Yanlış yazmışsın doğrusu “nam-ı değer”dir.Namıdiğer dikkat ettiğim bir sözdür, yanlış yazmamaya özen gösteririm Ama yazmışım, boşluksuz yazılıyor
Cumartesine geliyormuş, büyük ihtimalle okulda olurum ama olmazsam izleriz.
Yanlış yazmışsın doğrusu “nam-ı değer”dir.Namıdiğer dikkat ettiğim bir sözdür, yanlış yazmamaya özen gösteririm Ama yazmışım, boşluksuz yazılıyor
Cumartesine geliyormuş, büyük ihtimalle okulda olurum ama olmazsam izleriz.
Nereni elledi totonu ellemediyse yakındır orayı ellemesi de
en iyisi burada istop edeyim okumayaOmuzuma. Biliyorsun geniş omuzluyum.
Totolar bizim ilgi alanımızdır Atoşumlaen iyisi burada istop edeyim okumaya
dünden beridir toto deyip durmuşsunuz
iyiki bu alıntılar Doğu'ya yazdığım yoruma eklenmedi
he gözümüze soka soka belirttinizTotolar bizim ilgi alanımızdır Atoşumla
oha varmı bu gerçekten?
Teşekkürler Ücreti mukabilinde seni de överimNice yıllara
Adam kendi kendini kendi konusunda övmüş bende mesajı beğendim
Çok teşekkür ederim duygulandım ya vallaha billaha İnşallah yakın zamanda uzun uzun sohbet de edeceğiz vakit bulursam. Sen de iyi ki bu forumdasın ve bir daha hiç gitmezsinSevgili @Doğu sana bu satırları yazarken sonu nereye varacak bilmiyorum Düşüncelerimi aktarıyorum
Forumda ilk muhabbet ettiklerim arasındasın survivor sayesinde ve yaptığın yorumları herzaman keyifle okumuşumdur. Birgün sana bir soru sormuştum,sende devlet sırrıymış gibi inat etmiştin ve işte ogün senin profilinde dolanıp o bilgiyi edinmeye çalışırken çok daha farklı bilgiler edindim. Seninle çok ortak noktamız olduğunu öğrendim mesela ve ogünden sonrada sana ruh ikizim demeye başladım
Aslında senle çok önemli bir ortak noktamız daha var ve foruma geri döndüğümde sana anlatmak istediğim birşey var deyip,süsleyerek birşeyler demiştim ama biz 2 buçuk aydır hala o derin sohbeti yapamadık
Neyse lafı çok uzattım. Seninle uzun zamandır uzun sohbet edemesekte varlığın yeterli benim için ve herzaman bende ayrı bir yerin oldu . Iyiki bu forumdasın ve foruma çok renk katıyorsun.
Sana ortak şarkımızı hediye edeceğim ama bukez ustadan değil
ve
Forum kapanmadığı sürece gitmeyi düşunmüyorumÇok teşekkür ederim duygulandım ya vallaha billaha İnşallah yakın zamanda uzun uzun sohbet de edeceğiz vakit bulursam. Sen de iyi ki bu forumdasın ve bir daha hiç gitmezsin
Hahaha harbiden bahtımı seveyim Bu gidişle üçüncü seneyi göremeyeceğiz İnşallah, 2019’a kadar tartışma ortamı bulabiliriz2.yılını tebrik ederim uğursuz herif @Doğu adam yıldönümünü kutlamaya kalktı ertesinde forumun kapanması gündeme geldi
Umarım 2019'da da kanlı bıçaklı olmaya devam edebileceğimiz bu ortam var olmaya devam eder, nice senelere hep beraber.
Eyvallah üstat sağolasınNice yıllara milletin adamı.