Forumda 2. Yılım (Doğu)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Doğu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Namıdiğer dikkat ettiğim bir sözdür, yanlış yazmamaya özen gösteririm :A Ama yazmışım, boşluksuz yazılıyor :D
Cumartesine geliyormuş, büyük ihtimalle okulda olurum ama olmazsam izleriz. :)
Yanlış yazmışsın doğrusu “nam-ı değer”dir. :A

Doğu öncelikle nice nice yıllara.
Yorumumu sonra yapacağım. Pazar gününden bugüne olan bildirimleri bitireyim sonra buraya yazarım :D baştan salma olmasın çünkü senin gibi özel bir arkadaşa özenli yazı yazmak isterim :)
@Doğu

he gözümüze soka soka belirttiniz :F
toto-supriz-yumurta.jpg

:A @mrt-06

Sevgili @Doğu sana bu satırları yazarken sonu nereye varacak bilmiyorum :A Düşüncelerimi aktarıyorum :D
Forumda ilk muhabbet ettiklerim arasındasın survivor sayesinde ve yaptığın yorumları herzaman keyifle okumuşumdur. Birgün sana bir soru sormuştum,sende devlet sırrıymış gibi inat etmiştin ve işte ogün senin profilinde dolanıp o bilgiyi edinmeye çalışırken çok daha farklı bilgiler edindim. Seninle çok ortak noktamız olduğunu öğrendim mesela ve ogünden sonrada sana ruh ikizim demeye başladım :)
Aslında senle çok önemli bir ortak noktamız daha var ve foruma geri döndüğümde sana anlatmak istediğim birşey var deyip,süsleyerek birşeyler demiştim ama biz 2 buçuk aydır hala o derin sohbeti yapamadık :F
Neyse lafı çok uzattım. Seninle uzun zamandır uzun sohbet edemesekte varlığın yeterli benim için ve herzaman bende ayrı bir yerin oldu :love1:. Iyiki bu forumdasın ve foruma çok renk katıyorsun.
Sana ortak şarkımızı hediye edeceğim ama bukez ustadan değil :D
ve

Sevgili @Doğu sana bu satırları yazarken sonu nereye varacak bilmiyorum :A Düşüncelerimi aktarıyorum :D
Forumda ilk muhabbet ettiklerim arasındasın survivor sayesinde ve yaptığın yorumları herzaman keyifle okumuşumdur. Birgün sana bir soru sormuştum,sende devlet sırrıymış gibi inat etmiştin ve işte ogün senin profilinde dolanıp o bilgiyi edinmeye çalışırken çok daha farklı bilgiler edindim. Seninle çok ortak noktamız olduğunu öğrendim mesela ve ogünden sonrada sana ruh ikizim demeye başladım :)
Aslında senle çok önemli bir ortak noktamız daha var ve foruma geri döndüğümde sana anlatmak istediğim birşey var deyip,süsleyerek birşeyler demiştim ama biz 2 buçuk aydır hala o derin sohbeti yapamadık :F
Neyse lafı çok uzattım. Seninle uzun zamandır uzun sohbet edemesekte varlığın yeterli benim için ve herzaman bende ayrı bir yerin oldu :love1:. Iyiki bu forumdasın ve foruma çok renk katıyorsun.
Sana ortak şarkımızı hediye edeceğim ama bukez ustadan değil :D
ve
Çok teşekkür ederim duygulandım ya vallaha billaha :) İnşallah yakın zamanda uzun uzun sohbet de edeceğiz vakit bulursam. Sen de iyi ki bu forumdasın ve bir daha hiç gitmezsin :bhr:

Çok teşekkür ederim duygulandım ya vallaha billaha :) İnşallah yakın zamanda uzun uzun sohbet de edeceğiz vakit bulursam. Sen de iyi ki bu forumdasın ve bir daha hiç gitmezsin :bhr:
Forum kapanmadığı sürece gitmeyi düşunmüyorum :D
Sende banlanmamaya çalış.
Sana bu mesajı özellikle gece yazayım dedim, o an ki ruh halimle bunlar yazıldı :) Duygulandırdıysam ne mutlu bana :A

2.yılını tebrik ederim uğursuz herif :A @Doğu adam yıldönümünü kutlamaya kalktı ertesinde forumun kapanması gündeme geldi :A

Umarım 2019'da da kanlı bıçaklı olmaya devam edebileceğimiz bu ortam var olmaya devam eder, nice senelere hep beraber. :)
Hahaha harbiden bahtımı seveyim :F Bu gidişle üçüncü seneyi göremeyeceğiz :A İnşallah, 2019’a kadar tartışma ortamı bulabiliriz :)