Formula 1 ve Diğer Motor Sporları - Genel Yorum & Sohbet Konusu

Aramızda başka F1 severlerin de olduğunu görmek güzel ama Ferrari'den bu sezonda da pek bir şey olmaz gibi sanki. En iyisi sezon başından umutlanmayı bir kenara bırakmak bence. :A

Söylediklerine ek olarak Fernando Alonso ve Daniel Ricciardo'nun performansı da büyük bir merak konusu bence. Orta sıra yarışı yine keyifli olacak gibi, zirve nasılsa belli. :A
@xdragxx çık yoldaşımın içinden. :A

Bak bu güzel haber. Ben 50+ dakika diye tahmin ediyordum. Kısa dediğin 54 dakika falan değilse tabii. :A
Yok ne 50 dakikası, maksimum 40 dakika olması lazım bölüm sürelerinin. Hatırladığım kadarıyla 25 dakikaya kadar düşen bölüm veya bölümler mevcuttu. :A

Bir de dediğim gibi güncel olarak F1'i takip etmediğin için yarış sahneleri falan var, pek sıkılmazsın diye tahmin ediyorum o yüzden. :A

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and bazinga
EwHxXzUWQAMVWL7.jpg

EwHxI_rXAAQMgCS.jpg

EwHwU0mXIAM0rN0.jpg

Yorumları alalım ne düşünüyorsunuz SF21 için? @bazinga @HeisenBerg @12.Adam @mesmeso61 @Sherlock

Moderatörün son düzenlenenleri:
159177658_3796079637173314_8149678392514485831_o.jpg

159329533_3796079450506666_7813477326115625976_o.jpg

159523323_3796080143839930_4363057338229982303_o.jpg

Hızlı olsun yeşil hiç önemli değil zaten bir çok yarışlarda olmayacak.

Hangi takımı destekliyorsunuz?
Aslında öyle deli gibi desteklediğim bir takım yok. Bütün takımlarda sevdiğim isimler var. Ancak Alonso yüzünden Alpine bir adım önde diyebilirim.

Sıralama yapmam gerekirse; Alpine - McLaren - Ferrari - Alfa Romeo - Red Bull - Williams - Haas - Mercedes - Alpha Tauri - Aston Martin şeklinde olur.

S Sport ile alakalı sorunu zaten cevaplamışlar ama hem yarışları yakından takip etmek istiyorsun bu sezon hem de bildiğim kadarıyla birkaç sezondur F1'i salmış durumdasın. Yani çok hakim değilsindir diye düşünüyorum takımların genel durumlarına, sürücülerin kimler olduğuna falan. :A

Bu yüzden Netflix'te yayınlanan Formula 1: Drive to Survive belgesel dizisini önereyim dedim ben de. 19 Mart'ta 3. sezonu gelecek ve son F1 sezonunu anlatacak. O gelmeden ilk iki sezonu hızlıca aradan çıkarıp, ardından 3. sezonu da izleyerek güncel F1 sezonuna hazır ve nazır bir hale gelebilirsin. :A Sürücülerin karakter yapılarından, takımların yöneticilerinin kimler olduğuna, yapılan transferlerden, arabaların nasıl dizayn edildiğine kadar birçok şey anlatıyorlar ve bence çok başarılı. Bir de anlatılan üç F1 sezonunu da güncel olarak takip etmediğin için baya heyecanlanırsın izlerken. :A

Umarım olur, yine kazansınlar, kazanacaklardır zaten ama bari rekabetçi bir sezon olsun. :A Drive to Survive'ın her bölümünde bir tur gülüyordum reise, gerçekten müthiş bir karakter. :A Sainz cidden başarılı bir pilot ya, kendisini kanıtlaması adına eline güzel bir fırsat geçti her ne kadar Ferrari kötü durumda da olsa. Leclerc'le de iyi anlaşacaklardır diye düşünüyorum, çok uyumlu iki karakter... Vettel - Aston Martin birlikteliğinin sonucunu merakla bekliyoruz. :D

Listemdeydi o belgesel ama her sezonun günceldeki sezonları ele aldığını bilmiyordum. Biraz öne çekme vakti geliyor. Fakat yine de kısa zamanda yetişebileceğimden çok ümitli değilim. :A
Sayende belgesele bende başladım.İstesem söylemen aylarını alırdı.Şu an 1.Sezon 3.Bölüme geçtim.Kısa zamanda Patrona yetişirim. :A Yoldaşına farkında olmadan yardımcı olduğun için teşekkürler.

Çok enteresan ve ilginç bir başlangıç oldu özellikle Mercedes ilk günlerde hızlı turlar atmasa bile yine günün en çok tur atan motoru ve takımı oluyordu bu yıl ilk kez sorunlarla başladılar.

Diğer yanda Haas beklendiği gibi bu sezon çok sorunlar yaşayacak para olmadığı için araba aynı kaldı bence Williams bile geçecek.

McLaren ve Mercedes motoru çok iyi olabilir ama hala konuşmak için erken.

Ferrari ise alıştık artık sorunlarla.

• Beğendim
Reactions: HeisenBerg
Görünüşü muhteşem bir traktör. :A Şaka bir yana Leclerc aracı övmüş ama konuşmak için çok erken, hayırlısı artık. :A
Sayende belgesele bende başladım.İstesem söylemen aylarını alırdı.Şu an 1.Sezon 3.Bölüme geçtim.Kısa zamanda Patrona yetişirim. :A Yoldaşına farkında olmadan yardımcı olduğun için teşekkürler.
Ooo aramıza hoş geldin yoldaşım, haftaya 3. sezon geliyor. Beraber izleriz artık burada geçmiş 2 sezonu izlemiş olanlarla birlikte. :A

Bu arada @bazinga başladı mı ki izlemeye? :A En son Ted Lasso izlemiş, bu da güzel bir tercih tabii ama Drive to Survive'a da bekliyoruz kendisini artık. :A

• Harika
Reactions: 12.Adam
Görünüşü muhteşem bir traktör. :A Şaka bir yana Leclerc aracı övmüş ama konuşmak için çok erken, hayırlısı artık. :A

Ooo aramıza hoş geldin yoldaşım, haftaya 3. sezon geliyor. Beraber izleriz artık burada geçmiş 2 sezonu izlemiş olanlarla birlikte. :A

Bu arada @bazinga başladı mı ki izlemeye? :A En son Ted Lasso izlemiş, bu da güzel bir tercih tabii ama Drive to Survive'a da bekliyoruz kendisini artık. :A
Bundan sonra unutmazsın artık. :A (Veee yine unuttu hiç şaşmaz.)Kendin ne zaman seyredeceksen bana hatırlatman yeter.Anında izleme moduna geçerim.

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Bundan sonra unutmazsın artık. :A (Veee yine unuttu hiç şaşmaz.)Kendin ne zaman seyredeceksen bana hatırlatman yeter.Anında izleme moduna geçerim.
Parantez içi hem güldürdü hem de çok haklı bir tespit. :A

F1'in yeni sezonu gelmeden izlerim yoldaşım, konuşuruz mutlaka. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Çok enteresan ve ilginç bir başlangıç oldu özellikle Mercedes ilk günlerde hızlı turlar atmasa bile yine günün en çok tur atan motoru ve takımı oluyordu bu yıl ilk kez sorunlarla başladılar.

Diğer yanda Haas beklendiği gibi bu sezon çok sorunlar yaşayacak para olmadığı için araba aynı kaldı bence Williams bile geçecek.

McLaren ve Mercedes motoru çok iyi olabilir ama hala konuşmak için erken.

Ferrari ise alıştık artık sorunlarla.
Şu üç günde olan şeylerin hiç bir önemi yok. Takımlar tur atarken hiç bir parametreyi paylaşmıyor. Kısacası şu anda olanlardan yola çıkıp gelecek planı kurmaya gerek yok. Her şey ilk sıralama turlarında belli olacak.

Haas mantıklı olanı yapıp parasını 2022 için sakladı. Bu sene aracın dengesini ve aerodinamiği tuttursunlar yeter onlara. Williams son günlerde güzel para aldı. Bu sene en azından o kadar kolay lokma olmazlar.

McLaren, Mercedes motorunu sonuna kadar zorluyor. Renault sonrası yeni ayarları oturtmakta zorlanır dedim ama şimdilik işleri iyi idare ediyorlar.

Mercedes öyle bir algı yarattı ki bunlar bile planın bir parçası gibi geliyor.

Şu üç günde olan şeylerin hiç bir önemi yok. Takımlar tur atarken hiç bir parametreyi paylaşmıyor. Kısacası şu anda olanlardan yola çıkıp gelecek planı kurmaya gerek yok. Her şey ilk sıralama turlarında belli olacak.

Haas mantıklı olanı yapıp parasını 2022 için sakladı. Bu sene aracın dengesini ve aerodinamiği tuttursunlar yeter onlara. Williams son günlerde güzel para aldı. Bu sene en azından o kadar kolay lokma olmazlar.

McLaren, Mercedes motorunu sonuna kadar zorluyor. Renault sonrası yeni ayarları oturtmakta zorlanır dedim ama şimdilik işleri iyi idare ediyorlar.

Nasıl bir planın parçası?