Ferrari inanılmaz kötü ya, hani bu kadar kötü araba yapabilmiş olmaları inanılmaz. Vettel de saldı iyice zaten, sövüp duruyor telsizden.
Nasıl bu kadar kötü olabilir anlamış değilim.Üstelik mercedes de aynı motoru kullanıyor diye Serhan Acar yarış anlatırken bahsettiğine şahit oldum.Ferrari inanılmaz kötü ya, hani bu kadar kötü araba yapabilmiş olmaları inanılmaz. Vettel de saldı iyice zaten, sövüp duruyor telsizden.![]()
Aslanlarım bugün inşallah çifte podyum yapacak.Ben Ferrari'yi takip etme işini bıraktım. Sezonun geri kalanında McLaren ikilisini ve Ricciardo'yu takip edecem.
Şansına küs.On yıllar sonra yarış izledim, onda da olaylar çıktı ve Hamilton podyum yüzü göremedi.![]()
Keşke bizim kadar takım sahipleri de üzülse.Ferrari'yi bu kadar kötü durumda görmek üzücü.![]()
Senin de kırmızılardan olduğunu görmek sevindirdi.Her ne kadar berbat durumda olsak taFerrari'yi bu kadar kötü durumda görmek üzücü.![]()
Alpha Tauri'de onların takımı. Sıkıntı yok yani.Yarış ne kadar güzeldi ya, Red Bull'a güzel kapak oldu![]()
![]()
Sorun o değil kiAlpha Tauri'de onların takımı. Sıkıntı yok yani.![]()