İnanılmaz bir yarıştı gerçekten, uzun zamandır almadığım kadar keyif aldım bir Formula 1 yarışı izlerken. Gasly adına çok sevindim, Hamilton'ın aldığı cezadan kaynaklı olsa da güzel bir galibiyet aldı.
Hamilton'un düşmanı bizim dostumuzdur mottosu sevdim. 😉İnanılmaz bir yarıştı gerçekten, uzun zamandır almadığım kadar keyif aldım herhalde bir Formula 1 yarışı izlerken. Gasly adına çok sevindim, Hamilton'ın aldığı cezadan kaynaklı olsa da güzel bir galibiyet aldı.
Ekli dosyayı görüntüle 91741
Hamilton'un düşmanı bizim dostumuzdur mottosu sevdim. 😉
Red Bull sadece Max'ın üstüne oynamaya devam ettiği sürece başarılı olamayacak. İkinci pilotuna sürekli ayrımcılık yapıyor.Sorun o değil kiÇocuk geçen sezon Red Bull'a geçtiğinde resmen kendi başına takıldı, arkasında takımdan kimse durmayınca B takımına geri gönderildi
![]()
Biletix çöktü.![]()
Açık 3'ten normal fiyata aldım bilet.
İtalyan GP'ler bu sezonu kurtardı resmen. Imola'daki yarışta bol kaoslu olur inşallah.
Kurtardı diyerek neyi ima ettiniz?İtalyan GP'ler bu sezonu kurtardı resmen. Imola'daki yarışta bol kaoslu olur inşallah.
Heyecan bakımından dedim. Her yarışın sonucu belli başlıyorduk. Yarış içinde de aksiyon olmuyordu.Kurtardı diyerek neyi ima ettiniz?
Nerden aklına geldi ?Alman disiplinine destek ve saygılarla...
![]()
S Sport'ta yarış vardı, ben de canlı diye yarım saat izledim, meğer tekrarıymış? 😱 🤦♂️Nerden aklına geldi ?![]()
Alman disiplinine destek ve saygılarla...
![]()
Şu an Formula 1’in en antipatik takımını desteklemek de ne bileyim...Alman disiplinine destek ve saygılarla...
![]()
Huyumuz kurusun daima güçlüden yanayız; Almanya'da Münih ve Leipzig, İspanya'da Barça, İngiltere'de Liverpool-City, Türkiye'de Galatasaray... Dizilerde Breaking Bad, filmlerde Godfather, telefonlarda IOS, oyunlarda FIFA... Formula'da Mercedes ve Red Bull... Tam bir antipatik tip itemlerini toplamışım kendimde resmen... 😱Şu an Formula 1’in en antipatik takımını desteklemek de ne bileyim...![]()
Maşallah!Ne var Ne yoksa sıralamışsın.Huyumuz kurusun daima güçlüden yanayız; Almanya'da Münih ve Leipzig, İspanya'da Barça, İngiltere'de Liverpool-City, Türkiye'de Galatasaray... Dizilerde Breaking Bad, filmlerde Godfather, telefonlarda IOS, oyunlarda FIFA... Formula'da Mercedes ve Red Bull... Tam bir antipatik tip itemlerini toplamışım kendimde resmen... 😱