Formula 1 ve Diğer Motor Sporları - Genel Yorum & Sohbet Konusu

Yarışta böyle bir şey olursa ne yaparız gibi bir şeye de çalışıyor olabilirler.
Yok bence yapmıyorlar dediğim gibi mercedes hızlı turlar atmasa bile herzaman en çok tur atan takım olmuştur Hybrid motorlarla,bugün Hamilten spin bile attı. Her yıl olduğu gibi bu sezon da favori takım tabii ki Mercedes ama bence bunları onlar bile beklemedi,sonuçta bu yıl sadece 3 gün var arabaları anlamak için,ve o kadar zaman kaybetmek hiçkimse istemez bence.
------

Murray Walker vefat etmiş, eski sezonları izlerken adamın sesi yarışlara cidden başka bir aura katıyordu çok heyecanlı yapıyordu.

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and mesmeso
Yok bence yapmıyorlar dediğim gibi mercedes hızlı turlar atmasa bile herzaman en çok tur atan takım olmuştur Hybrid motorlarla,bugün Hamilten spin bile attı. Her yıl olduğu gibi bu sezon da favori takım tabii ki Mercedes ama bence bunları onlar bile beklemedi,sonuçta bu yıl sadece 3 gün var arabaları anlamak için,ve o kadar zaman kaybetmek hiçkimse istemez bence.
------

Murray Walker vefat etmiş, eski sezonları izlerken adamın sesi yarışlara cidden başka bir aura katıyordu çok heyecanlı yapıyordu.
YouTube taki videosuna bakar bakmaz hatırladım.Allah Rahmet Eylesin.

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: BARON疼痛
3 gündür testleri izledim ve ne kadar keyif aldım anlatamam MotoGP de severek izliyorum ama F1 başka, bir de red bullu böyle görünce max verstappeni ne kadar sevmesem de umarım güzel bir kapışma olur şampiyonluk için, diğer takımlar ise bu sezon yine çok iyi yarışlar verecek.

• Beğendim
Reactions: HeisenBerg
f1 GIF

Mercedes hız saklıyor. Mercedes'in gerçekten geriye gittiğine inanmıyorum. Her zamanki gibi oyun oynuyorlar.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Ferrari pilotlarını videonun ortasında görünce geçen sezondaki rezillik yüzüme daha bir sert çarptı.
Allah affetsin geçen sezonu ne diyelim...

Bu sezonda da benzeri bir durum yaşanırsa daha çok kahrolacağım yalnız. Sainz hem çok sevdiğim hem de çok başarılı, yetenekli olduğunu düşündüğüm bir pilot. Yanında da yine çok sevdiğim Leclerc var ve yine çok başarılı, inşallah aracı biraz olsun iyileştirmişlerdir. Bu adamların başarısız olmalarına gönlüm razı değil.

Allah affetsin geçen sezonu ne diyelim...

Bu sezonda da benzeri bir durum yaşanırsa daha çok kahrolacağım yalnız. Sainz hem çok sevdiğim hem de çok başarılı, yetenekli olduğunu düşündüğüm bir pilot. Yanında da yine çok sevdiğim Leclerc var ve yine çok başarılı, inşallah aracı biraz olsun iyileştirmişlerdir. Bu adamların başarısız olmalarına gönlüm razı değil.
Sainz'i ben de çok seviyorum hak etti buraları da adam geçen sezondan daha kötü bir arabayı kullancak. :A Leclerc zaten favori pilotum. Dördüncü olunsun bari arka beşliye düşülmesin. :(

• Beğendim
Reactions: Sherlock
Sainz'i ben de çok seviyorum hak etti buraları da adam geçen sezondan daha kötü bir arabayı kullancak. :A Leclerc zaten favori pilotum. Dördüncü olunsun bari arka beşliye düşülmesin. :(
F1'in en "underrated" isimlerindendi, şimdi isim olarak büyük bir takıma ve hak ettiği bir noktaya geldi ama gel gör ki o takım tarihinin en kötü dönemini geçiriyor. Büyük şanssızlık cidden. :A Geçtiğimiz sezona göre araçlarda büyük değişiklikler yapılmamış söylendiğine göre, takımlar gelecek sezona saklamışlar daha çok önemli yeniliklerini, geliştirmelerini. Bu yüzden arka beşliye düşülmesi oldukça olası maalesef. :(

• Beğendim
Reactions: HeisenBerg
F1'in en "underrated" isimlerindendi, şimdi isim olarak büyük bir takıma ve hak ettiği bir noktaya geldi ama gel gör ki o takım tarihinin en kötü dönemini geçiriyor. Büyük şanssızlık cidden. :A Geçtiğimiz sezona göre araçlarda büyük değişiklikler yapılmamış söylendiğine göre, takımlar gelecek sezona saklamışlar daha çok önemli yeniliklerini, geliştirmelerini. Bu yüzden arka beşliye düşülmesi oldukça olası maalesef. :(
Aynen pek fazla değişim yok ama yine de Ferrari'nin araçlarında geliştirmeler var tabii ama önemli olan diğer takımların Ferrari'ye oranla ne kadar ilerlediği. Hafta sonu netlik kazanır durum. :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Schumacher, Alonso, Raikkonen... Son sıralar daha keyifli olacak bu sezon. Muhtemelen Ferrari'miz de son sıralara eşlik edecektir zaten bol bol. :A

Hamilton denen arkadaş başarıya doysa da biraz rekabet olsa keşke. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam