F1 tarihinin en önemli şeyi bu halonun gelişiydi. Bu kurtardığı kaçıncı hayat bilmiyorum.Şaka maka halo olmasa 7 kez dünya şampiyonu adam ölecekti bugün. İyi ki halo var.
F1 tarihinin en önemli şeyi bu halonun gelişiydi. Bu kurtardığı kaçıncı hayat bilmiyorum.Şaka maka halo olmasa 7 kez dünya şampiyonu adam ölecekti bugün. İyi ki halo var.
Aynen, izlerken fark ettim ben de. Gayriihtiyari yapmıştır illaki ama neyse ki sağ teker boştaydı
bence bunlar rahat durmayacak Abu Dhabi'ye kadar yine birlikte yarış dışı kalacaklar arlarında temiz yarış yok çünkü Max bütün pist onun sanıyor herekes ona yer vermeli ama o aynısını yapmamalıAynen, izlerken fark ettim ben de. Gayriihtiyari yapmıştır illaki ama neyse ki sağ teker boştaydı
E yani, Seb Ham mücadelesi gibi olmayacağı belliydi zaten, bunların sezon sonuna düşman olmaları çok olası. Sezon başında hep birbirlerini överlerdi, o bitti artık birbirlerinin yüzlerine bakmama dönemindeler. Sezon sonunda kanlı bıçaklı olacaklar. İkisi de toksik kişilik neticedebence bunlar rahat durmayacak Abu Dhabi'ye kadar yine birlikte yarış dışı kalacaklar arlarında temiz yarış yok çünkü Max bütün pist onun sanıyor herekes ona yer vermeli ama o aynısını yapmamalı
İnşallah öyledir de üst sıraları zorlayabilir hale gelir Leclerc ve Ferrari. Şu anki motorla aşırı avantajlı oldukları anlarda bile hızla geri düşüyorlar.
Roket'in Rusya'da kaza yapacağı içime doğuyor.
Büyük ihtimalle Max ile birlikte arkadan başlayacaklar güzel bir yarış çıkabilirRoket'in Rusya'da kaza yapacağı içime doğuyor.
ilk defa arkadan gelenleri izlemek daha heyecanlı olacakBottas da motor değişikliği cezası almaya karar vermiş. Aşırı ilginç bir yarış olacak.
İnşallah Norris ilk zaferini alır. Sainz'a da aşırı razıyız tabii. Fakat Hamilton canavarına karşı onun şansı neredeyse yok.
Max’i arkada tutması için böyle bir tercih yapmışlar sanırım, hiç etik değil.Bottas da motor değişikliği cezası almaya karar vermiş. Aşırı ilginç bir yarış olacak.
İnşallah Norris ilk zaferini alır. Sainz'a da aşırı razıyız tabii. Fakat Hamilton canavarına karşı onun şansı neredeyse yok.
Aldı kan kokusunu, geliyor...Yalnız dördüncü sıradaki Hamilton hepsini avlayıp zirveyi alırsa bu sefer durum tersine döner ve söveriz.