Formula 1 ve Diğer Motor Sporları - Genel Yorum & Sohbet Konusu

Aynen, izlerken fark ettim ben de. Gayriihtiyari yapmıştır illaki ama neyse ki sağ teker boştaydı
bence bunlar rahat durmayacak Abu Dhabi'ye kadar yine birlikte yarış dışı kalacaklar arlarında temiz yarış yok çünkü Max bütün pist onun sanıyor herekes ona yer vermeli ama o aynısını yapmamalı

bence bunlar rahat durmayacak Abu Dhabi'ye kadar yine birlikte yarış dışı kalacaklar arlarında temiz yarış yok çünkü Max bütün pist onun sanıyor herekes ona yer vermeli ama o aynısını yapmamalı
E yani, Seb Ham mücadelesi gibi olmayacağı belliydi zaten, bunların sezon sonuna düşman olmaları çok olası. Sezon başında hep birbirlerini överlerdi, o bitti artık birbirlerinin yüzlerine bakmama dönemindeler. Sezon sonunda kanlı bıçaklı olacaklar. İkisi de toksik kişilik neticede :A

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛
  • Beğendim
Reactions: BARON疼痛
Norris - Sainz - Russell şahane grid oldu. :Z McLaren - Ferrari - Williams sıralaması olması da ayrıca anlamlı oldu. :Z

Perez acilen köyüne dönmeli maalesef. Mercedes'in ağır batırdığı bir ortamda bile anca 9. olabilmesi rezaleti. :(

Bottas da motor değişikliği cezası almaya karar vermiş. :A Aşırı ilginç bir yarış olacak.

İnşallah Norris ilk zaferini alır. Sainz'a da aşırı razıyız tabii. Fakat Hamilton canavarına karşı onun şansı neredeyse yok. :(

Bottas da motor değişikliği cezası almaya karar vermiş. :A Aşırı ilginç bir yarış olacak.

İnşallah Norris ilk zaferini alır. Sainz'a da aşırı razıyız tabii. Fakat Hamilton canavarına karşı onun şansı neredeyse yok. :(
ilk defa arkadan gelenleri izlemek daha heyecanlı olacak :A

Bottas- en sevdiği pist
Leclerc- daha güçlü bir motor
Max-şampiyonluk için savaşıyor

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and bazinga

Max’i arkada tutması için böyle bir tercih yapmışlar sanırım, hiç etik değil. :A

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and bazinga
Geliyor...

images (44).jpeg

İyi bir sürücü olmanın yanı sıra lastik kullanımı, pit-stop hızı, takım içi koordinasyon gibi konuların bu spor için ne kadar önemli olduğunu gördüğümüz bir yarış oldu resmen.

Norris kafasına göre hareket etmese ve doğru zamanda lastiklerini değiştirse lider bitirecekti muhtemelen, McLaren adına şanssız bir yarış oldu.

Hamilton ise tam tersi lastik değişimini çok doğru anda yaparak yarışı lider bitirdi, bu konuda kendisiyle çok dalga geçiliyor sürekli şikayet ediyormuş gibi gözüktüğü için ama hep doğru zamanda yapıyor bu tip hamleleri. Sezonun geri kalanı için önemli bir avantaj sağladı...