Formula 1 ve Diğer Motor Sporları - Genel Yorum & Sohbet Konusu

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Çok yakışacak çok, uzun vadede kazanacağı şampiyonluklar gözümün önünden geçiyor şu an…

Darısı Leclerc’in başına, Ferrari’de kalsın istiyorum çok yakışıyor oraya ama sahip olduğu yetenek çok daha iyi bir araç hak ediyor…
Leclerc Ferrari'nin çocuğu o ''il predestinato'', Ferrari'ye şampiyonluğu geri getirecek adam hiçbir yere gitmiyor bırakmıyoruz :A :A

Bombalık bir durum yok beklenen bir şeydi. :D Latifi para bulursa kalır yoksa F2'den parası olan birini getirirler.
Latifi de garantiledi 2022 artık sadece Alfa Romeonun koltuğu kaldı ya De Vries ya da Giovinazzi ama son konuşulanlara göre Zhou 30m vermeye hazır.

Ben De Vries gelir diyordum Williams'a, sürpriz oldu biraz. Red Bull, bir Mercedes takımına da adam yerleştirmiş oldu. :)

Bu gelişmenin perde arkasında epey şeyler dönmüştür. Mercedes'in yedekte bekleteceği pilot kalmadı. Hamilton yarın bırakıyorum dese yanına hazırda bekleyen genç yetenekleri olmayacak.

Alfa Romeo'ya Zhou gelecek gibi konuşulan rakamlar doğruysa. Giovinazzi'nin kariyeri biter bu durumda...

Ben De Vries gelir diyordum Williams'a, sürpriz oldu biraz. Red Bull, bir Mercedes takımına da adam yerleştirmiş oldu. :)

Bu gelişmenin perde arkasında epey şeyler dönmüştür. Mercedes'in yedekte bekleteceği pilot kalmadı. Hamilton yarın bırakıyorum dese yanına hazırda bekleyen genç yetenekleri olmayacak.

Alfa Romeo'ya Zhou gelecek gibi konuşulan rakamlar doğruysa. Giovinazzi'nin kariyeri biter bu durumda...
Hamilton bıraktığında Russell'ın yanına bir veteran koyabilirler bence. Russell ana pilot veteran da ikincil. Ricciardo olabilir. Hatta Vettel.

Hamilton bıraktığında Russell'ın yanına bir veteran koyabilirler bence. Russell ana pilot veteran da ikincil. Ricciardo olabilir. Hatta Vettel.
Vettel'in bir daha en üst seviye takımlarda yer kapabileceğini sanmıyorum. Ricciardo da zor.

Hamilton'ın ne zaman bırakacağına ve pilotların o dönemki form durumuna göre değişir. Bence aktif pilotlardan Norris, Sainz, Ocon gerçekçi gözüken seçenekler. Norris olursa felaket olur, McLaren inşallah böyle bir şeye asla izin vermez. :A

• Güldürdün
Reactions: HeisenBerg
Vettel'in bir daha en üst seviye takımlarda yer kapabileceğini sanmıyorum. Ricciardo da zor.

Hamilton'ın ne zaman bırakacağına ve pilotların o dönemki form durumuna göre değişir. Bence aktif pilotlardan Norris, Sainz, Ocon gerçekçi gözüken seçenekler. Norris olursa felaket olur, McLaren inşallah böyle bir şeye asla izin vermez. :A
Russell, Mercedes'in göz bebeği bence onla rekabet etmek isteyecek birini almazlar, Norris çok zor. Hamilton-Bottas hiyerarşisini devam ettireceklerdir bence. Sainz olabilir, Ocon'u hiç beğenmiyorum ya Mercedes'de yarışacak kalibrede asla değil bence. :D

Russell, Mercedes'in göz bebeği bence onla rekabet etmek isteyecek birini almazlar, Norris çok zor. Hamilton-Bottas hiyerarşisini devam ettireceklerdir bence. Sainz olabilir, Ocon'u hiç beğenmiyorum ya Mercedes'de yarışacak kalibrede asla değil bence. :D
Zaman ne gösterir bilinmez. Red Bull, Verstappen'in yanına daha rekabetçi birini getirirse ya da Verstappen iyice uçar giderse takımlar sıralamasında rekabet için Mercedes de şartları zorlayabilir. :D

Ocon'u seviyorum ben ama Mercedes kalibresinde olmadığına da katılıyorum. Fakat Toto ile iyi ilişkilerine dayanarak geçici yancı aranacak durumda gündeme gelebilir. :A

• Güldürdün
Reactions: HeisenBerg
Şansa yaşıyoruz resmen. Bu hafta sprint haftasıymış. Dizim yeşil çayımdan önce bitti, çay bitene kadar S Sport Plus'ta ne var diye öylesine bir girdim (40 yılda 1 falan yaparım) bir de ne göreyim sıralama turu Q2. :A
Kaçırsaymışım da olurmuş. Mercedes 1-2 yaptı. :A Mercedes ve McLaren aşırı hızlı gözüküyorlar. Red Bull ve Ferrari arkadan kovalayacak gibi gözüküyorlar. :(

Bottas'ın sıralama turunda 1. olup yarışa son sıradan başlayacak olması da ilginç olacak. :A

Kaçırsaymışım da olurmuş. Mercedes 1-2 yaptı. :A Mercedes ve McLaren aşırı hızlı gözüküyorlar. Red Bull ve Ferrari arkadan kovalayacak gibi gözüküyorlar. :(

Bottas'ın sıralama turunda 1. olup yarışa son sıradan başlayacak olması da ilginç olacak. :A
RB'nin işi zor yarın, ama Bottas sanırım yarışa sondan başlayacak Sprint'te ceza yok henüz.

Dünkü şansın bedelini bugün ödedim, unutmuşum. :A

Hamilton ne yapmış öyle. :Z Mercedes'in Bottas taktiği şahane oldu gerçekten. :A İnşallah yarın Verstappen bu şansı iyi kullanır. :Z

Ne kadar da eğlenceli bir Sprint yarışı. Tek bir geçiş falan oldu herhalde :A

Ver polden Ricciardo ilk çizgiden kalkacak yarın 😘
------

FB_IMG_1631373894268.jpg

Gasly'nin bi yerleri kalkmış. :A Seni de gördük RB'de :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and bazinga