Formula 1 ve Diğer Motor Sporları - Genel Yorum & Sohbet Konusu

@BARON男爵 @XanTier @bazinga @mesmeso @HeisenBerg @Sherlock @batuhankaralar @A. Poyraz Bilgin @gundix123 @DarkLegenD @Tolstoyevski @xemrexxx @serhatt @Gerekli24

IMG_1746.jpg

Resmen bir canavar yarattım. :A Russell laflarım üzerine artık nasıl gaza geldiyse goat olma yoluna ilerliyor. :A

Williams ile Hamilton geçmek cidden müthiş iş. Gelecek yıl totalde de Hamilton'ı geçtiğini görürüz inşallah. :Z

Sıralama turları 1 saat daha uzar diyip işlerimi halledip böyle efsane bir etabı kaçırmam da talihsizlik oldu. :A

• Güldürdün
Reactions: BARON疼痛
Resmen bir canavar yarattım. :A Russell laflarım üzerine artık nasıl gaza geldiyse goat olma yoluna ilerliyor. :A

Williams ile Hamilton geçmek cidden müthiş iş. Gelecek yıl totalde de Hamilton'ı geçtiğini görürüz inşallah. :Z
Yani ben Russellin iyi olduğunu F2'den biliyordum ama bu kadar beklemiyordum açıkçası adam Williams ile bırak Hamiltonu geçmesi RedBull ve Mercedes kullanan Pereze 3s Bottasa 4s fark attı adam muhteşem bir iş çıkarıyor gelecek yıl Hamilton bir Vettel 2019 yaşayabilir.

• Beğendim
Reactions: bazinga
Russell ilk turu Hamilton'a vermese süper olur ama muhtemelen start ile birlikte Hamilton'a geçilecek. Startlarda berbat zaten Russell şu ana kadar. :(

Red Bull'un yüzümüzü güldüreceği bir gün olsun inşallah...

Aprilia podyum :Z ilk 6da 6 farklı üretici, ilk 10da 9 farklı takım MotoGP şaşırtmıyor :Z
------

Hadi be başla artık
------

Bu arada Lin Jarvis Morbidelli Fabrika Yamaha'ya gidecek Dovi de Petronas'ta gelecek dedi muhtemelen Misano'da @BARON男爵

Son düzenleme:
  • Beğendim
Yalnız bu yarış bu sırayla biterse yılın yarışı olur :A
------

Karar çıktı, yarış iptal hayırlı olsun

Russell Williams ile podyuma çıktı burada birileri utanır mı? sanmam :A :A :A
Tarih yazdı gerçekten helal olsun. :A

Hep şanssızlıkları buluyordu bu kez talih yüzüne güldü. :A

Latifi de puan aldı bu arada. Williams artık son iki sırada olmaktan çıktı gibi iyice. :D

• Beğendim
Tarih yazdı gerçekten helal olsun. :A

Hep şanssızlıkları buluyordu bu kez talih yüzüne güldü. :A

Latifi de puan aldı bu arada. Williams artık son iki sırada olmaktan çıktı gibi iyice. :D
Gülmedi ya, 2. başlayacağı yarış iptal oldu. Tipik Russell şansızlığı :A