Russell polü avucunun içinden kaçırdı, Toto al artık şu adamı
You'dan bir bakayım.Russell polü avucunun içinden kaçırdı, Toto al artık şu adamı
Yani ben Russellin iyi olduğunu F2'den biliyordum ama bu kadar beklemiyordum açıkçası adam Williams ile bırak Hamiltonu geçmesi RedBull ve Mercedes kullanan Pereze 3s Bottasa 4s fark attı adam muhteşem bir iş çıkarıyor gelecek yıl Hamilton bir Vettel 2019 yaşayabilir.Resmen bir canavar yarattım. Russell laflarım üzerine artık nasıl gaza geldiyse goat olma yoluna ilerliyor.
Williams ile Hamilton geçmek cidden müthiş iş. Gelecek yıl totalde de Hamilton'ı geçtiğini görürüz inşallah.
bu gidişle Canada 2011 izleyebiliriz 😍1 saat geçti boşa, tam umudu kesip gideceğim sonra yine efsane şeyler olacak şekilde başlayacak.
Kanada 11'de de benzer bir performans göstermişti reisSerhan abi hala bir şey anlatmaya çalışıyor. Yazık valla adama.
Russell Williams ile podyuma çıktı burada birileri utanır mı? sanmamMazepin en hızlı tur zamanı yaptı. Mazespin diye dalga geçenler utanır mı? Sanmam.
Tarih yazdı gerçekten helal olsun.Russell Williams ile podyuma çıktı burada birileri utanır mı? sanmam
Gülmedi ya, 2. başlayacağı yarış iptal oldu. Tipik Russell şansızlığıTarih yazdı gerçekten helal olsun.
Hep şanssızlıkları buluyordu bu kez talih yüzüne güldü.
Latifi de puan aldı bu arada. Williams artık son iki sırada olmaktan çıktı gibi iyice.
Podyuma çıktı başlamaması çok daha hayırlı bence. Başlasa imkanı yok podyuma çıkamazdı.Gülmedi ya, 2. başlayacağı yarış iptal oldu. Tipik Russell şansızlığı