Formula 1 ve Diğer Motor Sporları - Genel Yorum & Sohbet Konusu

@BARON男爵 MotoGP yaz arasından geri dönüyor. Ducatiler'in Quartararo'yu bu iki yarışta da yenmeleri lazım, yoksa şampiyona çok zora girecek onlar için.
Dani Pedrosa bu hafta Wildcard olarak yarışıyor :Z
KTM'in burada çok güçlü olacağını düşünmüştüm ama epey sorun yaşıyorlar.
Suzuki geçen sene de iyiydi, bu sene de iyi. Yamaha beklediğim gibi kötü değil, FP3'ü yukarıda bitirdiler
Yani genelde Spielberg Ducati pisti'dir ama son 2 sezon KTM de çok güçlü bakalım güzel bir yarış izleyebiliriz

ÜFFF Ne yarıştı bee :Z Ben hayatımda bu kadar güzel yarış izledim mi bilmiyorum :Z @BARON男爵
ben sadece ilk 10 turu izledim sonra çıkmam gerekiyordu şimdi Tottenham-City maçından sonra izleyeceğim kim kazandı bilmeme rağmen çünkü okuduğum bütün yorumlar efsane bir yarış olduğunu gösteriyor

• Beğendim
Reactions: XanTier
ben sadece ilk 10 turu izledim sonra çıkmam gerekiyordu şimdi Tottenham-City maçından sonra izleyeceğim kim kazandı bilmeme rağmen çünkü okuduğum bütün yorumlar efsane bir yarış olduğunu gösteriyor
İlk turlar güzel başlamıştı son 5 turda yağmur bastırınca ortalık çok fena karıştı inanılmaz ataklar harikaydı ya :Z

Quartararo'nun 2.56'daki atağını ağzım açık izledim abi o ne öyle ya

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛
Ortalık 56 lık olmuş. Antrenman turları yapıldı mı?
F1 antremanları bitti bu W serisi yani kızlar serisi ve ortada çok büyük bir kaza var ben bu yüzden senin ve @Sherlock muhteşem atmanıza şaşırdım :A:Atwitterda yorumlar umarım hiç kimse kötü yaralanmamış diyor siz ikiniz 😍 😍

• Güldürdün
Reactions: XanTier and 12.Adam
F1 antremanları bitti bu W serisi yani kızlar serisi ve ortada çok büyük bir kaza var ben bu yüzden senin ve @Sherlock muhteşem atmanıza şaşırdım :A:Atwitterda yorumlar umarım hiç kimse kötü yaralanmamış diyor siz ikiniz 😍 😍
İkimizde dalgınlıkla atmışızdır. :A @Sherlock
Sonuçları alabilir myz?

Ferrari hayal kırıklığı yarattı. :(

Williamslar uçuyor. Russell ilk 10'da ama Latifi de hiç fena değildi.

Mercedesler elense çok güzel olurdu ama son turla 2-3 yaptılar. :(

Sürpriz olmazsa Norris pole pozisyonunu alır gibi. Uçuyor yine bugün...

• Beğendim
Reactions: 12.Adam

Bu alana bir cevap yazın...