aynen yarım puan aldılar Sainz 0.5 aldıPardon yarım puan aldılar dimi ben karıştırdım
En hızlı turu atan S500 Mazepini es geçtinEvet, harika yarıştı. Özellikle Hangar düzlüğünün sonundaki geçişleri çok beğendim. Verstappen liderliğini Russell efsanesine karşı her tur korudu. Hamilton ise Russell'ı geçemedi. Ricciardo sonunda parladı güzel yarıştı.
Günün Sürücüsü yaptığı mükemmel savunmalarla ikinciliği garantileyen CORC RASIL
O da iyi şanslıydı haEn hızlı turu atan S500 Mazepini es geçtin
Perez tamamen amatör gibi sürüyor en iyi araç ile Q1'de elenmek kabul edilemezCheco Bey ne yapıyorsunuz Red Bull ile Q1'de elenmek nedir?
Ocon gibi yeni sözleşme sonrası rehaveti çöktü galiba. Fakat Red Bull acımaz sözleşmeyi bozup Gasly'yi getiriverir.
Bu birliktelik ne getirir, ne götürür?Taksici Bottas resmen Alfa Romeo’da. Russell ve Mercedes birlikteliği yükleniyor… 🔜
@bazinga @BARON男爵 @XanTier @mesmeso @12.Adam @HeisenBerg @gundix123
Bottas çok iyi bir ikinci adam ve takım arkadaşıydı, hem Hamilton hem de Mercedes için müthiş bir huzur ortamı vardı takım içerisinde yıllardır. Bu da takımlar şampiyonasında ciddi avantaj sağlıyordu bence Mercedes’e, verilen her talimatı dinleyecek iyi bir ikinci pilot bulmak kolay değil.Bu birliktelik ne getirir, ne götürür?
Bizim kırmızılar için de birşey demeyecek msn?Bottas çok iyi bir ikinci adam ve takım arkadaşıydı, hem Hamilton hem de Mercedes için müthiş bir huzur ortamı vardı takım içerisinde yıllardır. Bu da takımlar şampiyonasında ciddi avantaj sağlıyordu bence Mercedes’e, verilen her talimatı dinleyecek iyi bir ikinci pilot bulmak kolay değil.
Russell’ın gelmesiyle beraber bu durum tersine dönebilir, Hamilton’la daha rekabetçi olacaktır diye düşünüyorum arabayı da tanıdıkça/alıştıkça. Verilen her talimata uyma konusunda, gerekli anlarda Hamilton’ın önünü açma konusunda Bottas kadar uyumlu olmayacaktır. Bunun Mercedes için olumlu mu olumsuz mu olacağını ise zaman gösterecek…
Beklediğimden iyiyiz, yine de kırmızılarımızı Allah affetsin.Bizim kırmızılar için de birşey demeyecek msn?
2022 veya 2023 için umudumuz var mı? @bazinga da bu şekilde düşünüyor.Beklediğimden iyiyiz, yine de kırmızılarımızı Allah affetsin.
İşte 2022 şimdiden güzel olacakTaksici Bottas resmen Alfa Romeo’da. Russell ve Mercedes birlikteliği yükleniyor… 🔜
@bazinga @BARON男爵 @XanTier @mesmeso @12.Adam @HeisenBerg @gundix123