Formula 1 ve Diğer Motor Sporları - Genel Yorum & Sohbet Konusu

Sezonun en keyifli anlarında büyük ekranı futbola terk etmek üzücü oldu. :(

Norris'e üzüldüm. Kariyerinin ilk liderliğini almak üzereyken büyük bir şanssızlığa uğradı. Tecrübe bu tip konularda çok önemli...

Verstappen'in 20. başladığı yarışı 2. bitirmesi efsane ötesi oldu. Bottas yağmurdan yararlanarak üstlere tırmandı üzücü şekilde. Mercedes yağmur işini müthiş yönetti.

Stroll'ün puansız dönmesine üzüldüm. O muhteşem start daha iyi bir sonuç hak ediyordu...

Leclerc yağmurda çuvallayanlardan oldu maalesef ancak Sainz'ın üçüncülüğü ciddi bir teselli oldu.

ABD'de inanılmaz bir kalabalık var ve yarış keyifli gidiyor şu ana kadar.

Raikkonen - Alonso çekişmesi keyifliydi. İlk turlardaki Ferrari - McLaren çekişmesi enfesti.

Red Bull iyi stratejiyle başladı, devamı da gelir inşallah...

ABD'de inanılmaz bir kalabalık var ve yarış keyifli gidiyor şu ana kadar.

Raikkonen - Alonso çekişmesi keyifliydi. İlk turlardaki Ferrari - McLaren çekişmesi enfesti.

Red Bull iyi stratejiyle başladı, devamı da gelir inşallah...
Son turları da nefesleri kesti...

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛
Muhteşem bir yarış izledik.

Uçan Hollandalıya tatil sonu son gecemi şenlendirdiği için sonsuz teşekkürler. Son turlardaki müthiş performansıyla Hamilton canavarına avlanmamayı başardı. Neden büyük sürücü olduğunu kanıtladığı yarışlardan biri oldu.

Susuz kalan Perez ve yarış boyunca kendini tamamen unutturan Leclerc de çok iyi iş çıkardılar...

Raikkonen'in müthiş bir yarış çıkardıktan sonra son turlarda spin atıp puanı kaçırması biraz üzdü.

Gerçekten sezonun en keyifli yarışlarından birisiydi, son turları nefesimi tutarak izledim. Hamilton'ın Verstappen'den 1.7 saniye birden aldığı tur sonrası kesin geçecek dedim ama Verstappen arkasında tutmayı başardı, Mercedes biraz daha iyi strateji yapsa Hamilton kazanırdı bence bu yarışı. Yarış sonunda Bono'yu terslemesinin en büyük sebebi de buydu bence zaten. Tabii böyle diyerek Verstappen'in başarısını da küçümsememek gerekiyor, uçarak gelen Hamilton'ı arkasında tutmayı başarması neresinden bakarsak bakalım büyük iş. Hamilton - Verstappen rekabeti son yılların en heyecan verici şeylerinden biri, umarım sezonun kalan bölümünde de bu ayarda yarışlar izleriz...

Gerçekten sezonun en keyifli yarışlarından birisiydi, son turları nefesimi tutarak izledim. Hamilton'ın Verstappen'den 1.7 saniye birden aldığı tur sonrası kesin geçecek dedim ama Verstappen arkasında tutmayı başardı, Mercedes biraz daha iyi strateji yapsa Hamilton kazanırdı bence bu yarışı. Yarış sonunda Bono'yu terslemesinin en büyük sebebi de buydu bence zaten. Tabii böyle diyerek Verstappen'in başarısını da küçümsememek gerekiyor, uçarak gelen Hamilton'ı arkasında tutmayı başarması neresinden bakarsak bakalım büyük iş. Hamilton - Verstappen rekabeti son yılların en heyecan verici şeylerinden biri, umarım sezonun kalan bölümünde de bu ayarda yarışlar izleriz...
Lastik handikabına rağmen max'ın önündekilere tur bindirmesi (araç trafiğini) de yarışın kazanılmasında ufak bir rol oynadı desek yanlış olmaz.

Sıralama turları üzdü.

Red Bull Tsunada'yı kullanarak çakallık yapmak istedi ama ellerine yüzlerine bulaştırlardılar. :A

Yine de en azından P3-P4 tamamen kötü bir sonuç değil. Perez ilk dördün içinde kalabilirse taktiksel olarak elini güçlendirir Red Bull'un. Kendi evinde başarılı olmasını istiyorum, inşallah podyum görür Perez...

Bottas, Mercedes'ten atıldığından beri goat olma yolunda ilerliyor. :A Russell ise yine alt sıralara demir attı. Fakat Williams'ta genel olarak bir düşüş var son yarışlarda. Bu sezonu saldılar belli ki iyice...

Leclerc çok iyi gidiyordu ancak Q3'te Gasly, Sainz ve Ricciardo'nun gerisinde kalması hayal kırıklığı oldu.