Formula 1 ve Diğer Motor Sporları - Genel Yorum & Sohbet Konusu

Ne kadar da eğlenceli bir Sprint yarışı. Tek bir geçiş falan oldu herhalde :A

Ver polden Ricciardo ilk çizgiden kalkacak yarın 😘
------

Ekli dosyayı görüntüle 109032
Gasly'nin bi yerleri kalkmış. :A Seni de gördük RB'de :A
Giovanazzi'yi alsınlar en iyisi, adam koltuğu tehlikeye girdiğinden beri Alfa Romeo ile harikalar yaratmaya başladı. Red Bull'da her an tehlikede olacağı için ideal eşleşme olur. :A

Perez rezalet gidiyor gerçekten. Gasly'nin mütevazılığı göz yaşartıcı olsa da haklılık payı var. :A

Giovanazzi'yi alsınlar en iyisi, adam koltuğu tehlikeye girdiğinden beri Alfa Romeo ile harikalar yaratmaya başladı. Red Bull'da her an tehlikede olacağı için ideal eşleşme olur. :A

Perez rezalet gidiyor gerçekten. Gasly'nin mütevazılığı göz yaşartıcı olsa da haklılık payı var. :A
Harbi Gio'nun gitmesini istiyordum ama iki yarıştır fikrimi değiştirmek üzere :A

Perez iyi başlamıştı sezona ama son yarışlarda rezalet gerçekten. RB ikinci koltuk lanetli yani Perez'in yıllardır ne kadar iyi sürücü olduğunu biliyoruz sorun RB'de :D

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and bazinga
Harbi Gio'nun gitmesini istiyordum ama iki yarıştır fikrimi değiştirmek üzere :A

Perez iyi başlamıştı sezona ama son yarışlarda rezalet gerçekten. RB ikinci koltuk lanetli yani Perez'in yıllardır ne kadar iyi sürücü olduğunu biliyoruz sorun RB'de :D
Ben de griddeki en sıradan pilotlardan biri olarak görüyordum ama öyle olmadığını göstermeye niyetlendi. Belki fark etmeden Russell effect yaptım yine. :A

İnşallah toparlar Perez, başarılı olmasını istediğim pilotlardan ama böyle giderse işi çok zor. Acilen laneti yenmeli. :A

Ben de griddeki en sıradan pilotlardan biri olarak görüyordum ama öyle olmadığını göstermeye niyetlendi. Belki fark etmeden Russell effect yaptım yine. :A

İnşallah toparlar Perez, başarılı olmasını istediğim pilotlardan ama böyle giderse işi çok zor. Acilen laneti yenmeli. :A
Hala öyle ya, 28 yaşında artık genç falan da değil yer açması lazım yenilere. Mick onun yerine gelsin, Haas'a da Callum Illot gelsin oh miss

Toparlar ya, baskı altında olmaya alışık değil toparlar reis :A

• Beğendim
Reactions: bazinga
Quartararo'nun bu kadar yavaş olduğu bir yarış olmamıştı bu sezon, iyi geldi bu yarış :A @BARON男爵
Galibiyet mücadelesi son 2 tura kalacak. Bagnaia bu kez şeytanın bacağını kırıp sonunda bir yarış kazanmış olur umarım
------

Marc Dovi mücadelelerinde Dovi sık kazanırdı bakalım Peco napacak :A
------

Bagnaia bu kez şeytanın bacağını kırıp sonunda bir yarış kazanmış olur umarım
Kırdı :A

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: BARON疼痛
Bagnaia sezonun 8. farklı yarış kazananı. Harika MotoGP :bhr:
Bastianini 6. oldu 2019 Ducati ile. Bu çocuk büyük adam olacak.
Rossi yine dipte, Vinales takım değişti ama sonuç aynı :A

• Güldürdün
Reactions: BARON疼痛
Vinales takım değişti ama sonuç aynı :A
Despicable Me Reaction GIF

• Güldürdün
Reactions: XanTier
Ricciardoooo :Z
Gio'ya yazık oldu
------

Latifi 10. Gidiyor, Mercedes yanlış kişiyi aldı :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga
El birliğiyle Gio'ya nazar değdirdik. :A

Latifi cidden iyi açıldı son dönemde. :A

Ricciardo'nun beklenen alışması gerçekleşti sanırım. Çok iyi start aldı...
------

Ricciardo'nun pitine hızlı değil diyen Red Bull çarpıldı. :(

Son düzenleme:
Bottas'ın Perez'i geçip sonra tekrar geçildikten sonraki Toto ifadeleri müthişti. :A Bottas yine de çok iyi bir haftasonu geçirdi.

Ricciardo'nun zafer kazanmasına sevindim. Arada böyle sürpriz isimlerin yarış kazanması güzel oluyor. Yalnız harika bir sezon geçiren Lando Norris henüz yarış kazanmamışken Ricciardo'nun yarış kazanması enteresan oldu. :)

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and XanTier