Formula 1 Türkiye GP 2020 | Genel Yorum ve Sohbet Konusu | Yarış ve Yarış Sonuçları 🇹🇷 🏎

Ahahahahaha Utku beyciğim sizin bilginizin olmadığı bir spor veya sanat eseri söz konusu olamaz, lütfen bırakın alçakgönüllülüğü. :A En son durumunun iyiye gittiğine dair bir haber görmüştüm Utku beyciğim, arada uyandığına dair haberler falan da çıkıyor ama kesinliği yok gibi.

Liverpool’umuz için yapılan totemlerdi onlar...
Biz de her yere yetişemiyoruz Şerlok beyciğim :A Yukarıda @12.Adam da bir haber atmış. Umarım iyileşir ya, çok üzücü bir efsanenin bu halde olması yıllardır...

Hadi oradan Liverpool içinmiş, o anki durumun Liverpool ile alakası yoktu Liverpool elenmişti ŞL'den sen gittin o petrolsporu destekledin...

Biz de her yere yetişemiyoruz Şerlok beyciğim :A Yukarıda @12.Adam da bir haber atmış. Umarım iyileşir ya, çok üzücü bir efsanenin bu halde olması yıllardır...

Hadi oradan Liverpool içinmiş, o anki durumun Liverpool ile alakası yoktu Liverpool elenmişti ŞL'den sen gittin o petrolsporu destekledin...
@Sherlock oldun mu overlok ? :A

İnşallah Utku beyciğim...

Ahahahaha tamam hatırladım, o ara sürekli güçlü takımları destekleme kararı almıştık. :A O yüzdendi o. :A
Ahahahaha bizim kütükler görmesin bu yakıştırmayı. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and 12.Adam
Şu yarışa nasıl gidemiyorum aklım almıyor. 2021 takviminde oluruz inşallah. O Nisan'daki boşluğa gelsek ne kadar sarar.

Leclerc kardeşimizi severim Utku beyciğim, kendisinin Ferrari’ye gelişi falan güzel bir hikayeye sahip. :A Ama Ferrari isimli takım araba yapmayı unuttu, o yüzden Mercedes ezdi. :A

Mercedes = Manchester City gibi düşünebilirsiniz Utku beyciğim, o yüzden sevmiyorum pek. :A

Schumacher gitti Ferrari bitti be kardeşim... (F1 ile alakalı tüm bilgisi bu :A) Sahi Schumacher ne oldu, hala komada mı?

Manchester City'i desteklediğin günleri de gördük Hainlok...
Kütük dostumun paraneze aldığı kısma katılmamak elde değil.. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and 12.Adam
İnşallah Utku beyciğim...

Ahahahaha tamam hatırladım, o ara sürekli güçlü takımları destekleme kararı almıştık. :A O yüzdendi o. :A

Ahahahaha bizim kütükler görmesin bu yakıştırmayı. :A
Ya güçlü takım desteklemenin de bir sınırı olur be kardeşim. En büyük düşmanımızı nasıl desteklersin sen :A Neyse ki dersini verdiler kele de gönderdiler evine hahah :A

O yakıştırma da yakışmış sana Overlok beyciğim :A @12.Adam
Kütük dostumun paraneze aldığı kısma katılmamak elde değil.. :A
Değil mi ama. Bu kadar bilgi yeterli, fazlasına lüzum yok :A

Dün gösteri için Boğaz Köprüsü'ne gittim, çok güzel etkinlik hazırlamışlar eski arabaların sesini duymak bile yetti :A Seyircili olsa daha güzel olurdu ama umarım seneye takvimde tutmayı başarırlar :D

• Beğendim
Reactions: mesmeso
Dün gösteri için Boğaz Köprüsü'ne gittim, çok güzel etkinlik hazırlamışlar eski arabaların sesini duymak bile yetti :A Seyircili olsa daha güzel olurdu ama umarım seneye takvimde tutmayı başarırlar :D
Bugün FIA direktörü bu konu hakkında konuştu. Belirsiz olan tarihteki yer için en kuvvetli iki adaydan birisi dedi. Eğer hafta sonu sıkıntısız bir organizasyon olursa elimiz kuvvetlenecek. Intercity başkanının dediğine göre seyircisiz hali bile 100 milyon $ gelir getirecekmiş.

• Beğendim
Reactions: bazinga
Bugün FIA direktörü bu konu hakkında konuştu. Belirsiz olan tarihteki yer için en kuvvetli iki adaydan birisi dedi. Eğer hafta sonu sıkıntısız bir organizasyon olursa elimiz kuvvetlenecek. Intercity başkanının dediğine göre seyircisiz hali bile 100 milyon $ gelir getirecekmiş.
Intercity başkanı devlet desteği olmadan kar elde etmemiz çok zor diyordu en son. “Gelecek bütün gelirler, toplam maliyetin %25’i kadar” gibi bir cümlesi vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Ekonomimiz de bu durumdayken çok da ümitli olmamak lazım bence.

Intercity başkanı devlet desteği olmadan kar elde etmemiz çok zor diyordu en son. “Gelecek bütün gelirler, toplam maliyetin %25’i kadar” gibi bir cümlesi vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Ekonomimiz de bu durumdayken çok da ümitli olmamak lazım bence.
Benim duyduğuma göre F1 yıllık 3 milyon $ istiyor bizden. Spor bakanı da destek vermeye sıcak bakıyor. Bir tane de özel destek bulurlarsa bu işin oluru var. Bu sene her ne kadar para istemeseler de girmemiz bize artı yazıyor. Ayrıca çoğu hayranlar da bizim tekrar takvimde olmamızı istiyor. Dediğim gibi güzel bir yarış çıkartırsak elimiz çok güçlenecek. Boşluk için rakibimiz Imola ama pilotlar ve seyirciler oradan memnun değil. Bu hafta seyircisiz olmasına rağmen hem gerçekte hem de sanalda gelen destekten oldukça memnunlar.

Yeni asfalt işi pek sarmadı pilotları. Umarım kötü bir izlenim bırakmaz bize.