Formula 1 Türkiye GP 2020 | Genel Yorum ve Sohbet Konusu | Yarış ve Yarış Sonuçları 🇹🇷 🏎

Felipe Massa yarışmadığı için izlemeyi reddediyorum. :A

Şaka bir yana Ferrari çökmüş, üst sıralarda destekleyecek pilot yok. Formula 1'den gittikçe uzaklaşmaya devam ediyorum. :(

• Üzücü
Reactions: 12.Adam
Milli ara da mevcut Utku beyciğim, adaşımın dizilerinden birisini açarlar o halde. :A @MEnes

Bozulmaz onların araçları Utku beyciğim. Bu arada Mercedes, takımlar şampiyonluğunu garantiledi söylemiş miydim... :A
Ee Mercedes, sonuçta Alman disiplini yani bozulmaz tabii... @Tolstoyevski

• Beğendim
Reactions: bazinga
Normalde kimi destekliyorsunuz Şerlok beyciğim :A Siz normalde hep güçlülerin tarafında olurdunuz, Hamilton'u desteklememeniz şaşırtıcı :A
Leclerc kardeşimizi severim Utku beyciğim, kendisinin Ferrari’ye gelişi falan güzel bir hikayeye sahip. :A Ama Ferrari isimli takım araba yapmayı unuttu, o yüzden Mercedes ezdi. :A

Mercedes = Manchester City gibi düşünebilirsiniz Utku beyciğim, o yüzden sevmiyorum pek. :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: MasacRE and 12.Adam
Leclerc kardeşimizi severim Utku beyciğim, kendisinin Ferrari’ye gelişi falan güzel bir hikayeye sahip. :A Ama Ferrari isimli takım araba yapmayı unuttu, o yüzden Mercedes ezdi. :A

Mercedes = Manchester City gibi düşünebilirsiniz Utku beyciğim, o yüzden sevmiyorum pek. :A
İnşaalah, Leclerc umuduzu boşa çıkarmaz.

Schumacher gitti Ferrari bitti be kardeşim... (F1 ile alakalı tüm bilgisi bu :A) Sahi Schumacher ne oldu, hala komada mı?

Manchester City'i desteklediğin günleri de gördük Hainlok...

Schumacher gitti Ferrari bitti be kardeşim... (F1 ile alakalı tüm bilgisi bu :A) Sahi Schumacher ne oldu, hala komada mı?

• Üzücü
Reactions: MasacRE

Ahahahahaha Utku beyciğim sizin bilginizin olmadığı bir spor veya sanat eseri söz konusu olamaz, lütfen bırakın alçakgönüllülüğü. :A En son durumunun iyiye gittiğine dair bir haber görmüştüm Utku beyciğim, arada uyandığına dair haberler falan da çıkıyor ama kesinliği yok gibi.

Liverpool’umuz için yapılan totemlerdi onlar...

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and 12.Adam