Yanlış ifadeye basmışım. Mick'in F1'de olmasına çok sevindim umarım bir gün babasının efsane olduğu takımda, Ferrari'de görebiliriz onu.@HeisenBerg ferrari fanı değil misin? 😱
Leclerc iyi yer kapmış da Vettel yine yerlerde.
Hamilton malum hastalığı kapmış.Leclerc iyi yer kapmış da Vettel yine yerlerde.
Russell normalde Williams pilotu iken bu yarış için Hamilton'ın yerine mi yarışacak? 😱
Evet. Onun yerine Williams'ta da Aitken var. Ayrıca geçen haftaki korkunç kazadan sonra Grosjean yerine de Fittipaldi var.Leclerc iyi yer kapmış da Vettel yine yerlerde.
Russell normalde Williams pilotu iken bu yarış için Hamilton'ın yerine mi yarışacak? 😱
Russell'ın bu yarışta aldığı puanlar kendine mi yazılacak? Yani diğer takımla aldığı puanlarla toplanacak mı? (Gerçi puanı var mı onu da bilmiyorum, bakmadım. ) Williams, Mercedes'in alt takımı mı şu an? Ben tamamen unutmuşum böyle şeyler olabildiğini.Evet. Onun yerine Williams'ta da Aitken var. Ayrıca geçen haftaki korkunç kazadan sonra Grosjean yerine de Fittipaldi var.
Aldığı puanlar kendine ve Mercedes'e yazılacak. Geçen haftaya kadar kariyerinde puanı yoktu ama şimdi bir aksilik olmazsa ilk puanlarını podyum ile alacak. Williams ve Mercedes'in sadece motor anlaşması var başka bir anlaşmaları yok. Russell'da Mercedes'in akademi pilotuydu ve bir nevi Williams'ta kiralık gibiydi. Şimdi bir yarışlık kendilerine geri çağırdılar.Russell'ın bu yarışta aldığı puanlar kendine mi yazılacak? Yani diğer takımla aldığı puanlarla toplanacak mı? (Gerçi puanı var mı onu da bilmiyorum, bakmadım. ) Williams, Mercedes'in alt takımı mı şu an? Ben tamamen unutmuşum böyle şeyler olabildiğini.
Formula 1'de araçların ne kadar önemli olduğunun en bariz örneği bu gibi durumlar. Hele yarışı kazanırsa daha da ilginç olacak.Aldığı puanlar kendine ve Mercedes'e yazılacak. Geçen haftaya kadar kariyerinde puanı yoktu ama şimdi bir aksilik olmazsa ilk puanlarını podyum ile alacak. Williams ve Mercedes'in sadece motor anlaşması var başka bir anlaşmaları yok. Russell'da Mercedes'in akademi pilotuydu ve bir nevi Williams'ta kiralık gibiydi. Şimdi bir yarışlık kendilerine geri çağırdılar.