bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 50,347
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Lan,Kim bu peki? İyice meraklandırdınYok, o bir yerlerde birilerine çeşitli hainlikler yapıyordur yine. @Maskeli Fedai
Ee Mercedes, sonuçta Alman disiplini yani bozulmaz tabii... @TolstoyevskiMilli ara da mevcut Utku beyciğim, adaşımın dizilerinden birisini açarlar o halde. @MEnes
Bozulmaz onların araçları Utku beyciğim. Bu arada Mercedes, takımlar şampiyonluğunu garantiledi söylemiş miydim...
Nihayet görebildin Körlok...14'ü 15 yapmadık diye şov yapıyorsunuz Utku beyciğim, bir tur daha kontrol ederseniz sevineceğim. @MasacRE
Vay be... Bir Körlok olmadığımız kalmıştı. @Maskeli FedaiNihayet görebildin Körlok...
Her alanda çok güçlüler...Ee Mercedes, sonuçta Alman disiplini yani bozulmaz tabii... @Tolstoyevski
Ferrari’miz araba yapmayı becerebilirse tekrardan, bu çocukla beraber kendisine gelecek inşallah... Çok düşük ihtimal ama İstanbul’umuzda da sürpriz yapabilir.Felipe Massa yarışmadığı için izlemeyi reddediyorum.
Şaka bir yana Ferrari çökmüş, üst sıralarda destekleyecek pilot yok. Formula 1'den gittikçe uzaklaşmaya devam ediyorum.
Raikonen denen fosil bizi üzer, Liverpool’umuz gibi güçlü birini bulmalıyız destekleyecek. @MasacRE
Normalde kimi destekliyorsunuz Şerlok beyciğim Siz normalde hep güçlülerin tarafında olurdunuz, Hamilton'u desteklememeniz şaşırtıcıRaikonen denen fosil bizi üzer, Liverpool’umuz gibi güçlü birini bulmalıyız destekleyecek. @MasacRE
Leclerc kardeşimizi severim Utku beyciğim, kendisinin Ferrari’ye gelişi falan güzel bir hikayeye sahip. Ama Ferrari isimli takım araba yapmayı unuttu, o yüzden Mercedes ezdi.Normalde kimi destekliyorsunuz Şerlok beyciğim Siz normalde hep güçlülerin tarafında olurdunuz, Hamilton'u desteklememeniz şaşırtıcı
Utku beyciğimden , sağırlok a ağır taşNormalde kimi destekliyorsunuz Şerlok beyciğim Siz normalde hep güçlülerin tarafında olurdunuz, Hamilton'u desteklememeniz şaşırtıcı
İnşaalah, Leclerc umuduzu boşa çıkarmaz.Leclerc kardeşimizi severim Utku beyciğim, kendisinin Ferrari’ye gelişi falan güzel bir hikayeye sahip. Ama Ferrari isimli takım araba yapmayı unuttu, o yüzden Mercedes ezdi.
Mercedes = Manchester City gibi düşünebilirsiniz Utku beyciğim, o yüzden sevmiyorum pek.
Schumacher gitti Ferrari bitti be kardeşim... (F1 ile alakalı tüm bilgisi bu ) Sahi Schumacher ne oldu, hala komada mı?Leclerc kardeşimizi severim Utku beyciğim, kendisinin Ferrari’ye gelişi falan güzel bir hikayeye sahip. Ama Ferrari isimli takım araba yapmayı unuttu, o yüzden Mercedes ezdi.
Mercedes = Manchester City gibi düşünebilirsiniz Utku beyciğim, o yüzden sevmiyorum pek.
Schumacher gitti Ferrari bitti be kardeşim... (F1 ile alakalı tüm bilgisi bu ) Sahi Schumacher ne oldu, hala komada mı?
Manchester City'i desteklediğin günleri de gördük Hainlok...
Ahahahahaha Utku beyciğim sizin bilginizin olmadığı bir spor veya sanat eseri söz konusu olamaz, lütfen bırakın alçakgönüllülüğü. En son durumunun iyiye gittiğine dair bir haber görmüştüm Utku beyciğim, arada uyandığına dair haberler falan da çıkıyor ama kesinliği yok gibi.Schumacher gitti Ferrari bitti be kardeşim... (F1 ile alakalı tüm bilgisi bu ) Sahi Schumacher ne oldu, hala komada mı?
Manchester City'i desteklediğin günleri de gördük Hainlok...