Formula 1 Türkiye GP 2020 | Genel Yorum ve Sohbet Konusu | Yarış ve Yarış Sonuçları 🇹🇷 🏎

Hani bizim Leclerc ne oldu? :A

Hamilton ülkeyi mi terk etti? :A

Racing Point neymiş diye baktım bizim Jordanların günümüzdeki uzantısıymış. Epey büyük sürpriz gibi cidden. Ferrarimizden sürpriz beklerken... :(
Sorma, çok ilginç şeyler yaşandı çok. :A Dün @mesmeso61 yağmurlu olsun ve bol sürpriz olsun istiyordu, istediğinden de fazlasını aldı bugün. :A

Leclerc antrenman seanslarında iyiydi ama sıralama turları ve yarış bambaşka bir şey, Ferrari'mizin araçları berbat olduğu için beklediğimiz sürprizi alamadık. Belki yarışta bir sürpriz gelir kendisinden. :A Leclerc 14. olabildi ancak, takım arkadaşı Vettel ise 12. :A

Mercedes bu sezon ilk kez pole pozisyonunu alamadı. Hem Hamilton, hem de Bottas yağmuru görünce dağıldılar diyebiliriz. :A Hamilton 6. oldu, takım arkadaşı Bottas 9. :A

Yeni bir takım ya Racing Point, zaten bugün bildiğin ilkleri yaşadılar. :A Türkiye'mize duacılardır. :A

Sıralamanın tamamını ayrıca paylaşacağım birazdan. :D

• Üzücü
  • Beğendim
Reactions: mesmeso and bazinga
Sorma, çok ilginç şeyler yaşandı çok. :A Dün @mesmeso61 yağmurlu olsun ve bol sürpriz olsun istiyordu, istediğinden de fazlasını aldı bugün. :A

Leclerc antrenman seanslarında iyiydi ama sıralama turları ve yarış bambaşka bir şey, Ferrari'mizin araçları berbat olduğu için beklediğimiz sürprizi alamadık. Belki yarışta bir sürpriz gelir kendisinden. :A Leclerc 14. olabildi ancak, takım arkadaşı Vettel ise 12. :A

Mercedes bu sezon ilk kez pole pozisyonunu alamadı. Hem Hamilton, hem de Bottas yağmuru görünce dağıldılar diyebiliriz. :A Hamilton 6. oldu, takım arkadaşı Bottas 9. :A

Yeni bir takım ya Racing Point, zaten bugün bildiğin ilkleri yaşadılar. :A Türkiye'mize duacılardır. :A

Sıralamanın tamamını ayrıca paylaşacağım birazdan. :D
Racing Point'i mi tutsak bundan sonra Ferrariden hayır yok gibi. :A

Racing Point'i mi tutsak bundan sonra Ferrariden hayır yok gibi. :A
Ferrari'nin başından aşağıdaki adam (Mattia Binotto) gitmedikçe bir şey olmaz zaten, geçmiş günlerin ve Leclerc'in hatırına tutuyoruz işte. :A

Mattia-Binotto.jpg

Olur, seni mi kıracağız ama bence Verstappen favori yarın için. :A Tabii Hamilton ve Mercedes bugünkü kepazeliğe rağmen doğal favoriler, yarın yağmurlu olmazsa tak diye birinci olabilir yine. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and bazinga
Kendime daha yeni geldim. Baba biz ne izledik bugün ya. Bizimkiler eziklik kompleksi yüzünden pistten memnun değildi ama yabancı seyirciler zevkten geberdiler. Ben dahil herkes yarın yağmurun yağması için dua ediyor.

Pole aslında Verstappen'in hakkıydı ama yağmurlu pistlerde çok iyi sürüş yapan Stroll kopardı aldı. Racing Point'ler sürpriz yaptı ama asıl sürpriz Alfa Romeo'dan geldi. İlk kez Q3 yaptılar. Günün kötüsü bence McLaren oldu. Ferrari antrenmanlarda iyiydi ama sıralamaya taşıyamadılar bunu. Mercedes çok geç adapte oldu yarışa.

Yarın ben fazla gaza gelip kontrolü kaybetmezse Verstappen'in yarışı kazanacağını düşünüyorum. Hamilton belki galip gelemez ama her türlü 7. şampiyonluğu ilan eder. Yarın bol yağmurlu ve kaoslu bir yarış olur inşallah. Şimdiden sezona damga vurduk ama buna güzel bir son gerekiyor.

Hamilton filan diyordum da daha önce tipini görünümü hiç görmemiş olacak kadar pek ilgili değildim. Geçen gün ilk defa gördüm ve birden soğudum, bu bildiğin Amerikan filmlerindeki serseri rapçisi gibiymiş. Hatta bildiğin The Boys’daki A-Train? :A @The_Erinch

images

Hamilton filan diyordum da daha önce tipini görünümü hiç görmemiş olacak kadar pek ilgili değildim. Geçen gün ilk defa gördüm ve birden soğudum, bu bildiğin Amerikan filmlerindeki serseri rapçisi gibiymiş. Hatta bildiğin The Boys’daki A-Train? :A @The_Erinch

images
Hayalindeki Hamilton nasıl bir şeye benziyordu peki, ben asıl onu merak ettim. :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga and 12.Adam
Şuan bütün uluslararası spor basını Türkiye'yi konuşuyor. Hamilton "ağlamaya" devam etsin, pist ne kadar ıslak kalırsa taraftarlar o kadar zevk alacak gibi :F :F

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and mesmeso
McLaren ve Alpha büyük hayal kırıklığı yaşıyor. Kvyat koltuğunu %90 kaybetti. Albon son yarışa kadar umudunu devam ettirecek gibi duruyor. Perez perşembe günü bir sene dinlenebilirim dedi ama kalan yarışlarda Albon'dan daha iyi giderse yerini alacaktır.

Pistte yağmur tekrar başladı. Bugün sürpriz podyum bekliyorum. Öyle değişik bir yarış olacak ki Ferrari iki arabayla podyum bile yapabilir.

• Beğendim
Reactions: bazinga