jo sonunda henry e dönüp doğru yolu bulacakta yalnız nerdeyse sezon bitti ikinci sezon olurmu olmazmı belli değil ben olsam henry nin yerinde elimi çabuk tutarım dizi bahanesiylede olsa jo yu kaçırmaması lazım bir daha kimbilir hangi dizide tekrar karşılaşacaklar veya hiç karşılaşmayacaklar şans bir kez insanın ayağına gelir tepmemek lazım
zaten jo ve henry hep bekleniyordu baktılar dizinin ikinci sezonu olmayacak alelacele bağlayalım dediler herhaldejo sonunda henry e dönüp doğru yolu bulacakta yalnız nerdeyse sezon bitti ikinci sezon olurmu olmazmı belli değil ben olsam henry nin yerinde elimi çabuk tutarım dizi bahanesiylede olsa jo yu kaçırmaması lazım bir daha kimbilir hangi dizide tekrar karşılaşacaklar veya hiç karşılaşmayacaklar şans bir kez insanın ayağına gelir tepmemek lazım
acaba bölümler öncemi hazırlanıyor sonramı ?zaten jo ve henry hep bekleniyordu baktılar dizinin ikinci sezonu olmayacak alelacele bağlayalım dediler herhalde
muhtemelen önceden bir şablon bellidir ayrıntılı olarak sonra hazırlıyorlardıracaba bölümler öncemi hazırlanıyor sonramı ?
yani ikinci sezon olmayacaksa ve bölümlerde önceden çekilmemişse şimdi henry habire senariste yükleniyordur aman dizi bitmeden bir yatak sahnesi lazım diyordurmuhtemelen önceden bir şablon bellidir ayrıntılı olarak sonra hazırlıyorlardır
bir yatak sahnesi yapmışlardı zaten )yani ikinci sezon olmayacaksa ve bölümlerde önceden çekilmemişse şimdi henry habire senariste yükleniyordur aman dizi bitmeden bir yatak sahnesi lazım diyordur
ben hatırlamıyorum ? yayınlandımı öyle bir sahne ? hatta dizide hiç yatak sahnesi yoktu gibime geliyor çok aşırı aile dizisi ?bir yatak sahnesi yapmışlardı zaten )
vardı abigail'le bir sahne ama pek starz'lık hbo'luk değildi tabiiben hatırlamıyorum ? yayınlandımı öyle bir sahne ? hatta dizide hiç yatak sahnesi yoktu gibime geliyor çok aşırı aile dizisi ?
anladım geçmişe dönüş sahnesiydi sanırım ?vardı abigail'le bir sahne ama pek starz'lık hbo'luk değildi tabii
22 sezon finali olacak işte. Eğer iptal olursa da final21.bölümü izledim ayoll bu dizi sezon finali ne zaman yapıcak türk dizileri gibi hiç bitmeyecek gibi geliyor bana
ayrıca çok güzel bölümdü tabikide 🙂🙂🙂 @xemrexxx @destere @yatutarsa
abigail hikayesi ilgimi çekti henry ve abenin onu araması bence güzeldi diğer ölümsüz adamıda görmek süpriz oldu o adamın olduğu bölümler gizemli ve güzel oluyor ama @xemrexxx haklı bu sefer 30 yıl sonra henriyi bulması biraz saçma olmuş 1 yıl içinde bulurdu bence
bilgin varmı 2.sezon olma ihtimali varmı 🙂🙂🙂22 sezon finali olacak işte. Eğer iptal olursa da final
benim bildiğim şuan belli değilbilgin varmı 2.sezon olma ihtimali varmı 🙂🙂🙂
walter bishop geliyor sezon finaline