ABC Forever 1. Sezon Yorumları

1x20
ave psikopat çıktı rıza baba 😱 kadına bak nelere sebep oldu. zavallı arkadaşı da öldü :( kendini spiderman mi sandı nedir.ss
Isaac'i sevmemiştim zaten Jo iyi yaptı :A
8.5/10

@destere @Çiğdem-

1x20
ave psikopat çıktı rıza baba 😱 kadına bak nelere sebep oldu. zavallı arkadaşı da öldü :( kendini spiderman mi sandı nedir.ss
Isaac'i sevmemiştim zaten Jo iyi yaptı :A
8.5/10

@destere @Çiğdem-
jo sonunda henry e dönüp doğru yolu bulacakta yalnız nerdeyse sezon bitti ikinci sezon olurmu olmazmı belli değil ben olsam henry nin yerinde elimi çabuk tutarım dizi bahanesiylede olsa jo yu kaçırmaması lazım bir daha kimbilir hangi dizide tekrar karşılaşacaklar veya hiç karşılaşmayacaklar :) şans bir kez insanın ayağına gelir tepmemek lazım :)

jo sonunda henry e dönüp doğru yolu bulacakta yalnız nerdeyse sezon bitti ikinci sezon olurmu olmazmı belli değil ben olsam henry nin yerinde elimi çabuk tutarım dizi bahanesiylede olsa jo yu kaçırmaması lazım bir daha kimbilir hangi dizide tekrar karşılaşacaklar veya hiç karşılaşmayacaklar :) şans bir kez insanın ayağına gelir tepmemek lazım :)
zaten jo ve henry hep bekleniyordu baktılar dizinin ikinci sezonu olmayacak alelacele bağlayalım dediler herhalde :)

1x21 i izledim @yatutarsa @Çiğdem- @destere
abigailin asıl öldüğünü gördük sonunda öteki ölümsüz şans eseri abigailin çalıştığpı hastaneye düşmüş abigailden şüphelenmiş sonra henry e götürmesini istemiş abigail de henry i korumak için kendini öldürmüş öteki ölümsüz deböyle henry nin peşin ee düşmüş 30 yılda bulabilmiş saçma geldi bana

21.bölümü izledim ayoll bu dizi sezon finali ne zaman yapıcak türk dizileri gibi hiç bitmeyecek gibi geliyor bana :F:F:F
ayrıca çok güzel bölümdü tabikide 🙂🙂🙂 @xemrexxx @destere @yatutarsa
abigail hikayesi ilgimi çekti henry ve abenin onu araması bence güzeldi diğer ölümsüz adamıda görmek süpriz oldu o adamın olduğu bölümler gizemli ve güzel oluyor ama @xemrexxx haklı bu sefer 30 yıl sonra henriyi bulması biraz saçma olmuş 1 yıl içinde bulurdu bence :F

21.bölümü izledim ayoll bu dizi sezon finali ne zaman yapıcak türk dizileri gibi hiç bitmeyecek gibi geliyor bana :F:F:F
ayrıca çok güzel bölümdü tabikide 🙂🙂🙂 @xemrexxx @destere @yatutarsa
abigail hikayesi ilgimi çekti henry ve abenin onu araması bence güzeldi diğer ölümsüz adamıda görmek süpriz oldu o adamın olduğu bölümler gizemli ve güzel oluyor ama @xemrexxx haklı bu sefer 30 yıl sonra henriyi bulması biraz saçma olmuş 1 yıl içinde bulurdu bence :F
22 sezon finali olacak işte. Eğer iptal olursa da final :)

1x21
çok iyi bir bölümdü
vay be resmen true love :D abigail kendini feda etmiş henry için :( henry ile birlikte ben de sövdüm öbür ölümsüz olan zalıma :bağır:
9.5/10

bölümüm imdb'si 9.5 :D @destere @Çiğdem- @xemrexxx