ABC Forever 1. Sezon Yorumları

19. bölüm çıkmış @xemrexxx ile yatutarsa yada haber verek :)

@yatutarsa yı yanlış yazmışım tabiki :))
izledim totoş :))
abigaişle nolduğunu bilm,yoruz kadın ölmüştür büyük ihtimal 64 yaşında kaybolmuş üstünde 30 yıl geçmiş )))
kızı fotoğrafçı öldürmüş kazayla boş yere gitarist 35 yıl hapis yatmış
henry güzelim polisi kaçırdı kız zencilerle oynaşıyor

abigaişle nolduğunu bilm,yoruz kadın ölmüştür büyük ihtimal 64 yaşında kaybolmuş üstünde 30 yıl geçmiş )))
ben size haber verdimde kendim hala izleyemedim bölümü :))

1x19. Bölüm

güzeldi

henry nin abigail i bir zamanlar kaybettiğini yeni öğrenmiş olduk ?
mumya cinayetini yine henry kendisine yakışan bir şekilde çözdü jo nun iş arkadaşı şişko şarkıcıymış güya eşek zırlasa daha iyi ses çıkarır :)
2000 yaşındaki adam yine yoktu piyasada

şimdi 94 yaşında cillop gibi kadındır abigail belki hala yaşıyor bir yerlerde :) gitarizst taş çatlasa 45 yaşlarındaydı şu 30 yıl hikayesi biraz fazla gibi geldi bana :)

1x19. Bölüm

güzeldi

mumya cinayetini yine henry kendisine yakışan bir şekilde çözdü jo nun iş arkadaşı şişko şarkıcıymış güya eşek zırlasa daha iyi ses çıkarır :)

şimdi 94 yaşında cillop gibi kadındır abigail belki hala yaşıyor bir yerlerde :) gitarizst taş çatlasa 45 yaşlarındaydı şu 30 yıl hikayesi biraz fazla gibi geldi bana :)
diziyi çiğdeme göre dizayn ediyorlar bence baktılar ki çiğdem türü kenandan doktor ölmeyen totoştan hoşlaşiyi kadroyu öyle yapalım demişler:)

@Çiğdem- @yatutarsa fırsat bulursanız bir ara izleyin bu bölüm kaçmaz neler oldu neler :))

Allah ta biliyor ya pek bir fok olmadı:) her zamanki şeyler işte henry cinayetleri çözdü bir şekilde :))

1x19. Bölüm

güzeldi

diziyi çiğdeme göre dizayn ediyorlar bence baktılar ki çiğdem türü kenandan doktor ölmeyen totoştan hoşlaşiyi kadroyu öyle yapalım demişler:)
19.bölümü izledim bende @destere @xemrexxx @yatutarsa
hahahah eşşek zırlasa daha iyi ses çıakrtır ayy alemsin sen vlla @destere :F:F:F
bu bölüm cinayet şekli daha ilginçti oyüzden hoşuma gitti ama ben joyla issacın birlikte olmasını istemiyorum:ppp::ppp::ppp:
ve son sahneyi anlamadım abe napıyordu @xemrexxx @destere 😵😵😵

19.bölümü izledim bende @destere @xemrexxx @yatutarsa
hahahah eşşek zırlasa daha iyi ses çıakrtır ayy alemsin sen vlla @destere :F:F:F
bu bölüm cinayet şekli daha ilginçti oyüzden hoşuma gitti ama ben joyla issacın birlikte olmasını istemiyorum:ppp::ppp::ppp:
ve son sahneyi anlamadım abe napıyordu @xemrexxx @destere 😵😵😵
abe napıyormuydu ? abe ihtiyar adam bu tarz bunaklar can sıkıntısından sabahın 5 inde kalkıp anlamsız saçma işler yaparlar bunlara takılmamak lazım :))
abe orda henry e devamlı nasihat verirken işte abigail i aklından çıkar falan derken aslında kendiside abigail in ölümünü araştırıyormuş zamanında henry e tüm dosyaları yaktım attım demişti oysa abigail in kaybolmasıyla alakalı tüm dosyaları odada saklıyormuş henry nin verdiği zarfıda koşturarak götürdü daha önce sakladığı dosyalardaki kağıtlarla karşılaştırdı :) yani bunak abe yıllar geçmesine rağmen annesini unutamıyor ve olayı araştırmaya devam ediyor :)

abe napıyormuydu ? abe ihtiyar adam bu tarz bunaklar can sıkıntısından sabahın 5 inde kalkıp anlamsız saçma işler yaparlar bunlara takılmamak lazım :))
abe orda henry e devamlı nasihat verirken işte abigail i aklından çıkar falan derken aslında kendiside abigail in ölümünü araştırıyormuş zamanında henry e tüm dosyaları yaktım attım demişti oysa abigail in kaybolmasıyla alakalı tüm dosyaları odada saklıyormuş henry nin verdiği zarfıda koşturarak götürdü daha önce sakladığı dosyalardaki kağıtlarla karşılaştırdı :) yani bunak abe yıllar geçmesine rağmen annesini unutamıyor ve olayı araştırmaya devam ediyor :)
bazen anlayamıyorum bu dizide olanları:F:F:F

aaa abeye laf yok cnm dedem kadar yakın görüyorum kendime çok tatlı bir adam dizinin tadı tuzu bence🙂🙂🙂

1x19
iyi bölümdü ama bölümdeki karakterlerin yaşı ile tarih arasında bir uyuşmazlık vardı ya da maşallah hepsi kendine çok iyi bakmış hiç yaşlanmamışlar :))
81'de doğan çocuk şimdi 34 yaşında olur ama en fazla 20-25 duruyordu. :) diğer karakterler de aynı şekilde baya genç duruyordu. 35 yıl hapis yatan adam 40'ında gösteriyor :D
8.5/10
@destere @Çiğdem-

20 bölümü izledim @destere @xemrexxx @yatutarsa
çok iyi bir bölümdü bence dizi aradan sonra çok iyi geldi:Z:Z:Z
b bölümdeki cinayet olayı çok ayratıcıydı gerçi acaba kendisimi kesti ayağını diye düşünmüştüm şan şöhret için insan ayağını kesermi ayolll :F:F:F
jo sonunda isaacın kıcına tekemyi attı henrry varken o tospa suratlıyı ne yapıcak:F:F:F
abe annesini bulmuş bakalım neler olucak abe yine iş başındaydı :A:A

1x20. bölüm

her zamanki gibi güzeldi tabi

@Çiğdem- jo senin zenci isaac ı bırakacak gibi tamda nezaman henry e aşık olacak diyordumki bu bölüm de o tarz bir bakış attı kadın :) jo bir zed kadar özel bir kadın olmasada yinede isaac adlı @xemrexxx nin favori şempanzesi ile evlenmemeli :)

1x20. bölüm

her zamanki gibi güzeldi tabi

@Çiğdem- jo senin zenci isaac ı bırakacak gibi tamda nezaman henry e aşık olacak diyordumki bu bölüm de o tarz bir bakış attı kadın :) jo bir zed kadar özel bir kadın olmasada yinede isaac adlı @xemrexxx nin favori şempanzesi ile evlenmemeli :)
abenin annesi ölemdimi nasıl buluyor ben yine anlamadım :F:F:F

abe şu anda 70 yaşındaysa annesi kendisinden 25 yaş büyük olsa demekki yaşayabilir yani 95 yaşında huzurevinde ceviz kırıyordur kadın :)
bu adamın gerçek adı judd hirsch miş ve 1935 80 yaşındaymış😱😱
dizidede 80 yasında desek annesi 100 yaşının altında olamaz:F

1x17

Uzun süredir, bekletiyordum. Tamda benim bölümüme denk geldi aslında. Aslında kod işi acayip sıkıcı. :D En azından en başları için, adamlar öyle bir gösterdi ki muhtemelen herkes keşke bende bilsem demiştir.

Biraz daha ara veririm gibi. :(