abim geliyor yarın o yüzden pek bilgisayar başına geçememfazla acele etmeyeydin ) önümüzdeki yıl toptan girişirsin diziye
abim geliyor yarın o yüzden pek bilgisayar başına geçememfazla acele etmeyeydin ) önümüzdeki yıl toptan girişirsin diziye
izledim totoş )
ben size haber verdimde kendim hala izleyemedim bölümü )izledim totoş )
abigaişle nolduğunu bilm,yoruz kadın ölmüştür büyük ihtimal 64 yaşında kaybolmuş üstünde 30 yıl geçmiş )))
kızı fotoğrafçı öldürmüş kazayla boş yere gitarist 35 yıl hapis yatmış
henry güzelim polisi kaçırdı kız zencilerle oynaşıyor
şimdi 94 yaşında cillop gibi kadındır abigail belki hala yaşıyor bir yerlerde gitarizst taş çatlasa 45 yaşlarındaydı şu 30 yıl hikayesi biraz fazla gibi geldi banaizledim totoş )
abigaişle nolduğunu bilm,yoruz kadın ölmüştür büyük ihtimal 64 yaşında kaybolmuş üstünde 30 yıl geçmiş )))
kızı fotoğrafçı öldürmüş kazayla boş yere gitarist 35 yıl hapis yatmış
henry güzelim polisi kaçırdı kız zencilerle oynaşıyor
diziyi çiğdeme göre dizayn ediyorlar bence baktılar ki çiğdem türü kenandan doktor ölmeyen totoştan hoşlaşiyi kadroyu öyle yapalım demişler1x19. Bölüm
güzeldi
henry nin abigail i bir zamanlar kaybettiğini yeni öğrenmiş olduk ?
mumya cinayetini yine henry kendisine yakışan bir şekilde çözdü jo nun iş arkadaşı şişko şarkıcıymış güya eşek zırlasa daha iyi ses çıkarır
2000 yaşındaki adam yine yoktu piyasada
şimdi 94 yaşında cillop gibi kadındır abigail belki hala yaşıyor bir yerlerde gitarizst taş çatlasa 45 yaşlarındaydı şu 30 yıl hikayesi biraz fazla gibi geldi bana
1x19. Bölüm
güzeldi
henry nin abigail i bir zamanlar kaybettiğini yeni öğrenmiş olduk ?
mumya cinayetini yine henry kendisine yakışan bir şekilde çözdü jo nun iş arkadaşı şişko şarkıcıymış güya eşek zırlasa daha iyi ses çıkarır
2000 yaşındaki adam yine yoktu piyasada
şimdi 94 yaşında cillop gibi kadındır abigail belki hala yaşıyor bir yerlerde gitarizst taş çatlasa 45 yaşlarındaydı şu 30 yıl hikayesi biraz fazla gibi geldi bana
19.bölümü izledim bende @destere @xemrexxx @yatutarsadiziyi çiğdeme göre dizayn ediyorlar bence baktılar ki çiğdem türü kenandan doktor ölmeyen totoştan hoşlaşiyi kadroyu öyle yapalım demişler
abe napıyormuydu ? abe ihtiyar adam bu tarz bunaklar can sıkıntısından sabahın 5 inde kalkıp anlamsız saçma işler yaparlar bunlara takılmamak lazım )
bazen anlayamıyorum bu dizide olanlarıabe napıyormuydu ? abe ihtiyar adam bu tarz bunaklar can sıkıntısından sabahın 5 inde kalkıp anlamsız saçma işler yaparlar bunlara takılmamak lazım )
abe orda henry e devamlı nasihat verirken işte abigail i aklından çıkar falan derken aslında kendiside abigail in ölümünü araştırıyormuş zamanında henry e tüm dosyaları yaktım attım demişti oysa abigail in kaybolmasıyla alakalı tüm dosyaları odada saklıyormuş henry nin verdiği zarfıda koşturarak götürdü daha önce sakladığı dosyalardaki kağıtlarla karşılaştırdı yani bunak abe yıllar geçmesine rağmen annesini unutamıyor ve olayı araştırmaya devam ediyor
abe @xemrexxx nin favorisi ihtiyara göz koyma boşuna emre sana kaptırmayacaktır )bazen anlayamıyorum bu dizide olanları
aaa abeye laf yok cnm dedem kadar yakın görüyorum kendime çok tatlı bir adam dizinin tadı tuzu bence🙂🙂🙂
1x20. bölüm
her zamanki gibi güzeldi tabi
abe şu anda 70 yaşındaysa annesi kendisinden 25 yaş büyük olsa demekki yaşayabilir yani 95 yaşında huzurevinde ceviz kırıyordur kadınabenin annesi ölemdimi nasıl buluyor ben yine anlamadım
bu adamın gerçek adı judd hirsch miş ve 1935 80 yaşındaymış😱😱abe şu anda 70 yaşındaysa annesi kendisinden 25 yaş büyük olsa demekki yaşayabilir yani 95 yaşında huzurevinde ceviz kırıyordur kadın
olsun 110 yıl yaşayan insanlrda var sen niye kadını gömmeye çalışıyorsunki?bu adamın gerçek adı judd hirsch miş ve 1935 80 yaşındaymış😱😱
dizidede 80 yasında desek annesi 100 yaşının altında olamaz
hahahha ayy banane bee yaşıyorsa yaşasınolsun 110 yıl yaşayan insanlrda var sen niye kadını gömmeye çalışıyorsunki?
@xemrexxx ye güzel gözükmek için adam kendisine makyaj yapıyor emre gibi hayranlarına saygısı var abe inhahahha ayy banane bee yaşıyorsa yaşasın
ama bu adamın 80 olmasına inanamadım ben 65 diye düşünüyordum