- Reaksiyon puanı
- 50,471
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Pek sanmıyorum.işte burda üç aşağı the flash ı temsil ediyor, beş yukarı ise forever ı )
Pek sanmıyorum.işte burda üç aşağı the flash ı temsil ediyor, beş yukarı ise forever ı )
Normal değil mi? Laf mı atıyorsun şimdi.Arrow, Flash falan da bol bol 9 puanlı bölümler alıyor.
yani @OzaN demek istiyorki forever ın 9.3 puan alması kalitesini göstermez diyor? flash bile o dökük haliyle 8 lere ulaşıyor arada bir diyor) bende diyorumki puan verenlerin kabahati normalde forever 9 puansa flash 6 dan yukarı çıkmamalı )
bölümü henüz izlemeyedim cnm şimdi forumdan çıkınca izlicem ayrıca sen ne istiyorsun ayoll benim arrowumla flashmdanortalama puanına bak forever dan daha düşük ortalaması önemli birde flash a puan verenler kaliteli diziden anlamıyor aha işte biri bizim forumda @Çiğdem- )
oysa forever ın puanları daha kıymetli hepsi benim gibi kaliteli dizi peşinde koşan değerli izleyiciler grubbuna dahil )
floşlardan bu diziye fırsat gelmiyor tabikibölümü henüz izlemeyedim cnm şimdi forumdan çıkınca izlicem ayrıca sen ne istiyorsun ayoll benim arrowumla flashmdan
18.bölümü nihayet izledim bende @destere @xemrexxx @yatutarsa1x18. Bölüm
harikaydı hele son sahnede ortaya çıkan flintlock adlı antika silah ve de heterokromisli van kedisine benzeyen margo adlı kız muhteşem bir aksiyon ve heyecan kattı olaya
henry morgan sayesinde kültürümüz artıyor kim nerede kaç yüzyıl önce neler yapmış batan gemiler antikalar herşey hakkında bedava bilgi ediniyoruz sonunda uzun bir aradan sonra 2000 yaşındaki adam isimli kertenkeleyide görmüş olduk
gemide çıkan henry nin vurulduğu ilk silah ortaya çıktı bu silahın büyük bir özelliği avr adam ın dediğine göre aynı silahla henry kendisine ateş etse bir daha dönmemek üzere ölmüş olacak bakalım silahı denemeye cesaret edecekmi
jo martinez zenci antikacı misket kafalı isaac monroe ile oynaşmaya başladı kadına yakıştıramadım
son sahnede çıkan saat durmuş gibiydi ama tik tak sesleri geliyordu onu henry mi o şekil gördü yoksa gerçekten saat durmuşmu ? o kısmı karanlıkta kaldı @xemrexxx @yatutarsa @Çiğdem- @Harunnn60
@xemrexxx totoşu yine etiketlemede çıkmamış)
Kiz bu dizi abcde 0.9 aliyor cwde olaydi 0.1 alirdi heralde18.bölümü nihayet izledim bende @destere @xemrexxx @yatutarsa
ayoll ne hayali adamı ilk çıktığı bölümde kadın poliste gördü unuttunuzmu kadın polisle henriyi kandırmıstı hani sonra abenin dükkanınada gelmişti yanılmıyorsam abede görmüştü galiba adamı ayrıca hayal olsa sadece henriyinin olduğu ahnelerde ortaya çıakrdı ama adamı taksicide gördü bir taksici öldürdü🙂
aaaa ben daha ilk bölümde sezon finali belli bence demiştim henry sezon finalinde bu sefer gerçektenmi ölücek diye biticek denizden çıkmıcak öldümü diye biticek demiştim senaryo buraya geldiilk bölümden demiştim sezon finalinde henry ölüp denizden bu sefer çıkmıcak öldümüdiye biticek diye bu silah ortaya çıktı şimdi eminim öyle bir sezon finali izlicez🙂🙂🙂
konusu ilginç ve güzel cnm 200 yıldır yaşayan ölümüz bir adamı konu alıyor adam her öldüğünde denizden çıplak iekilde çıkıyor geri dönüyorKiz bu dizi abcde 0.9 aliyor cwde olaydi 0.1 alirdi heralde
Guzelmi konusu
konusu ilginç ve güzel cnm 200 yıldır yaşayan ölümüz bir adamı konu alıyor adam her öldüğünde denizden çıplak iekilde çıkıyor geri dönüyor
tecrübesi bilgisiyle her bölüm polislere yardım edip cinayetleri araştırıyorlar 2.sezonu olur inş🙂🙂🙂
2.sezonu tehrikede ama inş olur konusu güzel her öldüğünde denizden çıplak çıkıyor nedenseTöbe töbe denizden çıplak sekilde çıkıyor derken 😱 😱
Guzelmis konusu
2. Sezonmu kız cok zor bence 0.9 cw icin iyi abc icin değil ama olabilir sezonu diğer ülkelere satış falan iyiyse bak cwye satistan dünyanın parasini kırıyordur
En sevdiğin sahneler o sahnelermi2.sezonu tehrikede ama inş olur konusu güzel her öldüğünde denizden çıplak çıkıyor nedense
hahahah yok beee açık şekilde göstermiyorlar tabikideEn sevdiğin sahneler o sahnelermi
Aa dominionda orphan blackte her bişi gözüküyordu bunda neden gözükmüyor 😱hahahah yok beee açık şekilde göstermiyorlar tabikide
nihayet ? nerdeyse 19. bölüm yayınlanacaktı )18.bölümü nihayet izledim bende @destere @xemrexxx @yatutarsa
ayoll ne hayali adamı ilk çıktığı bölümde kadın poliste gördü unuttunuzmu kadın polisle henriyi kandırmıstı hani sonra abenin dükkanınada gelmişti yanılmıyorsam abede görmüştü galiba adamı ayrıca hayal olsa sadece henriyinin olduğu ahnelerde ortaya çıakrdı ama adamı taksicide gördü bir taksici öldürdü🙂
aaaa ben daha ilk bölümde sezon finali belli bence demiştim henry sezon finalinde bu sefer gerçektenmi ölücek diye biticek denizden çıkmıcak öldümü diye biticek demiştim senaryo buraya geldiilk bölümden demiştim sezon finalinde henry ölüp denizden bu sefer çıkmıcak öldümüdiye biticek diye bu silah ortaya çıktı şimdi eminim öyle bir sezon finali izlicez🙂🙂🙂
nihayet ? nerdeyse 19. bölüm yayınlanacaktı )
ben denen 2000 yaşındaki adam bencede gerçek hayal değil yalnız henry e ölümü tavsiye ederken kendisi hala hayattan bıkmamış ölmeye niyeti yok gibi
sezon finalinde henry ile jo evlenecek tam o işi yapacakları sıra henry ölecek)
19. bölüm çıkmış @xemrexxx ile yatutarsa yada haber verekjo o zenci adamla tm bir fiyako cnm morganla olmalarını bekelrken ben 😱😱😱
ayoll black sailsi izle önce harika bir sezon finali🙂🙂🙂
bir iki haftaya izlerim )
fazla acele etmeyeydin ) önümüzdeki yıl toptan girişirsin diziyebir iki haftaya izlerim )