çarpma olayı güzeldi bende diyordum bu
çarpma olayı güzeldi bende diyordum buhenry nin sırrı nasıl açığa çıkmıyor diye ? açıklayanlar bir şekilde öteki dünyayı boyluyormuş öyle sır sağlam kalır tabiki )
hahah ayy 2 kişi açıklamak istedi ve ikisinede araba çarptı cnm demekki açıklamak isteyene araba çarpıyor hahaha
ama nora da bir bakıma haklı değilmi aynı yaşıtı birde bakıyorki karşıda cillop gibi duruyor kendisi pörsümüş vaziyette kim olsa çatlar ) hemşireye bende üzüldüm1x17
@destere @Çiğdem-bölüm iyiydi ama flashback sırasında ölen hemşireye çok üzüldüm ben nora denen gerizekalı yüzüne öldü kadıncağız.ss nora'ya da çok sinir oldum bu arada. sen hem adamı zindanlara düşür sonra da çık "dünyağ bu mucizeyi görmelii"
henry liz'i kurtardı ve işini sağlama aldı sağolsun kayıtları düzenleyivermiş hacker ablamız
alıştırdı bizi aralara her iki haftada iki hafta dinleniyor ara vermesi sorun değil umarım yeni sezon onayı alır
tamam bakarım beth bu aralar baya dizide oynuyorizledim 16.bölümü cnm @Harunnn60 beth hatrına bu bölüme bakmalısın😉😉😉
@destere @xemrexxx @yatutarsa
aaa o yaşlı kadının henriyin karısı olduğunu ben son sahneye kadar anlamadım yaa o kim diyorum hahaha
@destere bir yerden gençlik formulu falan buldun galiba
beth canlandıran kızın cadoloz çıkıcağını tahmin etmiştim ben cnm
henry o şrısın kadınla yakınlaşması hoşuma gitmedi dedektif olan kadınla yakıştırıyorum ben herny e
bölüm idare eder bundan şöyle bir ders çıkardım ev arkadaşlarımıza fazla güvenmemek lazımmış
abc revengeyi devam ettirdiyse bunuda devam ettirir merak etmeağzını hayra aç belki abc bir sürpriz yapar
sen empire izliyordun galiba, orada oynamışadam isimli kılıksız anında kaybolunca bende hayali diyordumda kapıyı kaaptırken gözüktü hayal değildir hatta kendisi kendisini öldürmeye cesaret edemiyor henry e teklif etti sen bir dene diye
zenci vatandaşı Cuba Gooding Jr. isaac monroe karakteriyle gördüğümüz vatandaş? daha önce başka bir dizide görmüş gibiyimde hangisiydi ?
orda hatırlamıyorum sanırım tek bölümde gözükmüşte öyle bir karakter aklıma gelmiyorsen empire izliyordun galiba, orada oynamış
Arrow, Flash falan da bol bol 9 puanlı bölümler alıyor.
onların tek 9 lu puanı yok , ayrıca forever gibi kaliteli bir diziyi onlarla yanyna getirmen bile hata bence )Arrow, Flash falan da bol bol 9 puanlı bölümler alıyor.
Geçen haftaki The Flash 9.9 puan almış. Artık başlarsın bu gece.onların tek 9 lu puanı yok , ayrıca forever gibi kaliteli bir diziyi onlarla yanyna getirmen bile hata bence )
ortalama puanına bak forever dan daha düşük ortalaması önemli birde flash a puan verenler kaliteli diziden anlamıyor aha işte biri bizim forumda @Çiğdem- )Geçen haftaki The Flash 9.9 puan almış. Artık başlarsın bu gece.
http://www.imdb.com/title/tt4138338/
Bence iki dizinin kitlesi üç aşağı beş yukarı aynı.ortalama puanına bak forever dan daha düşük ortalaması önemli birde flash a puan verenler kaliteli diziden anlamıyor aha işte biri bizim forumda @Çiğdem- )
oysa forever ın puanları daha kıymetli hepsi benim gibi kaliteli dizi peşinde koşan değerli izleyiciler grubbuna dahil )
işte burda üç aşağı the flash ı temsil ediyor, beş yukarı ise forever ı )Bence iki dizinin kitlesi üç aşağı beş yukarı aynı.