ABC Forever 1. Sezon Yorumları

bölümü izledim şmdik :) @Çiğdem- ile @destere ortak parlağ henry
çok totoş biri nee zaman biri sırrını açıklamaya kalksa ölüml yaşam arası gidip gliyor :F

bölümü izledim şmdik :) @Çiğdem- ile @destere ortak parlağ henry
çok totoş biri nee zaman biri sırrını açıklamaya kalksa ölüml yaşam arası gidip gliyor :F
çarpma olayı güzeldi bende diyordum bu
henry nin sırrı nasıl açığa çıkmıyor diye ? açıklayanlar bir şekilde öteki dünyayı boyluyormuş öyle sır sağlam kalır tabiki :))

çarpma olayı güzeldi bende diyordum bu
henry nin sırrı nasıl açığa çıkmıyor diye ? açıklayanlar bir şekilde öteki dünyayı boyluyormuş öyle sır sağlam kalır tabiki :))
hahah ayy 2 kişi açıklamak istedi ve ikisinede araba çarptı cnm demekki açıklamak isteyene araba çarpıyor hahaha :F:F:F

1x17
bölüm iyiydi ama flashback sırasında ölen hemşireye çok üzüldüm ben :( nora denen gerizekalı yüzüne öldü kadıncağız.ss nora'ya da çok sinir oldum bu arada. sen hem adamı zindanlara düşür sonra da çık "dünyağ bu mucizeyi görmelii" :bağır:
henry liz'i kurtardı ve işini sağlama aldı :) sağolsun kayıtları düzenleyivermiş hacker ablamız :D
@destere @Çiğdem-

1x17
bölüm iyiydi ama flashback sırasında ölen hemşireye çok üzüldüm ben :( nora denen gerizekalı yüzüne öldü kadıncağız.ss nora'ya da çok sinir oldum bu arada. sen hem adamı zindanlara düşür sonra da çık "dünyağ bu mucizeyi görmelii" :bağır:
henry liz'i kurtardı ve işini sağlama aldı :) sağolsun kayıtları düzenleyivermiş hacker ablamız :D
@destere @Çiğdem-
ama nora da bir bakıma haklı değilmi aynı yaşıtı birde bakıyorki karşıda cillop gibi duruyor kendisi pörsümüş vaziyette kim olsa çatlar :)) hemşireye bende üzüldüm :)

izledim 16.bölümü cnm @Harunnn60 beth hatrına bu bölüme bakmalısın😉😉😉
@destere @xemrexxx @yatutarsa
aaa o yaşlı kadının henriyin karısı olduğunu ben son sahneye kadar anlamadım yaa o kim diyorum hahaha :F:F:F
@destere bir yerden gençlik formulu falan buldun galiba:F:F:F
beth canlandıran kızın cadoloz çıkıcağını tahmin etmiştim ben cnm :A:A:A
henry o şrısın kadınla yakınlaşması hoşuma gitmedi dedektif olan kadınla yakıştırıyorum ben herny e :A:A:A:A
bölüm idare eder bundan şöyle bir ders çıkardım ev arkadaşlarımıza fazla güvenmemek lazımmış :F:F:F
tamam bakarım :D beth bu aralar baya dizide oynuyor :D

ağzını hayra aç :( belki abc bir sürpriz yapar :F
abc revengeyi devam ettirdiyse bunuda devam ettirir merak etme :F

Son düzenleme:
1x18. Bölüm

harikaydı hele son sahnede ortaya çıkan flintlock adlı antika silah ve de heterokromisli van kedisine benzeyen margo adlı kız muhteşem bir aksiyon ve heyecan kattı olaya :)

henry morgan sayesinde kültürümüz artıyor kim nerede kaç yüzyıl önce neler yapmış batan gemiler antikalar herşey hakkında bedava bilgi ediniyoruz :) sonunda uzun bir aradan sonra 2000 yaşındaki adam isimli kertenkeleyide görmüş olduk
gemide çıkan henry nin vurulduğu ilk silah ortaya çıktı bu silahın büyük bir özelliği avr adam ın dediğine göre aynı silahla henry kendisine ateş etse bir daha dönmemek üzere ölmüş olacak bakalım silahı denemeye cesaret edecekmi :)
jo martinez zenci antikacı misket kafalı isaac monroe ile oynaşmaya başladı kadına yakıştıramadım :)
son sahnede çıkan saat durmuş gibiydi ama tik tak sesleri geliyordu onu henry mi o şekil gördü yoksa gerçekten saat durmuşmu ? o kısmı karanlıkta kaldı :)@xemrexxx @yatutarsa @Çiğdem- @Harunnn60

@xemrexxx totoşu yine etiketlemede çıkmamış:))

1x18
2000 yaşındaki adamın Henry'nin hayali olduğunu düşünmeye başladım bu bölüm :))
Lucas'ın halleri ve lt. ile diğer dedektifin Jo'yla zenci antikacıyı dinlemiyorlarmış gibi yaptıkları sahneler güldürdü :X
@destere @kaan955

1x18
2000 yaşındaki adamın Henry'nin hayali olduğunu düşünmeye başladım bu bölüm :))
Lucas'ın halleri ve lt. ile diğer dedektifin Jo'yla zenci antikacıyı dinlemiyorlarmış gibi yaptıkları sahneler güldürdü :X
@destere @kaan955
adam isimli kılıksız anında kaybolunca bende hayali diyordumda kapıyı kaaptırken gözüktü :) hayal değildir hatta kendisi kendisini öldürmeye cesaret edemiyor henry e teklif etti sen bir dene diye :)
zenci vatandaşı Cuba Gooding Jr. isaac monroe karakteriyle gördüğümüz vatandaş? daha önce başka bir dizide görmüş gibiyimde hangisiydi ?

adam isimli kılıksız anında kaybolunca bende hayali diyordumda kapıyı kaaptırken gözüktü :) hayal değildir hatta kendisi kendisini öldürmeye cesaret edemiyor henry e teklif etti sen bir dene diye :)
zenci vatandaşı Cuba Gooding Jr. isaac monroe karakteriyle gördüğümüz vatandaş? daha önce başka bir dizide görmüş gibiyimde hangisiydi ?
sen empire izliyordun galiba, orada oynamış :)

dizinin bu bölümünün imdb puanı 9.3 bu puanı görünce @OzaN la @sürgünüm biz nasıl kaçırdık böyle kaliteli diziyi diye artık kafalarını duvardan duvara vurup ağlasalar yeridir :))

sen empire izliyordun galiba, orada oynamış :)
orda hatırlamıyorum sanırım tek bölümde gözükmüşte öyle bir karakter aklıma gelmiyor :)

dizinin bu bölümünün imdb puanı 9.3 bu puanı görünce @OzaN la @sürgünüm biz nasıl kaçırdık böyle kaliteli diziyi diye artık kafalarını duvardan duvara vurup ağlasalar yeridir :))

orda hatırlamıyorum sanırım tek bölümde gözükmüşte öyle bir karakter aklıma gelmiyor :)
Arrow, Flash falan da bol bol 9 puanlı bölümler alıyor. :):)

Geçen haftaki The Flash 9.9 puan almış. Artık başlarsın bu gece. :):)

http://www.imdb.com/title/tt4138338/
ortalama puanına bak forever dan daha düşük :) ortalaması önemli birde flash a puan verenler kaliteli diziden anlamıyor aha işte biri bizim forumda @Çiğdem- :))
oysa forever ın puanları daha kıymetli hepsi benim gibi kaliteli dizi peşinde koşan değerli izleyiciler grubbuna dahil :))

ortalama puanına bak forever dan daha düşük :) ortalaması önemli birde flash a puan verenler kaliteli diziden anlamıyor aha işte biri bizim forumda @Çiğdem- :))
oysa forever ın puanları daha kıymetli hepsi benim gibi kaliteli dizi peşinde koşan değerli izleyiciler grubbuna dahil :))
Bence iki dizinin kitlesi üç aşağı beş yukarı aynı. :):)