yanındaki polis le bişeyler olabilir belki diyordumda o da evli sanırımyok ya evde kalmaz ilk bölüm bi adamı yollarken lazım olursa ben seni ararım diyordu )ben de henry&martinez bekliyordum ama kısmet değilmiş
yanındaki polis le bişeyler olabilir belki diyordumda o da evli sanırımyok ya evde kalmaz ilk bölüm bi adamı yollarken lazım olursa ben seni ararım diyordu )ben de henry&martinez bekliyordum ama kısmet değilmiş
o evli mi değil mi bilmiyorum ama belki lucas'la bir şeyler oluryanındaki polis le bişeyler olabilir belki diyordumda o da evli sanırım
lucasta orphan black deki felix benzerliği var gibi onun yumuşak çıkma ihtimali çok yükseko evli mi değil mi bilmiyorum ama belki lucas'la bir şeyler olur
yok ya beklemem lucas'tan öyle bir şeylucasta orphan black deki felix benzerliği var gibi onun yumuşak çıkma ihtimali çok yüksek
hahaha tamam görüyoruzda yaşlı halini görünce tanımadım sen ilk gördüğünde tanıdınmı sanki sende sonradan fark ettin bencededektif martinez evde kalacak bu gidişle bu seferde olmadı henry uçanı kaçanı kaçırmıyor ama martineze gelince yan çiziyor kadına yazık
nasıl anlamadın her bölümde nerdeyse abigail i gösteriyordu ilk defa yaşlılığına denk geldik burda
hayır ben sonradan falan farketmedim zaten çıkar çıkmaz ismini söyledi abigail diye hemde 1982 yılı dedi kadınla 1950 lerde evlendiler 1982 ye gelince kadının yaşlanması normal yani sen yine forever potu kırdın sanırım ))hahaha tamam görüyoruzda yaşlı halini görünce tanımadım sen ilk gördüğünde tanıdınmı sanki sende sonradan fark ettin bence
1982 yazısını hiç fark etmedim ben cnm ben henriyin geçmişte kendindne büyük bir kadınla aşk yalıyor sandım bölümün son sahnesinde anladım olayıhayır ben sonradan falan farketmedim zaten çıkar çıkmaz ismini söyledi abigail diye hemde 1982 yılı dedi kadınla 1950 lerde evlendiler 1982 ye gelince kadının yaşlanması normal yani sen yine forever potu kırdın sanırım ))
forever da kırdığın ikinci pot bu1982 yazısını hiç fark etmedim ben cnm ben henriyin geçmişte kendindne büyük bir kadınla aşk yalıyor sandım bölümün son sahnesinde anladım olayı
hhah hayırr ilkine pot diyemezsinforever da kırdığın ikinci pot bu
tabi o şekilde hepimiz akrabayız abe sülaleyi adem le havva ya kadar götürdü orda henry ile bir bağ kurduhhah hayırr ilkine pot diyemezsinabe oğlu henrinin dedim ama sonudna akrabaı çıktı kan bağları varmış sonucta
hahahah elmacık kemikleri bile aynı ama ona ne söyliceksintabi o şekilde hepimiz akrabayız abe sülaleyi adem le havva ya kadar götürdü orda henry ile bir bağ kurdu
inşallah izlicem1x17. Bölüm
bölüm baştan sona harikaydı son bölümleri arasındaki bence en iyisiydi özellikle çarpma olaylarında çok güldüm , henry morgan ın değişik bir özelliği daha ortaya çıktı
tamda dizi her zamanki gibi br cinayetle başladı bu arada siber suçlar bölümüde devreye girmişti. bu cinayetle suçlanan hippi kılıklı liz in henry nin geçmişini ortaya çıkaracağım diye tehtidinden sonra üstünde araba geçmesi tesadüftür diyodumki, irene adlı sarı kadında aynı tehtitte bulunurken bir kamyonun altında kalınca kahkaha attım
zamanında ilk karısı nora da henry i tehtit etmiş tüm dünyaya senin kimliğini duyuracağım demiş ? o da yanlışlıkla bir hemşireyi vurmuş demekki henry nin sırrını ortaya çıkarmak mümkün değil adamı melekler koruyor sırrı açıklayanı kamyon arpıyor ) son anda iyileşen liz, henry e birde güzellik yaptı artık henry oxford mezunu )
17.bölümü izledim bende @xemrexxx @destere @yatutarsa1x17. Bölüm
bölüm baştan sona harikaydı son bölümleri arasındaki bence en iyisiydi özellikle çarpma olaylarında çok güldüm , henry morgan ın değişik bir özelliği daha ortaya çıktı
tamda dizi her zamanki gibi br cinayetle başladı bu arada siber suçlar bölümüde devreye girmişti. bu cinayetle suçlanan hippi kılıklı liz in henry nin geçmişini ortaya çıkaracağım diye tehtidinden sonra üstünde araba geçmesi tesadüftür diyodumki, irene adlı sarı kadında aynı tehtitte bulunurken bir kamyonun altında kalınca kahkaha attım
zamanında ilk karısı nora da henry i tehtit etmiş tüm dünyaya senin kimliğini duyuracağım demiş ? o da yanlışlıkla bir hemşireyi vurmuş demekki henry nin sırrını ortaya çıkarmak mümkün değil adamı melekler koruyor sırrı açıklayanı kamyon arpıyor ) son anda iyileşen liz, henry e birde güzellik yaptı artık henry oxford mezunu )
toplam 22 bölümdü sanırım tüm sezon ? umarım ikinci sezonuda olur dizinin17.bölümü izledim bende @xemrexxx @destere @yatutarsa
o kız bence diziye yine giricek cnm ölmediğine göre dizide yine düşünülüyor henryle çok iyi ortak olurlardı 🙂🙂🙂
henry edektif kadına söylemeli bence artık ölümüz olduğunu 🙂🙂🙂
ayrıca diğer ölümsüz adamında artık tekrar ortaya çıkması lazım bence ayoll sezon finali gelicek nerdeyse o ölümsüz adamla bağlantılı sezon finali yapsınlar 2.sezona bir umudumuz olur bence 🙂🙂🙂
bates motel den sonra buna başlarsın aceleye gerek yok yavaş yavaş her gün bir bölüm yada iki günde bir bölüm izlesen bitirirsin rahatlıklainşallah izlicem
evet önce bates moteli bitircem zaten sonra buna başlıcamtoplam 22 bölümdü sanırım tüm sezon ? umarım ikinci sezonuda olur dizinin
liz adlı kızı bende sevdim diziye renk kattı zaten dizideki tek eksiklik kızlardan yanaydı, henry tek başına nereyi kurtarsın
kaza anlarına çok güldüm ya ) süperdi hele o kamyon irene çarpınca süper oldu
bates motel den sonra buna başlarsın aceleye gerek yok yavaş yavaş her gün bir bölüm yada iki günde bir bölüm izlesen bitirirsin rahatlıkla
toplam 22 bölümdü sanırım tüm sezon ? umarım ikinci sezonuda olur dizinin
liz adlı kızı bende sevdim diziye renk kattı zaten dizideki tek eksiklik kızlardan yanaydı, henry tek başına nereyi kurtarsın
kaza anlarına çok güldüm ya ) süperdi hele o kamyon irene çarpınca süper oldu
bates motel den sonra buna başlarsın aceleye gerek yok yavaş yavaş her gün bir bölüm yada iki günde bir bölüm izlesen bitirirsin rahatlıkla
sarışın kızla lucas ilgileniyordu )hahahah ayy sen ilk defa bir kızı tutmuyorsun yanı o sarısın kzıa acımamandan belli gözlerim yaşardı vlla
sarışın kızla lucas ilgileniyordu )lucas ın kalbi iki parça oldu )kıza kamyon çarpınca
sonuçta kimkime çarptırdıysa süper oldu arada henry kurtulmayı başardıbak aklıma ne geldi cnm bu sarısın kız diğer kıza araba çartptırmadımı
o zenci diğer bilgisayarcı oğlan kesin bu sarısın kıza o çartptırdı arabayı