hahaha senin ne yediğini hiçç söyleyemem sen kendine bak bencekedi köpek yyor diyolla senin için
hahaha senin ne yediğini hiçç söyleyemem sen kendine bak bencekedi köpek yyor diyolla senin için
gothamla aynı günler altyazısı çıkıyordu sanırım bende iki gündür sağa sola bakıyorum yeni bölüm yok ?yine ara vermiş bir hafta
beth aşkına tüm forever bölümlerini izlemeni bekliyoruz
iptal olacak diziyi izlemembeth aşkına tüm forever bölümlerini izlemeni bekliyoruz
ağzını hayra aç belki abc bir sürpriz yapariptal olacak diziyi izlemem
bunun 16. bölümü yayınlandımı acaba ?ağzını hayra aç belki abc bir sürpriz yapar
iki gündür oscar a daldık epey dizi birikmiş empire ı şimdi izledim ama bunlar kaldı onlarıda bir çırpıda hallederimyayınlandı
iki gün öncemiydi neydi bende rastladım diziye aslında dizide aşırı sahne yok tam türk kanallarına uygun dizison bölümü izledim
katil kızın oda arkadaşı çıktı kız moruğun eşini; arkadaşı kızı taklit ediyimiş
adamın kızının tepkileri süperdi baban hapse düştü diyiler tık yok
fantastik terapist döndü henry ile işi pişirdiler hrhalde hnery kendini yetersiz buldu ki ayrıldılar.
@destere cnbc-e de sürekli bu dizi var herhalde doktorun hastası çok @Çiğdem- gibi
bak hiç TWD nin beth den bahsetmişmi tombalak ? twd yi izlemezsen böyle kaçırırsın güzelliği )son bölümü izledim
katil kızın oda arkadaşı çıktı kız moruğun eşini; arkadaşı kızı taklit ediyimiş
adamın kızının tepkileri süperdi baban hapse düştü diyiler tık yok
fantastik terapist döndü henry ile işi pişirdiler hrhalde hnery kendini yetersiz buldu ki ayrıldılar.
@destere cnbc-e de sürekli bu dizi var herhalde doktorun hastası çok @Çiğdem- gibi
bu diziyide izlicem inşallah1x16. bölüm
yine güzeldi TWD nin beth jennifer rolüyle diziye güzellik ve kalite kattı molly adlı terapist ise başka fantazilere yelken açmamıza neden olan nadide bir varlık gibiydi ,
henry nin abigail ile 1982 deki durumlarını görmek ilginç oldu abigail henry nin yanında çok yaşlı kalmış hatta gittikleri partide abigail için bu senin annen mi diye soruyorlar henry e abigail in morali dağılıyor kim olsa bozulur bir asır boyu hayatını paylaştığın adam yanında ergen oğlan gibi dursun sen pörsük pörsük dolaş çekilecek hayat değil
@Çiğdem- bende öyle henry gibi hiç yaşlanmayacağım ilerdeki halimiz aklıma geldi sen yanımda abigail gibi kalırsan anında terkederim şimdiden söyleyeyimölen adamın olayının çözülüş şekli herzamanki gibiydi bu sefer az buçuk molly seksiliği katıldı konuya birazda beth sempatikliği gerisi aynı hikaye
@xemrexxx @Çiğdem- @yatutarsa @vadikızı @
bak hiç TWD nin beth den bahsetmişmi tombalak ? twd yi izlemezsen böyle kaçırırsın güzelliği )
@Çiğdem- yorumun nerde ?
izledim 16.bölümü cnm @Harunnn60 beth hatrına bu bölüme bakmalısın😉😉😉1x16. bölüm
yine güzeldi TWD nin beth jennifer rolüyle diziye güzellik ve kalite kattı molly adlı terapist ise başka fantazilere yelken açmamıza neden olan nadide bir varlık gibiydi ,
henry nin abigail ile 1982 deki durumlarını görmek ilginç oldu abigail henry nin yanında çok yaşlı kalmış hatta gittikleri partide abigail için bu senin annen mi diye soruyorlar henry e abigail in morali dağılıyor kim olsa bozulur bir asır boyu hayatını paylaştığın adam yanında ergen oğlan gibi dursun sen pörsük pörsük dolaş çekilecek hayat değil
@Çiğdem- bende öyle henry gibi hiç yaşlanmayacağım ilerdeki halimiz aklıma geldi sen yanımda abigail gibi kalırsan anında terkederim şimdiden söyleyeyimölen adamın olayının çözülüş şekli herzamanki gibiydi bu sefer az buçuk molly seksiliği katıldı konuya birazda beth sempatikliği gerisi aynı hikaye
@xemrexxx @Çiğdem- @yatutarsa @vadikızı @
bak hiç TWD nin beth den bahsetmişmi tombalak ? twd yi izlemezsen böyle kaçırırsın güzelliği )
@Çiğdem- yorumun nerde ?
dedektif martinez evde kalacak bu gidişle bu seferde olmadı henry uçanı kaçanı kaçırmıyor ama martineze gelince yan çiziyor kadına yazık1x16
@destere @Çiğdem-molly sevdiğim bir karakteri dönmesi iyi oldu seksiliği ile renk kattı bölüme. allah daim etsin
vay anasını taklitçiyi taklit eden başka bir taklitçi lanet bir yaşlı adam yüzüne iki tane gencecik kız mahvoldu hatta üç. kendi kızının durumu da hiç iyi değildi.
yan karakterlere biraz daha ağırlık verseler süper olacak martinez ve diğer dedektif arasındaki telefon şansı muhabbeti iyiydi
nasıl anlamadın her bölümde nerdeyse abigail i gösteriyordu ilk defa yaşlılığına denk geldik burdaizledim 16.bölümü cnm @Harunnn60 beth hatrına bu bölüme bakmalısın😉😉😉
@destere @xemrexxx @yatutarsa
aaa o yaşlı kadının henriyin karısı olduğunu ben son sahneye kadar anlamadım yaa o kim diyorum hahaha
@destere bir yerden gençlik formulu falan buldun galiba
beth canlandıran kızın cadoloz çıkıcağını tahmin etmiştim ben cnm
henry o şrısın kadınla yakınlaşması hoşuma gitmedi dedektif olan kadınla yakıştırıyorum ben herny e
bölüm idare eder bundan şöyle bir ders çıkardım ev arkadaşlarımıza fazla güvenmemek lazımmış
yok ya evde kalmaz ilk bölüm bi adamı yollarken lazım olursa ben seni ararım diyordu )dedektif martinez evde kalacak bu gidişle bu seferde olmadı henry uçanı kaçanı kaçırmıyor ama martineze gelince yan çiziyor kadına yazık