ABC Forever 1. Sezon Yorumları

bitse bile henry morgan ı başka bir dizide mutlaka izlemek isterdim :) adam sempatik ve kaliteli oyuncu , bu sene izlediğimiz bir komedi filminde oynamıştı hatta, jenifer aniston un doktor olduğu filmde :) @OzaN ve @sürgünüm hatırlayacaktır izlemişlerdi o filmi :) işte bu henry morgan o filmde bir 5 dakika gözüktü bence kevin spacey den çok daha başarılıydı :))
fragmanda gösterdin bana senin parlakta var bak diyordun hahaha:F:F:F:F

15.bölümü izledim @yatutarsa @xemrexxx @destere
@destere ben abraham henriyin oğlu diyince benimle dalga geçmiştin ama oğlu olmasada akrabası çıktı hahaha kan bağı varmış sonucta akrabasaymış yakınlaşmısım yanı tahminimde öyle yada böyle özür dile şimdi benden :F:F:F
son sahneler inanılmaz duygu yüklüydü abrahamla henrry akraba çıkınca nasıl sevindiler ayy kıyamam yaa elmacık kemiklerimiz aynı demeleri çok komikti:F:F:F
ben ilk gördüğüm ölen yaşlı amcayı abrahamın babası sanmıstım benden başka öyle sanan oldumu :F:F:F ölen adama önce 80 yasında dediler sonra 70 yasında deiler ufak ama bir hata yanı:F:F:F
genel olarak ben beğendim bölümü güzeldi🙂🙂🙂

1x15. Bölüm

harikaydı bölüm ama yer yer iğrenç sahnelerde vardı :))

urkesh kralını seyrettik urekesh diye bir yer varmış ben ilk kez duydum
neyse küüçükken bu urkesh kralının çükünü henry koparmış ordan tanışıyorlar :) sonra adam zehirle öldürülüyor henry katili arıyor falan filan oraları pas geçeyim çünkü mideyi hortumla boşaltma sahnesi iğrençti :) @Çiğdem- sen o sahnede ne yaptın ıyyyk o ne biçim iş film icabı bile o hortuma ağız dayayıpta mide temizlenmez :))

@yatutarsa @xemrexxx @Harunnn60 @ABAY_06

diziyi indirdim ama hala altyazı bekliyorum...
dizibox dan izle çokda kaliteli altyazıda hazır :)

15.bölümü izledim @yatutarsa @xemrexxx @destere
@destere ben abraham henriyin oğlu diyince benimle dalga geçmiştin ama oğlu olmasada akrabası çıktı hahaha kan bağı varmış sonucta akrabasaymış yakınlaşmısım yanı tahminimde öyle yada böyle özür dile şimdi benden :F:F:F
son sahneler inanılmaz duygu yüklüydü abrahamla henrry akraba çıkınca nasıl sevindiler ayy kıyamam yaa elmacık kemiklerimiz aynı demeleri çok komikti:F:F:F
ben ilk gördüğüm ölen yaşlı amcayı abrahamın babası sanmıstım benden başka öyle sanan oldumu :F:F:F ölen adama önce 80 yasında dediler sonra 70 yasında deiler ufak ama bir hata yanı:F:F:F
genel olarak ben beğendim bölümü güzeldi🙂🙂🙂
ama sondaki laf süperdi :)

henry nin son sözü çok doğru yeterince gerilere gidilirse herkesin soyu bir krala dayanır :) onun için tüm çocuklara kral veya prenses gibi muamele yapın diyor :)

1x15. Bölüm

neyse küüçükken bu urkesh kralının çükünü henry koparmış ordan tanışıyorlar :) sonra adam zehirle öldürülüyor henry katili arıyor falan filan oraları pas geçeyim çünkü mideyi hortumla boşaltma sahnesi iğrençti :) @Çiğdem- sen o sahnede ne yaptın ıyyyk o ne biçim iş film icabı bile o hortuma ağız dayayıpta mide temizlenmez :))

henry nin son sözü çok doğru yeterince gerilere gidilirse herkesin soyu bir krala dayanır :) onun için tüm çocuklara kral veya prenses gibi muamele yapın diyor :)
yok ya indirdim bile boşuna mb harcayamam bir daha :D hem %99 çevrilmiş zaten :)

1x15. Bölüm

hahah ayy ne varr beee yeni birşey öğrenmiş oldun işte cnm aklında bulunsun yarın öbürgün belki işine yarar hayat kurtarırsın kahraman olursun :F:F:F

1x15

Urkesh devrik kralının midesinden çıkanları görmeseydik de olurdu. :D
Vay anasını Morgan Urkesh kraliyet ailesini boy boy kurtardı :D Kral-kraliçe-prenses-prensesin kızı Morgan olmasaydı nice olurdu halleri :X
İbrahim'in ailesini aradığı sahneler de iyiydi sevindirik oldu adam :)) Hele en son Henry ile de akraba çıktı çok iyi oldu :D
Abigail sahneleri artsa keşke )))
9/10

@destere @Çiğdem-

1x15

Urkesh devrik kralının midesinden çıkanları görmeseydik de olurdu. :D
Vay anasını Morgan Urkesh kraliyet ailesini boy boy kurtardı :D Kral-kraliçe-prenses-prensesin kızı Morgan olmasaydı nice olurdu halleri :X
İbrahim'in ailesini aradığı sahneler de iyiydi sevindirik oldu adam :)) Hele en son Henry ile de akraba çıktı çok iyi oldu :D
Abigail sahneleri artsa keşke )))
9/10

@destere @Çiğdem-
abigail sahnelerinin artmasını bende isterim ama dizi bir black sails kadar cesur değilki :) o sahneler artsada pek bişey göremeyiz ayrıntılı olarak :)