ABC Forever 1. Sezon Yorumları

dizi aradan döndü 1 bölüm verip 1 hafta yine ara verdi ayy sonra 1 bölüm verip şimdi yine 2 hafta tatile girmiş ne oluyor bu diziye 😱😱😱😱
face'te öyle gördüm. reytingleri yüzünden diyorlar
reytingleriyle yayınlandığı gün destan yazıyor o yüzden ara vere vere gidiyorlar her hafta yayınlansa diğer kanallara reyting bırakmayacak biraz ara versin diğer kanallarda kazansın ;:)

1x13

Bölüm için tek söylenebilecek şey 'abi çok iyidi ya' olsa gerek.

Aslındada başlasada izlesek demiyordum, bir başladım izlemeye ve net bir şekilde özlenmeyi hakeden bir dizi. 13. bölüm şuana kadar ki en iyi bölüm olabilir veya özlediğimden. :Z

bölümü izledim :X
adam totoşu geri döndü abe e yaklaştı anasını babasını bulmasını sağladı :)
resimler güzeldi birini bana verseler keşke 30 milyon $ :)
babasını öldürmü totoşş gerçi nazi olduğunu öğrenince normalmiş gibi gösterdiler

imdb de bölümün pointi 9.6 idi en son abdliler sever içeriğini bu bölümün :X @Çiğdem- @destere

1x14. Bölüm

muhteşemdi jo yu başta pek sevmiyordum yavaş yavaş kanım ısınıyor kadına :))

henry zaten bir harika ya adam türünün tek örneği ? hangi işe el atsa tıngır mıngır çözüyor :)

abe in geçmişine daldık ?

geçmişini araştıran abe 2000 yıldır yaşayan canlı fosilin yardımıyla ailesini tanımış oldu..
cinayeti anlatmama gerek yok zaten bir cinayet vardı ve henry çözdü işi sadece jullian i öldüren 2000 yıllık canlı fosili yine ele vermedi ?

canlı fosilin henry den istediği bıçak MÖ . 44 yılına aitmiş vatandaş onu istiyor henry den ama o bıçağı nasıl bulacaklar tam çözemedim işi ?

@xemrexxx @Çiğdem- @yatutarsa @kaan955

babasını öldürmü totoşş gerçi nazi olduğunu öğrenince normalmiş gibi gösterdiler

imdb de bölümün pointi 9.6 idi en son abdliler sever içeriğini bu bölümün :X @Çiğdem- @destere
cinayeti oğlancığın işlediğini tahmin ettim :)
artık işi çözmüşüm başta bıraktıkları vatandaşa sonunda tekrar dönüyorlar :)

1x14. Bölüm

henry zaten bir harika ya adam türünün tek örneği ? hangi işe el atsa tıngır mıngır çözüyor :)

geçmişini araştıran abe 2000 yıldır yaşayan canlı fosilin yardımıyla ailesini tanımış oldu..
cinayeti anlatmama gerek yok zaten bir cinayet vardı ve henry çözdü işi sadece jullian i öldüren 2000 yıllık canlı fosili yine ele vermedi ?

canlı fosilin henry den istediği bıçak MÖ . 44 yılına aitmiş vatandaş onu istiyor henry den ama o bıçağı nasıl bulacaklar tam çözemedim işi ?

@Çiğdem- in gönlü olsun diye döndüler ona bence:F

1x14

çok iyi bir bölümle dönüş yaptı dizi :)
2k yaşındaki abimiz büyük jest yaptı ibrahim'e :) anne babasını falan buldu, sevindim :) hitler'in gerçekten çok kötü deneyleri var insanlar üzerinde ölümsüz abi de nasibini almış onlardan :(
morgan'ın flashbackleri de yine çok iyiydi. bu ingilizler bir başka tartışmaları bile çok asil :))
8/10

Son düzenleme:

1x14

çok iyi bir bölümle dönüş yaptı dizi :)
2k yaşındaki abimiz büyük jest yaptı ibrahim'e :) anne babasını falan buldu, sevindim :) hitler'in gerçekten çok kötü deneyleri var insanlar üzerinde ölümsüz abi de nasibini almış onlardan :(
morgan'ın flashbackleri de yine çok iyiydi. bu ingilizler bir başka tartışmaları bile çok asil :))
8/10
1x14. Bölüm

14.bölümü şimdi izleyebildim :F:F:F @yatutarsa @xemrexxx @destere
canlı fosil ne yaaa @destere hahahaha :F:F:F:F
bence reytingler düşünce o diğer ölümsüz adam geldi diziye yoksa sezon finaline kadar beklemiyordum ben dizinin 2.sezonu tehrikeye girince mcbur ana konuya deyinmek zorunda kaldılar normal bir polisiye dizisi gibi olmuştu dizi yanı diğer bölümler diğer ölümsüz adam yanı dizinin asıl konusunu işlenmeye devam etmeli o konuda sırlar gizemler vermeliler bol bol 🙂🙂🙂

14.bölümü şimdi izleyebildim :F:F:F @yatutarsa @xemrexxx @destere
canlı fosil ne yaaa @destere hahahaha :F:F:F:F
bence reytingler düşünce o diğer ölümsüz adam geldi diziye yoksa sezon finaline kadar beklemiyordum ben dizinin 2.sezonu tehrikeye girince mcbur ana konuya deyinmek zorunda kaldılar normal bir polisiye dizisi gibi olmuştu dizi yanı diğer bölümler diğer ölümsüz adam yanı dizinin asıl konusunu işlenmeye devam etmeli o konuda sırlar gizemler vermeliler bol bol 🙂🙂🙂
yani bu bölümde reytinglerin fırlaması lazımdı senin dediğine bakılırsa ama tam tersi olmuş :))

yani bu bölümde reytinglerin fırlaması lazımdı senin dediğine bakılırsa ama tam tersi olmuş :))
cnm adam zaten mini sezon arasında göründü ve yine görüşürüz diyip başka yere gitti
sezon finali gelmeden görmücektik bu adamı bence sırf reyting durumundan dolayı bu bölümde bu adama döndüler ama reytingler gerçekten kötü 2.sezon tehrikede:F:F

cnm adam zaten mini sezon arasında göründü ve yine görüşürüz diyip başka yere gitti
sezon finali gelmeden görmücektik bu adamı bence sırf reyting durumundan dolayı bu bölümde bu adama döndüler ama reytingler gerçekten kötü 2.sezon tehrikede:F:F
bitse bile henry morgan ı başka bir dizide mutlaka izlemek isterdim :) adam sempatik ve kaliteli oyuncu , bu sene izlediğimiz bir komedi filminde oynamıştı hatta, jenifer aniston un doktor olduğu filmde :) @OzaN ve @sürgünüm hatırlayacaktır izlemişlerdi o filmi :) işte bu henry morgan o filmde bir 5 dakika gözüktü bence kevin spacey den çok daha başarılıydı :))