ABC Forever 1. Sezon Yorumları

1x13

Bu bölüm diğelerine göre daha değişikti.
işlenen cinayetin martinez'in geçmişi ile ilgili olması daha bir heyecanlı yaptı bölümü. :) dedektifin kocası tam bir pislik çıktı rıza baba :) bu arada dedektifin sarıp sarıp izlediği kısımd adam başkasıyla konuşuyor bence, beklenir ondan :)) morgan başkan yine çözdü olayı.. abe de yeni bir çırak buldu kendine herhal ))
8.5/10

ayy durun hemen spoi vermeyin ben izleyemedim bugün bakıcam 🙂🙂🙂
çabuk izle kendimi zor zaptediyorum spoiler vereceğim :))

1x13

Bu bölüm diğelerine göre daha değişikti.
işlenen cinayetin martinez'in geçmişi ile ilgili olması daha bir heyecanlı yaptı bölümü. :) dedektifin kocası tam bir pislik çıktı rıza baba :) bu arada dedektifin sarıp sarıp izlediği kısımd adam başkasıyla konuşuyor bence, beklenir ondan :)) morgan başkan yine çözdü olayı.. abe de yeni bir çırak buldu kendine herhal ))
8.5/10
dedektifin kocası niye pislik çıktı ben o kısmı anlamadım ?
farklı dizimi izledik yanlışlıkla ? :)

Son düzenleme:
13.bölümü izledim
@xemrexxx @yatutarsa @destere

yine güzel sıkılmadan bir bölüm izledik abenin atın olan düşkünlüğü çok komikti bence hahaha jo yu yakalar yakalamaz atından bahsetmesi falan bölümün en komik anlarıydı:Faaa bu arada bunlar ölenleri nasıl parçalıyor öyle yaa :F:F:F
henrry ve jo yakınnlşıyorlar birbirleriende yakışıyorlar bence :love1::love1::love1:

13.bölümü izledim
@xemrexxx @yatutarsa @destere

yine güzel sıkılmadan bir bölüm izledik abenin atın olan düşkünlüğü çok komikti bence hahaha jo yu yakalar yakalamaz atından bahsetmesi falan bölümün en komik anlarıydı:Faaa bu arada bunlar ölenleri nasıl parçalıyor öyle yaa :F:F:F
henrry ve jo yakınnlşıyorlar birbirleriende yakışıyorlar bence :love1::love1::love1:
ölenlerin kaburgalarını açıyorlar çiçek gibi açılıyor kadavra :))

kesin bir karışıklık var:) bahsettiğin dedektif jo martinez değilmi
onun eski kocası herhangi birini vurmadıki??

doktora herşey serbest :) biz sıradan insanlar sadece elbisenin altını görmek için neler çekiyoruz :) oysa doktorlar daha derinlere inebiliyorlar :))
senidemi kesip biçicekler yani hahahah :F:F:F

senidemi kesip biçicekler yani hahahah :F:F:F
yoo sadece seyretmelerine izin vereceğim dokunmak yasak vasiyetimi hazırlıyorum şimdiden :)

@yatutarsa ile anlaşamadığımız bir konu var sanada soralım bakalım sen orayı nasıl anladın :)
yatutarsa diyorki dedektif jo martinezin kocası katilmiş diyor ben öyle birşey görmedim sen ne dersin bu işe ? :)

Son düzenleme:
yoo sadece seyretmelerine izin vereceğim dokunmak yasak vasiyetimi hazırlıyorum şimdiden :)

@yatutarsa ile anlaşamadığımız bir konu var sanada soralım bakalım sen orayı nasıl anladın :)
yatutarsa diyorki dedektif jo martinezin kocası katilmiş diyor ben öyle birşey görmedim sen dersin bu işe ? :)
katilmiş demedim :) martinez in kocası öbür polis olanı kolundan vurmadı mı? :)
@Çiğdem-

yatutarsa diyorki dedektif jo martinezin kocası katilmiş diyor ben öyle birşey görmedim sen dersin bu işe ? :)
hahahah ayyy @yatutarsa onuda nereden görmüş acaba öyle birşey işlenmedi konuda:F
@yatutarsa kendisini yine dexter sanıyor bence olayy peşinde hahah :F:F:F