ABC Forever 1. Sezon Yorumları

katilmiş demedim :) martinez in kocası öbür polis olanı kolundan vurmadı mı? :)
@Çiğdem-
hayır kocası değildi o , o da bir dedektifti ama martinezin kocası falan değildi , martinezin kocası savcıymış ve kalpten ölmüş :)

hahahah ayyy @yatutarsa onuda nereden görmüş acaba öyle birşey işlenmedi konuda:F
@yatutarsa kendisini yine dexter sanıyor bence olayy peşinde hahah :F:F:F
iki hafta önce ben pot kırmıştım geçen hafta sen pot kırdın bu hafta @yatutarsa pot kırdı darısı önümüzdeki hafta @xemrexxx nin üstüne diyelim :) yalnız emre kurnaz yorum yapmıyor pot kırmamak için :)

hayır kocası değildi o , o da bir dedektifti ama martinezin kocası falan değildi , martinezin kocası savcıymış ve kalpten ölmüş :)

iki hafta önce ben pot kırmıştım geçen hafta sen pot kırdın bu hafta qyatutarsa pot kırdı darısı önümüzdeki hafta @xemrexxx üstüne diyelim :) yalnız emre kurnaz yorum yapmıyor pot kırmamak için :)
nee 😱 ben hangi kafayla izledim acaba bölümü :F çok yanlış anlamışım olayları baştan bir izlemme gerek galiba :X @Çiğdem-

iki hafta önce ben pot kırmıştım geçen hafta sen pot kırdın bu hafta @yatutarsa pot kırdı darısı önümüzdeki hafta @xemrexxx nin üstüne diyelim :) yalnız emre kurnaz yorum yapmıyor pot kırmamak için :)
benim anlamadığım birşey var nasıl kolundan o vuruyor ayoll o ölüp gitmiş ölmüş adam nasıl vuruyor @yatutarsa :F:F:F

nee 😱 ben hangi kafayla izledim acaba bölümü :F çok yanlış anlamışım olayları baştan bir izlemme gerek galiba :X @Çiğdem-
bencede sen olayı başa al en iyisi tam çorba oldu bu iş :))

ama o videoda martinezin izlediği adam martinez in savcı kocasıydı , adam zamanında ölmüş rahmetlik olmuş yani :) martinez onun için seyrettikçe gözyaşı döküyordu :)
çatışma sırasında martinez in ortağı mike ı vuran ise martinez in tanıdığı bir dedektifti ama kocası falan değildi, zaten o dedektif kılıklı adam karanlık işlere bulaşmış biriymiş :)

bencede sen olayı başa al en iyisi tam çorba oldu bu iş :))

ama o videoda martinezin izlediği adam martinez in savcı kocasıydı , adam zamanında ölmüş rahmetlik olmuş yani :) martinez onun için seyrettikçe gözyaşı döküyordu :)
çatışma sırasında martinez in ortağı mike ı vuran ise martinez in tanıdığı bir dedektifti ama kocası falan değildi, zaten o dedektif kılıklı adam karanlık işlere bulaşmış biriymiş :)
hahahah bana bakk sen dexter izleyiptemi foreverin bölümünü izledin hahah :F:F
ahahaha çiğdem :F yok dexter izlemedim önce ama biraz uykum vardı izlerken :X

ben çok saçma anladım olayları dediğim gibi, boşver şimdi nasıl böyle bir sonuca vardığımı :F
hahahah bana bakk sen dexter izleyiptemi foreverin bölümünü izledin hahah :F:F
ilginçtir konusu basit falan diyoruzda izlerken bu kadar yanlış anlaşılmaya müsait başka bir dizi yok :) daha önce hiçbir dizide hata yapmamıştım bir bu dizide karıştırmıştım forever da bir numaralar var :))

ilginçtir konusu basit falan diyoruzda izlerken bu kadar yanlış anlaşılmaya müsait başka bir dizi yok :) daha önce hiçbir dizide hata yapmamıştım bir bu dizide karıştırmıştım forever da bir numaralar var :))
ahahaha çiğdem :F yok dexter izlemedim önce ama biraz uykum vardı izlerken :X
önce @destere diğer ölümsüz adamı gördüğü halde o değil demişti kim olduğunugördüğü halde anlayamamıştı :F:F:F

sonra ben abeyi hennrinin oğlu sanmıştım nerden çıkardıysam artık :F:F:F

şimdide @yatutarsa yıllar önce ölmüş adamı polisi vuran kişi olarak gösteriyor :F:F:F

önce @destere diğer ölümsüz adamı gördüğü halde o değil demişti kim olduğunugördüğü halde anlayamamıştı :F:F:F

şimdide @yatutarsa yıllar önce ölmüş adamı polisi vuran kişi olarak gösteriyor :F:F:F
dizi bir harika ya her sahnesinden on yorum çıkarmak mümkün o yüzden karıştırıyoruz bizde sorun yok yani :)

dedektif dunn vardı ya ben nasıl yaptıysam onu martinez in eski kocası olarak anlamışım :F

ohaaaaaaaaa sen iyice uçmuşsun ayol hahahaha :F:F:F:F

sizz yanlıs anlayınca sorun olmuyor ama ben anlayınca sorun oluyor hadi oradan be :F
sen 14 bölümde her an karşılaştığın abe i karıştırdın :)) senin kabahatin daha büyük diyordumda yalnız @yatutarsa bu haftaki kırdığı potla sana fark attı açık ara :)) dedektif dandinidastana tip olarakda martinezin kocasına en ufak bir benzerlik taşımıyorduki :)))

sen 14 bölümde her an karşılaştığın abe i karıştırdın :)) senin kabahatin daha büyük diyordumda yalnız @yatutarsa bu haftaki kırdığı potla sana fark attı açık ara :)) dedektif dandinidastana tip olarakda martinezin kocasına en ufak bir benzerlik taşımıyorduki :)))
onun kocasını bölüdme zaten gördük eski görüntüsünü gösterdiler on rağmen nasıl öyle anlamış :F:F:F

yaa tip olarak benzemesi falan önemli değil daha adamı görmeden en başta kafamda öyle bir algı oluşmuş işte :D

onun kocasını bölüdme zaten gördük eski görüntüsünü gösterdiler on rağmen nasıl öyle anlamış :F:F:F
yaa tip olarak benzemesi falan önemli değil daha adamı görmeden en başta kafamda öyle bir algı oluşmuş işte :D
bazı arkadaşlar yorumları okumuş gibi yapıp beğeniyor bense izlediğim dizilerde benimle birlikte yorum yapanların yorumunu harbiden okurum baştan sona en ufak şeyi kaçırmam :) o yüzden benimle birlikte izlediğiniz dizilerde sakın pot kırmayın yakalarım:) hatta hızımı alamam kendi kırdığım potuda kendim yakalayıp ilan ederim :) siz siz olun sakın hata yapmayın tüm forumun önünde isminizi altın harflerle yazar ilan ederim haftanın potu diye tarihe kayıt olarak düşer :))

baksanıza @xemrexxx bu durumu bildiği için hiçbir zaman yorumda ayrıntıya girmiyor? işin kurnazlığına kaçıyor uyanık:) ama o kısa yorumlarda bile en ufak bişey yakalarsam forumda dolaşacak yüz bulamayacak :))