ABC Forever 1. Sezon Yorumları

Forever'ın erken finali hala canımı sıkıyor, çok büyük bir potansiyeli olan bir diziydi. Buradaki başrolümüz Harrow diye bir diziye başlıyor. Ben izlemeyi düşünüyorum, siz de bir bakın isterseniz. :) @destere @Çiğdem- @xemrexxx

Aaa evet yazık olmustu sır açıklanmadan bitmişti ona hala canım sıkılır benimde :(

Yeni dizisiyle ilgili bilgim yok ama bir araştırabiliriz :A @destere

harika haber ilk bölümü yayınlanmış dizinin sanırım ? ama altyazısına rastlamadım hiçbir sitede :)

dizinin 1bölümü eklenmiş sitelere :X overrop dizi mekanı imdb de ortalama puan almış iyi olma ihtimali yüksek yani :X

Kendini de övemiyorsun dimi:F İnsan derki seni çok iyi tanıdım sende öyle huy yok der :A:A:A
Ben öyle şeyleri sevmem cnm 1 kere bile kendi kendimi övmedim hep üyeler ön plana çıkarıyor onlara cevap yazıyorum mesajlarına :F İnsanı çevresi övecek :A

Aaa vlla sen kapalı kutusun seni tanıyorda olabiliriz tanımıyorda olabiliriz Vartolunun Salih olduğunu sakladığı gibi :A :A :A

Ben öyle şeyleri sevmem cnm 1 kere bile kendi kendimi övmedim hep üyeler ön plana çıkarıyor onlara cevap yazıyorum mesajlarına :F İnsanı çevresi övecek :A

Aaa vlla sen kapalı kutusun seni tanıyorda olabiliriz tanımıyorda olabiliriz Vartolunun Salih olduğunu sakladığı gibi :A :A :A
Ne güzel benzetme yaptın :bhr: Bu şıklığa bişey yapmam gerek :A
Güzel yemek yaparmısın:A

Aha övdün işte:A Oklavyla hamur acıcağına bizi dövüyorsun habire o nolcak:A
Hahaha Aaa onun nesi övgü be yemek yapamıyorum diye yalanmı diyeyim hem tüm karadeniz kadınlarını övdüm kendi şansıma şöyle böyle yaparım demedim karadeniz kadınları hamarat olur dedim :A 4 Yıldır forumdayım 1 mesajım bile yok kendi kendime övgü ettiğim hep üyeler övüyor bende teşekkürler evet diye onlara katılıyorum bu övgü değildir çevren seni övecek ve sen tşk edip katılıcaksın ama ilk emsajı sen yazıyorsan ben böyleyim şöyleyim diyen insanlar zaten iletişim kurmam :A :A :A

Hahaha Aaa onun nesi övgü be yemek yapamıyorum diye yalanmı diyeyim hem tüm karadeniz kadınlarını övdüm kendi şansıma şöyle böyle yaparım demedim karadeniz kadınları hamarat olur dedim :A 4 Yıldır forumdayım 1 mesajım bile yok kendi kendime övgü ettiğim hep üyeler övüyor bende teşekkürler evet diye onlara katılıyorum bu övgü değildir çevren seni övecek ve sen tşk edip katılıcaksın ama ilk emsajı sen yazıyorsan ben böyleyim şöyleyim diyen insanlar zaten iletişim kurmam :A :A :A
Ama ben o manada dememiştim:(

Ama ben o manada dememiştim:(
Ne manada demiştin cnm :A Pancar çorbası yapayım sana yolun düşerse :F
karadeniz-usulu-pancar-corbasi.jpg