Film Sohbetleri ve Önerileri

Bu filmler bitesiye kadar kaçıncı sezona geçeriz @OzaN, @Yakamoz-Asi zor bitirir. Hem dublaj izliyor, nasıl keyif alıyorsa. :D
10. sezon olur herhalde. :D

Senin yolunda ilerler inşallah o da ve bir gün başkasına aynısını der. :D

Geçin siz dalgayı. :D
Kafaya koydum, bitiririm mümkün olduğu kadar cabuk. :)
Benimde listem var ama bitmeyen bir listem var. Canım sıkılıyor, sürekli yenisini ekliyorum. Büyük ihtimalle sende öyle olursun. Bitmek bilmeyen bir liste. Arada bir izlememezlik yaparsın, o liste daha da uzar ve kolay kolay bitmez. :)

Bu aralar bir çok film düştü ve bugün düşen bir filmi bu gece izleyeceğim, katılmak isteyen var yorumlarız birlikte. :)

Dipnot: Serinin 4.filmi ve 157 dakika ona göre planınızı yapın. :D

Transformers Age of Extinction (2014)

Bu aralar bir çok film düştü ve bugün düşen bir filmi bu gece izleyeceğim, katılmak isteyen var yorumlarız birlikte. :)

Dipnot: Serinin 4.filmi ve 157 dakika ona göre planınızı yapın. :D

Transformers Age of Extinction (2014)
Serinin öncesini izleyen yoksa zor bulursun izleyecek kişi. :D

Mutlu Aile Defteri adlı filmi dün gece 2-3 gibi internet gidince izledim yapacak bi şey kalmayınca (usb de varmış bu film) güzeldi zaman geçirmek için de idealdi öyle pek bi şey beklemeyin zaten ama İzmir'de çekilmiş zaten ordan yakaladı beni üstüne de Tuncel Kurtiz vardı tekrar Allah rahmet eylesin eee bunlar olunca izledim filmi ama sonunu beğenmedim net bitmedi sonunun ucu açık kaldı bence. :)

mutlu-aile-defteri_ZQxZ.jpg

Aksiyonla aram pek yoktur, serinin ilki yıllardır hddde duruyor ama izleyesim gelmedi bir türlü. :D
Aksiyon değilde dram daha ağır basıyor sanki, Türkçe anlamda dram hani. ( :D )

Saçmalıklar bol ama bence replikler işi kurtarıyor, boş bir zamanında denemelisin en azından sorduklarında izledimde beğenmedim dersin. :D

Aksiyon değilde dram daha ağır basıyor sanki, Türkçe anlamda dram hani. ( :D )

Saçmalıklar bol ama bence replikler işi kurtarıyor, boş bir zamanında denemelisin en azından sorduklarında izledimde beğenmedim dersin. :D
Evet "izledim de beğenmedim" demek için (belki beğenirim de hayat sürprizlerle dolu :D) izlemem lazım bir ara ama bakalım kısmet, süresi de korkutucu. :D

Bu sene sonunda izlemiş olacağım filmler listesini hazırlamaya başladım. Sadece ödül filmlerinden yola giderek bir liste çıkardım ama baya kabarık çıktı. Daha eklenecek 6-7 gişe filmi ve 6-7 dünya sineması filmi çıkar muhtemelen. Geçen sene 56 film izlemiştim bu liste sadece 53 filmden oluştu. Geçen yılı geçerim herhalde. :):)

(Listede şu ana kadar izlemiş olduğum filmler de yer alıyor)

The Imitation Game
Boyhood
Birdman
Foxcatcher
The Theory of Everything
Unbroken
Gone Girl
Wild
Interstellar
Inherent Vice
Fury
Selma
American Sniper
The Grand Budapest Hotel
Trash
Big Eyes
Into the Woods
Men, Women & Children
Whiplash
A Most Violent Year
Mr. Turner
Exodus: Gods and Kings
Still Alice
Nightcrawler
Chef
Tracks
The Fault in Our Stars
The Lego Movie
How to Train Your Dragon 2
The Disappearance of Eleanor Rigby
The Homesman
St. Vincent
Rosewater
The Judge
Get on Up
Love is Strange
The Most Wanted Man
The Good Lie
True Story
Annie
The Hobbit: The Battle of Five Armies
Magic in the Moonlight
Maps to the Stars
White Bird in a Blizzard
The Gambler
Begin Again
Miss Julie
This is Where I Love You
Pride
Noah
Godzilla
Divergent
A Million Ways to Die in the West

O kadar izlemiş miydin sen? :D Ben geçen yıl 26 izlemiştim Oscar için. Bu sene o kadar fazla izler miyim emin değilim. :( @OzaN

O kadar izlemiş miydin sen? :D Ben geçen yıl 26 izlemiştim Oscar için. Bu sene o kadar fazla izler miyim emin değilim. :( @OzaN
İzlemişim. İlk kez o kadar izledim her yıl arttırıyorum film sayısını bu yıl da arttırırım herhalde. :D

26 da iyi ama daha da fazlasını yapabilirsin. Bazen hiç umulmadık filmler harika tatlar bırakabiliyor ve i yakın dönemdeki her filmde birilerini daha iyi tanıyorsun, sinema dünyasına daha da hakim olmayı sağlıyor. :):)

Yalnız yavaş yavaş ödül mevsimi moduna girmem lazım listedeki izlemediğim 7 film çıkmış ve beni bekliyor. Bir de belirleyeceğim gişe filmlerini izlersem işim kolaylaşır. :):)

X-Men Days of Future Past (2014)

Dün düşmüştü sanırım, bugün izlerim muhtemelen.

Mesajın ana ögesi ( :D ) Mutlaka takipcisi vardır duyurmuş olayım buradan. :)

İzlemişim. İlk kez o kadar izledim her yıl arttırıyorum film sayısını bu yıl da arttırırım herhalde. :D

26 da iyi ama daha da fazlasını yapabilirsin. Bazen hiç umulmadık filmler harika tatlar bırakabiliyor ve i yakın dönemdeki her filmde birilerini daha iyi tanıyorsun, sinema dünyasına daha da hakim olmayı sağlıyor. :):)

Yalnız yavaş yavaş ödül mevsimi moduna girmem lazım listedeki izlemediğim 7 film çıkmış ve beni bekliyor. Bir de belirleyeceğim gişe filmlerini izlersem işim kolaylaşır. :):)
Ben başladım bile. :D