Film Sohbetleri ve Önerileri

Aranizda bu filmi izleyen var mi?

Belki @cevaa reyiz izlemistir Dan Bilzerian oynuyor diye. :D
Forumda konusu var birkaç kişi izlemiştik ama iyi film değildi bence. :(

Carrie'yi izleyip şu yorumda bulunuyorum..

Chloë Grace Moretz bugün değilse bile yarın altını çize çize söylüyorum zirvede ki yıldız olacak. :) Ben böyle birşey görmedim arkadaş..

Carrie'yi izleyip şu yorumda bulunuyorum..

Chloë Grace Moretz bugün değilse bile yarın altını çize çize söylüyorum zirvede ki yıldız olacak. :) Ben böyle birşey görmedim arkadaş..
Kick-Ass'te belli etmişti kendisini zaten. Hatta yorumumda altını çizerek ben de geleceğin yıldızı olacağını belirtmiştim. Yaşı daha çok genç ve başarılı oyunculuğunun yanı sıra, çokta güzel. :)

Kick-Ass'te belli etmişti kendisini zaten. Hatta yorumumda altını çizerek ben de geleceğin yıldızı olacağını belirtmiştim. Yaşı daha çok genç ve başarılı oyunculuğunun yanı sıra, çokta güzel. :)
Muazzam birşey, ailesini tebrik etmek lazım. Kick-Ass 1'de küçücük çocuktu ve hala küçük gerçide inanılmaz birşey.

Şu kadarını söyliyim bu film saçmalığın önde gideni olurdu başkası oynasaydı. Ansel bu filmde de oynamış son zamanlarda oda yükselen değerlerden ayrıca.

Muazzam birşey, ailesini tebrik etmek lazım. Kick-Ass 1'de küçücük çocuktu ve hala küçük gerçide inanılmaz birşey.

Şu kadarını söyliyim bu film saçmalığın önde gideni olurdu başkası oynasaydı. Ansel bu filmde de oynamış son zamanlarda oda yükselen değerlerden ayrıca.
Chloë Grace Moretz, zamanla kendini daha da geliştirecektir. Şu anda genç yaşındaysa böyleyse, ileride kim bilir, neler yapar. Daha 18 yaşında bile değil ve bu yaşta böyle iyi düşünülmek, kendisi açısından büyük bir artı. :)

Chloë Grace Moretz, zamanla kendini daha da geliştirecektir. Şu anda genç yaşındaysa böyleyse, ileride kim bilir, neler yapar. Daha 18 yaşında bile değil ve bu yaşta böyle iyi düşünülmek, kendisi açısından büyük bir artı. :)
En büyük artısı zaten o küçük yaşta bunları yapabildiğini görmek oldu, diğer bir artısı ise küçük yaşta çok yüksek bir kaynağı var artık o yükselirken biz okuyarak cürümeye devam edeceğiz, acı gerçekler. :D

En büyük artısı zaten o küçük yaşta bunları yapabildiğini görmek oldu, diğer bir artısı ise küçük yaşta çok yüksek bir kaynağı var artık o yükselirken biz okuyarak cürümeye devam edeceğiz, acı gerçekler. :D
O da okuyordur şimdi, aynı zamanda rol yapıyor. İkisini de idare etmesi gerekiyor. Zamanla çok şeyi başaracaktır mâlum. Biz okuyoruz ama şimdi okumakta ülkemizde ilginç. İnsana, okuduğun işi yapamamak koyar, ki bu tarz şeyler ülkemizde fazlasıyla var. O yönden 'çürümeye devam edeceğiz' kısmı doğru. :D

Tam son bir kez facebook'a giriyim derken yify güncelleme yayınladı başrolde Chloe Grace Moretz izlemezsek olmaz. :A

Ve müzikal drama, tam olarak türüme denk geldi hemen indiriyorum. :Z
If I Stay (2014)

'If I Stay' filmi nete düştü ve başrolde Chloë Grace Moretz var. Genç yaşında resimlerden anladığım kadarıyla yine döktüren performans sergiliyor. Kendisini görmek istemediğim sahnelerde göreceğim için izlemeyeceğim sanırım. :)

İlk beşe girmesi zor (rakipleri aşırı güçlü) ama ben filmi seveceğimi düşünüyorum. :)
Ama kendisi de güçlü olabilir işte iyi bir performansı varsa. Bence ilk beş için;

Michael Keaton, Eddie Redmayne'ın yeri kesin. Foxcathcher düşüşte olduğundan S.Carell'a tam olarak yeri kesin diyemiyorum ama adaylık alabileceğini düşünüyorum. Selma yükselişte. Orada M.L.King'i canlandıran adam adaylık alabilir. Bunlar dışında B.Cumberbact ve Gyllenhaal kalıyor bence. Yani adaylık ihtimali yüksek olanlardan gibi.

Senin ilk beş nasıl? Ya da bunları konusunda mı yazsaydık? :D

Ama kendisi de güçlü olabilir işte iyi bir performansı varsa. Bence ilk beş için;

Michael Keaton, Eddie Redmayne'ın yeri kesin. Foxcathcher düşüşte olduğundan S.Carell'a tam olarak yeri kesin diyemiyorum ama adaylık alabileceğini düşünüyorum. Selma yükselişte. Orada M.L.King'i canlandıran adam adaylık alabilir. Bunlar dışında B.Cumberbact ve Gyllenhaal kalıyor bence. Yani adaylık ihtimali yüksek olanlardan gibi.

Senin ilk beş nasıl? Ya da bunları konusunda mı yazsaydık? :D
Burada başlamışken devam edelim madem. :D

12 Kasım'dan beri güncellemedim ama son tahminlerle aynı benim beşim (sadece sırası değişti): http://izleryazar.com/oscar-2015-en-iyi-erkek-oyuncu-tahminleri/

Sıralamada Oyelowo ve Carell'in yerini değiştiririm sadece. Bence 6. sıraya en güçlü aday ise Timothy Spall. Mr. Turner galiba sandığımızdan da güçlü bir film olabilir Oscarlar için. Cooper, McConaughey, Gylenhaal falan sürpriz peşinde olacaklar ama bence diğer 6 isimle yarışmaları zor...

Zodiac'ı izlemekj zorundayım zaten artık 1 yıl önermeyin bu ismi bana.:D
Bu filmi de beğenirsek izleteceğiz. :D