Yok izlerim etkinlikte. Daha çok var o filme gelmeme, o yüzden öyle dedim.Çok keskin bir cevap oldu. Etkinlikte de mi izlemezsin diye sormam gerekecek.
Yok izlerim etkinlikte. Daha çok var o filme gelmeme, o yüzden öyle dedim.Çok keskin bir cevap oldu. Etkinlikte de mi izlemezsin diye sormam gerekecek.
Tamam o zaman, ben de öyle tahmin etmiştim zaten.Yok izlerim etkinlikte. Daha çok var o filme gelmeme, o yüzden öyle dedim.
Ben de indirdim ama daha izlemedim. IMDb'si yüksek, yorumlar iyi ama süresi çok uzun. Al Pacino ile Robert De Niro için izlemeye değer.Heat filmini izleyen var mı indirdim süresi çok uzun izlemeye değer mi ? @OzaN sen izlemişsindir
Bende onun için indirdim ama süresi çok uzun izleyen biri varsa yorumuna bakıp hareket edecemBen de indirdim ama daha izlemedim. IMDb'si yüksek, yorumlar iyi ama süresi çok uzun. Al Pacino ile Robert De Niro için izlemeye değer.
Ben geçenlerde izlemiştim ama pek sevmemiştim. Süresini dolduracak kadar olay yok. Sıkılmıştım ben.Heat filmini izleyen var mı indirdim süresi çok uzun izlemeye değer mi ? @OzaN sen izlemişsindir
Daha da uzun süren film de var. Olumlu yoruma bakıyorum, "ne zaman başladı, ne zaman bitti" belli olmayacak diyor. Akıcı diyor, sıkıcı değil diyor yani. Diğer taraf "sıkıcı" diyor.Bende onun için indirdim ama süresi çok uzun izliyen biri varsa yorumuna bakıp hareket edecem
İzleyebilirsin. İyi bir polis ve usta bir hırsız karşı karşıya. Al Pacino polis rolünde, Robert de Niro soyguncu. İki ustanın yanı sıra Natalie Portman da kadroda pek önemli bir rolde olmasa da.
Bence 9 veya 10'luk film değil ama 8 rahat alır.
OzaN övmüş berkaan gömmüşDaha da uzun süren film de var. Olumlu yoruma bakıyorum, "ne zaman başladı, ne zaman bitti" belli olmayacak diyor. Akıcı diyor, sıkıcı değil diyor yani. Diğer taraf "sıkıcı" diyor.
Ayrıca @OzaN izlemiş filmi.
@Yakamoz-Asi de senin gibi sormuş ve @OzaN da şu yanıtı vermiş;
Çok uzun filmler de iş çıkmaza girebiliyor. Böyle karışık olaylar da olunca, hikâyeden kopmalar oluyor. Böylece "sıkıcı" damgası vurulabiliyor. Diğer türlü hikâye iyiyse, bağlı kalabiliyorsan, oyunculukta iyiyse, her türlü olumlu yorumlarsın.OzaN övmüş berkaan gömmüş
İzlememeye karar verdim bir kenarda dursun başka bir film izlemeye karar aldım .Seninle neredese sevdiğimiz yönler komedi dışında aynı senin bir film önerin var mı ?( mutlaka izle diye )?Çok uzun filmler de iş çıkmaza girebiliyor. Böyle karışık olaylar da olunca, hikâyeden kopmalar oluyor. Böylece "sıkıcı" damgası vurulabiliyor. Diğer türlü hikâye iyiyse, bağlı kalabiliyorsan, oyunculukta iyiyse, her türlü olumlu yorumlarsın.
Şu sıralar filmlere sardım iyice. Öneririm tabi. Özel mesaj yoluyla önereyim, daha detaylı bilgilendiririm.İzlememeye karar verdim bir kenarda dursun başka bir film izlemeye karar aldım .Seninle neredese sevdiğimiz yönler komedi dışında aynı senin bir film önerin var mı ?( mutlaka izle diye )?
Tamam bekliyorum hacıŞu sıralar filmlere sardım iyice. Öneririm tabi. Özel mesaj yoluyla önereyim, daha detaylı bilgilendiririm.
Heat
Al Pacino ve Robert de Niro. Usta isimler olurda bir film güzel olmaz mi?
Evet, bazen agir isleyip filmi gereksiz yere uzatan sahneler oldu. Ama diken üstünde bir 160 dakika ve oyunculuk görmek istiyorsaniz 'Heat' bunun icin ideal.
Soygun sahnesi o kadar iyi olmasada sonrasinda yasananlar harika gercekten.
Kadinlar ön planda olmasada yinede önemli rol üstleniyorlar bence.
Son sahne ise harika. Waingro, yani ilk basta ekipten atilan adam, eger onu öldürmek icin dönmese kurtulmustu De Niro.
Harika bir film. Uzun ve bazi sahnelerin gereksiz olmasindan dolayi puanim 9/10.
İzlerim bende ama bu sıralar izlemem .Ramazandan sonra izlemeyi düşünüyorum@AlemTo
Bende 9 puan vermişim.
Hemen aldim spoiler icine.Spoiler da vermişsin.
Aslında bazı kısımlar da spoiler içerikli. Oraya hiç girmeyeyim. En önemli kısmı spoiler içine aldın, tamamdır.Hemen aldim spoiler icine.
Al Pacino ve Robert De Niro'yu seviyorsan seversin filmi ama aksi halde beklentini karşılamayabilir. Yine de belli olmaz tabi belki sen çok seversin senle film-dizi zevklerimizin pek de tuttuğu söylenemez.Heat filmini izleyen var mı indirdim süresi çok uzun izlemeye değer mi ? @OzaN sen izlemişsindir