Film Sohbetleri ve Önerileri

Heat filmini izleyen var mı indirdim süresi çok uzun :D izlemeye değer mi ? @OzaN sen izlemişsindir:D
Ben geçenlerde izlemiştim ama pek sevmemiştim. Süresini dolduracak kadar olay yok. Sıkılmıştım ben. :)
Yorumum:

Çok uzundu. Bu kadar uzun olmasına gerek yoktu. 50 dakikası olmasaydı ya da en azından 2 saat 10 dakika falan olsaydı çok daha iyi olurdu. Çünkü film tam beni yakalamış, sürükleyici oldu derken bir sonraki sahnede yine sadece altyazıyı okuyarak geçti.

Bence senaryo basitti. Polisiye sevdiğim bir tür ama önce Mystic River, sonra da Heat'i beklediğim kadar beğenmeyince sevdiğimden emin olamıyorum. :D Ama sıradan polisiye yerine beni şaşırtacak polisiyeleri seviyorum. Film bittikten sonra bakıyorum da aklımda kalan pek bir sahne yok. Sıradan bir film yapıyor bu, benim için filmi.

Sonuç olarak bence oyuncular sayesinde bu kadar yüksek puana ulaşmış abartılmış bir film. Çok beklentiye girmeden ve uzun bir boş zamanınızda izlyebilirsiniz.

7/10

Bende onun için indirdim ama süresi çok uzun izliyen biri varsa yorumuna bakıp hareket edecem :)
Daha da uzun süren film de var. Olumlu yoruma bakıyorum, "ne zaman başladı, ne zaman bitti" belli olmayacak diyor. Akıcı diyor, sıkıcı değil diyor yani. Diğer taraf "sıkıcı" diyor.

Ayrıca @OzaN izlemiş filmi.

@Yakamoz-Asi de senin gibi sormuş ve @OzaN da şu yanıtı vermiş;

İzleyebilirsin. İyi bir polis ve usta bir hırsız karşı karşıya. :) Al Pacino polis rolünde, Robert de Niro soyguncu. İki ustanın yanı sıra Natalie Portman da kadroda pek önemli bir rolde olmasa da. :)

Bence 9 veya 10'luk film değil ama 8 rahat alır. :)

Daha da uzun süren film de var. Olumlu yoruma bakıyorum, "ne zaman başladı, ne zaman bitti" belli olmayacak diyor. Akıcı diyor, sıkıcı değil diyor yani. Diğer taraf "sıkıcı" diyor.

Ayrıca @OzaN izlemiş filmi.

@Yakamoz-Asi de senin gibi sormuş ve @OzaN da şu yanıtı vermiş;
OzaN övmüş berkaan gömmüş :(

OzaN övmüş berkaan gömmüş :(
Çok uzun filmler de iş çıkmaza girebiliyor. Böyle karışık olaylar da olunca, hikâyeden kopmalar oluyor. Böylece "sıkıcı" damgası vurulabiliyor. Diğer türlü hikâye iyiyse, bağlı kalabiliyorsan, oyunculukta iyiyse, her türlü olumlu yorumlarsın. :)

Çok uzun filmler de iş çıkmaza girebiliyor. Böyle karışık olaylar da olunca, hikâyeden kopmalar oluyor. Böylece "sıkıcı" damgası vurulabiliyor. Diğer türlü hikâye iyiyse, bağlı kalabiliyorsan, oyunculukta iyiyse, her türlü olumlu yorumlarsın. :)
İzlememeye karar verdim bir kenarda dursun başka bir film izlemeye karar aldım .Seninle neredese sevdiğimiz yönler komedi dışında aynı :) senin bir film önerin var mı ?( mutlaka izle diye :))?

İzlememeye karar verdim bir kenarda dursun başka bir film izlemeye karar aldım .Seninle neredese sevdiğimiz yönler komedi dışında aynı :) senin bir film önerin var mı ?( mutlaka izle diye :))?
Şu sıralar filmlere sardım iyice. Öneririm tabi. Özel mesaj yoluyla önereyim, daha detaylı bilgilendiririm. :)

Heat

Al Pacino ve Robert de Niro. Usta isimler olurda bir film güzel olmaz mi?

Evet, bazen agir isleyip filmi gereksiz yere uzatan sahneler oldu. Ama diken üstünde bir 160 dakika ve oyunculuk görmek istiyorsaniz 'Heat' bunun icin ideal.

Soygun sahnesi o kadar iyi olmasada sonrasinda yasananlar harika gercekten.

Kadinlar ön planda olmasada yinede önemli rol üstleniyorlar bence.

Son sahne ise harika. Waingro, yani ilk basta ekipten atilan adam, eger onu öldürmek icin dönmese kurtulmustu De Niro.

Harika bir film. Uzun ve bazi sahnelerin gereksiz olmasindan dolayi puanim 9/10.

@AlemTo
Bende 9 puan vermişim. :)

Heat filmini izleyen var mı indirdim süresi çok uzun :D izlemeye değer mi ? @OzaN sen izlemişsindir:D
Al Pacino ve Robert De Niro'yu seviyorsan seversin filmi ama aksi halde beklentini karşılamayabilir. Yine de belli olmaz tabi belki sen çok seversin senle film-dizi zevklerimizin pek de tuttuğu söylenemez. :D