8.6 falan gördüm diye hatırlıyorum Lego Movie. Belki 8.8 ama 9.0 üstü gördüğümü sanmıyorum.
Olabilir. Ama bence Godzilla pek iddialı değil.
8.6 falan gördüm diye hatırlıyorum Lego Movie. Belki 8.8 ama 9.0 üstü gördüğümü sanmıyorum.
Bryan Cranston amcamızın oynadığı Godzilla vizyona bu hafta girecek. Şu an IMDb puanı 9.2 ve 4500'e yakın oy almış.
Galiba yıllardır ilk kez bir filmin bu kadar yüksek puanla başladığını görüyorum.
@berkann @gundix123 @destere @Forumdash @HeisenBerg @cevaa
En hızlı düşme rekorunu aldı herhalde.7,9'a düşmüş bile. Bir de Bryan Cranston'un rolü azmış, sanırım.
En hızlı düşme rekorunu aldı herhalde.
Ben zaten 8 üstü puan beklemiyordum ama 9.2 falan görünce şaşırmıştım. Bryan Cranston'un rolü az mı bilmem ama filmin reklamını hep onun üzerinden yaptılar popülerliğinden faydalanmak için olsa gerek.
Genclik filmleri beni eski güzel zamanlara götürüyor reyiz, arada bakmak güzel oluyor.İzledim Türkçe karşılığı Bu Kız Beni Aşar olması lazım
İzleyeli 1.5 yıl filan oluyor, beğenmiştim filmi Tavsiye ederim
Ayrıca böyle gençlik filmleri arıyorsan ben yardımcı olurum reyiz
Genclik dizileri beni eski güzel zamanlara götürüyor reyiz, arada bakmak güzel oluyor.
Hayır, açıkçası filmin adını bile duymamıştım.
Adını bile duymadım.
Hayır, açıkçası filmin adını bile duymamıştım.
Önce etkinlik filmlerini izle bence, orada çok daha iyi filmler var. Denendi, onaylandı.
Yok ya özel olarak indirip izlediğimden değil Dün gece tvde bişey yoktu kanal gezerken tv2'de bu film vardi Ryan olunca bi 5 dk bakayım dedim film sardi Güzeldi farklıydı sadeydiAdını bile duymadım.
Korku filmi izlemem ben pek The Shining geldi direkt aklıma başka da yok gibi.
konak 😱 (şaka tabii ki )
Bana sormamışsın ama söyleyeyim yakın zamanda izledim süperdi, adı "İskelet Anahtar" tavsiye ederim.