Film Sohbetleri ve Önerileri

ameikan hustle ve the words dan sonra GRAVITY
oscar en iyi yonetmen odulunu Alfonso Cuarón almasi boşuna degilmiş.
sandra bullouku pek begenmedim.
George coolney yine harikaydi.
filmin en akilda sahnesi ruya sahnesidi.
amerika hustle ve Gravity bugun izledim ama hala adaylar arasinda en iyi film oduklarina karar vermedim.

ameikan hustle ve the words dan sonra GRAVITY
oscar en iyi yonetmen odulunu Alfonso Cuarón almasi boşuna degilmiş.
sandra bullouku pek begenmedim.
George coolney yine harikaydi.
filmin en akilda sahnesi ruya sahnesidi.
amerika hustle ve Gravity bugun izledim ama hala adaylar arasinda en iyi film oduklarina karar vermedim.

Konusu olan filmler için yorularını Film Bilgileri & Yorumları Bölümü'ne yaparsan daha iyi olur. Filmin konusunun olup olmadığını arama butonundan filmi arayarak bulabilirsin. https://fav10.net/forum/forums/film-bilgileri-yorumları.729/

Konusu açılmamış filmleri ise En Son İzlediğiniz Film? konusundan yazabilirsin. Burası tam yeri değil gibi. :)
Ayrıca yakın zamanda izlemeyi düşünüğün film yoksa, her hafta iki film izlediğimiz bir etkinlik var. Gelmeni bekleriz. :) Etnikliğin konusu: https://fav10.net/forum/threads/ff-film-kulübü-1-sezon-her-hafta-İki-İyi-film-İzleyelim.214758/

Bryan Cranston amcamızın oynadığı Godzilla vizyona bu hafta girecek. Şu an IMDb puanı 9.2 ve 4500'e yakın oy almış.

Galiba yıllardır ilk kez bir filmin bu kadar yüksek puanla başladığını görüyorum. :)
Başlamadan 9.2 ile başlıyor ve bu çok büyük bir başarı. Tanıtım çok büyük bir faktör. Belki 'başyapıt' damgası vurulabilir. Tam tersi hâyâl kırıklığı da olabilir. Gerçi tersinin olacağını düşünmüyorum. Film 'başyapıt' olarak lanse edilebilir. :)

Başlamadan 9.2 ile başlıyor ve bu çok büyük bir başarı. Tanıtım çok büyük bir faktör. Belki 'başyapıt' damgası vurulabilir. Tam tersi hâyâl kırıklığı da olabilir. Gerçi tersinin olacağını düşünmüyorum. Film 'başyapıt' olarak lanse edilebilir. :)
Aslında çok da abartılacak bir durum değil oyların bir kısmının izlemeden oy verenlerden gelmesi muhtemel. Ama tabii büyük ihtimal Top 250'ye girecek bir film çıkacak gibi. :)

Aslında çok da abartılacak bir durum değil oyların bir kısmının izlemeden oy verenlerden gelmesi muhtemel. Ama tabii büyük ihtimal Top 250'ye girecek bir film çıkacak gibi. :)
Fragman zaten izleyiciyi büyük bir beklenti içerisine sokuyor. Ben beğendim doğrusu fragmanı. İMDB'de üst sıraları zorlayabilir. :)