Yok evrenin tüm işaretleri deniz yönündeydi de ben onu sona saklamıştım halbuki, ah düşünmez olaydımÖzür dilerim @slhttnmtl beni affet. 😔😔😔😪
Yok evrenin tüm işaretleri deniz yönündeydi de ben onu sona saklamıştım halbuki, ah düşünmez olaydımÖzür dilerim @slhttnmtl beni affet. 😔😔😔😪
Mircan ne dese tersi oluyor ciddenİşte bunlar takip etmeme zararları ve bir diğer detay @Mircan Saye hep yakıyor. Bunu bilseydin o çoktan açılırdı @xdragxx @Emre Ozansoy
22 de 500bindi zaten![]()
Yaa adım çıktı bir kez 8 e inmez 7 ye.😔😔😪İşte bunlar takip etmeme zararları ve bir diğer detay @Mircan Saye hep yakıyor. Bunu bilseydin o çoktan açılırdı @xdragxx @Emre Ozansoy
22 de 500bindi zaten![]()
Ya üstte de yazdım o iki dakika düşünmeye gidene kadar sona saklamıştım zatenMaalesef. Bir ara @Dosi'ye de özelden %90 500.000 TL gitti. Denizi alacak dedim ama Deniz'i açtın.
O zaman günün son teklifi 500 TL. Var mısın yok musun?
Fazla düşünmek iyi değil demek ki. Neyse o zaman var mısın yok musun?Ya üstte de yazdım o iki dakika düşünmeye gidene kadar sona saklamıştım zaten![]()
Bende herzmana sana dur bekleyelim dedim. Tahmin ettim bu sonu.Maalesef. Bir ara @Dosi'ye de özelden %90 500.000 TL gitti. Denizi alacak dedim ama Deniz'i açtın.
O zaman günün son teklifi 500 TL. Var mısın yok musun?
Kendi kutunu mu alacaksın Mircan'ın kutusunu mu?Ya üstte de yazdım o iki dakika düşünmeye gidene kadar sona saklamıştım zaten
------
Teklifi reddediyorum şimdi napmam gerek![]()
Herkes der bunu zatenFazla düşünmek iyi değil demek ki. Neyse o zaman var mısın yok musun?
Yokum dersen ya kutuna gideceksin ya da Mircan'ın kutusunu alacaksın..
Onu yakan Mircan'ı almasın @slhttnmtlFazla düşünmek iyi değil demek ki. Neyse o zaman var mısın yok musun?
Yokum dersen ya kutuna gideceksin ya da Mircan'ın kutusunu alacaksın..
Son kararın mı kendi kutun peki?Herkes der bunu zatenReddedip kendi kutuma gitmek istiyorum
![]()
Hayır. @Angelica başka kutu aldı 500.000 kaptı. Böyle kârlı çıkan çok olduHerkes der bunu zatenReddedip kendi kutuma gitmek istiyorum
![]()
Helal olsun, sonuçta 3 kere çok iyi açtırdın varsın 2 tane fire olsun.Neyse @slhttnmtl hakkını helal et, yine de iyi yarıştın.![]()
Sen ona yardım ettin baya. O kendisini yaktıNeyse @slhttnmtl hakkını helal et, yine de iyi yarıştın.![]()
Pek para kalmadı zatenİnşallah 0 alır![]()
O zaman kaybedecek bir şeyim yok, Mircan Saye son kararım.Hayır. @Angelica başka kutu aldı 500.000 kaptı. Böyle kârlı çıkan çok oldu![]()
Pis haspam duaların tuttuİnşallah 0 alır![]()
Sana Mircan'ı alma dedim ya ben daha ne yapayımO zaman kaybedecek bir şeyim yok, Mircan Saye son kararım.
Yoook artık son kararım dedin bir de...O zaman kaybedecek bir şeyim yok, Mircan Saye son kararım.
2. mesajda aç dedin gibi geldi cidden kafam çok karışık, neyse her türlü rezil oldukSana Mircan'ı alma dedim ya ben daha ne yapayımyine açık açık yazdım
![]()
LSDÖCÖLDSMLVADMFV rekoru kıramadım ama olsunYoook artık son kararım dedin bir de...
Kendinde 750 TL vardı Mircan'da 25 TL maalesef...