Öyle oldu da tam puanı bana vermişti yani beni yükselteceği kesindiYanlışlıkla kurtarmıştır![]()
Öyle oldu da tam puanı bana vermişti yani beni yükselteceği kesindiYanlışlıkla kurtarmıştır![]()
İyi de reyting getirdi gibi duruyorTamam kaldıkça zaten kutu açma parası da veriyoruz![]()
Boşuna demiyoruz parlayan yıldızız diyeİyi de reyting getirdi gibi duruyor![]()
Modumda olsaydım bir kaç sayfa daha rahat olurduk. Evet iyi ilerlemişİyi de reyting getirdi gibi duruyor![]()
90@slhttnmtl sana kanaldan 1000 TL teselli parası veriyoruz. .bu arada kutu açan olarak devam etmek istiyormusun?
Antalya 3 penaltı 3 gol @xdragxx 90+10 da yemek ne @DosBen 2-1 demiştim reis ilaç gibi geldi![]()
Ersun hocam delirmiş
Niye değildin modunda hayırdırModumda olsaydım bir kaç sayfa daha rahat olurduk. Evet iyi ilerlemiş
Ozman ben de puan aldım. 2-1 demiştim
🤐Ersun hocam delirmiş
------
Niye değildin modunda hayırdır![]()
90+4 vara gitti 6 dakika durdu @DosiOzman ben de puan aldım. 2-1 demiştim
------
🤐
Geriye dönmeye gerek yok
Batırdım valla.@slhttnmtl selom ne oldu kuzum ya![]()
Böylesi efsane bir performansla vedalaşınca moral bozukluğum 0'a inmiş bulunmaktadır.Hadise ile de vedalaşalım.
Batırdım valla.
Böylesi efsane bir performansla vedalaşınca moral bozukluğum 0'a inmiş bulunmaktadır.![]()
tam 3 puanl alıyorum sevinirken Gökhan gönül ne sevinmesi dedi @slhttnmtlBöylesi efsane bir performansla vedalaşınca moral bozukluğum 0'a inmiş bulunmaktadır.![]()
Olsun buradan da para koparıp hedeflerimi gerçekleştirecektim de neyse ki bunun üstüne biraz daha verdiler, kumarama atarım.@Dosi @xdragxx siz merak etmeyin sunuculukta bölüm başı 100 bin kazanıyor @slhttnmtl . Yani beş bölüme zaten 500 bin kazanmış oluyor.
(@Dosi artık söyle @xdragxx bölüm başı kaç bin alıyor 😉😁😅)
Ak yerin mi varmışSanane bnm ak yerimden kara yerimden
Tüm paralar bana feda olsun X daşım![]()
Ne meraklısınAk yerin mi varmış![]()
Terbiyesiz haspamNe meraklısın![]()