Sen ona yardım ettin baya. O kendisini yaktı
------
Pek para kalmadı zaten
Galbim demizO zaman kaybedecek bir şeyim yok, Mircan Saye son kararım.
------
Pis haspam duaların tuttu
Sen ona yardım ettin baya. O kendisini yaktı
------
Pek para kalmadı zaten
Galbim demizO zaman kaybedecek bir şeyim yok, Mircan Saye son kararım.
------
Onlar 100.000'ler 500.000'ler. Burda kalmış maviler2. mesajda aç dedin gibi geldi cidden kafam çok karışık, neyse her türlü rezil olduk
İnsanın her şeyi kara oluncaGalbim demiz
Bir tane 500 bini ben götürdüm ama.Sen ona yardım ettin baya. O kendisini yaktı
------
Pek para kalmadı zaten
Burada da sondan 2. oldum.Benden daha düşük alan çıkmış, ben şok. 😱
Sondan 2. olmak kaderin...Burada da sondan 2. oldum.
Onu yakan Mircan'ı almasın @slhttnmtl
Böyle bir sürü tüyo verdim ve hep inadına tersini yapıp en düşüğü aldı.O zaman kaybedecek bir şeyim yok, Mircan Saye son kararım.
------
Benim saflığım, sona sakladığım kutuyu dayanamayıp açarsam böyle olur o kadar da dedim 100 kere Neyse 2 3 kuruş param oldu ya buna da şükğr
Çoook ilginç bir yarışma oldu
%90 500.000 TL alacak derken @slhttnmtl bizden sadece 25 TL ile ayrıldı. Aslında iyi başladı ama kötü bitirdi yine de zevkli bir 2.5 saat geçti
Yarınki yarışmacımız @batuhankaralar görüşmeek üzereee..
Diğer mavileri açtırtmasan en başta zaten açardıBir tane 500 bini ben götürdüm ama.
Düşmanı MS'de ve gelip burda 0 alsın dediNiye x'li Emre'ye veriyoruz
Tamam o zaman ver gitsinDiğer mavileri açtırtmasan en başta zaten açardı
------
Düşmanı MS'de ve gelip burda 0 alsın dedi
Böyle bir sürü tüyo verdim ve hep inadına tersini yapıp en düşüğü aldı.
725 TL kâr yaptık bunu @xemrexxx e verelim @xdragxx
[/QUOTE]
Düşmanım olarak mı tanıttı kendini 😱 Hatasını düzeltmese elenecektim, beni elenmekten kurtardı oDiğer mavileri açtırtmasan en başta zaten açardı
------
Düşmanı MS'de ve gelip burda 0 alsın dedi
Allah razı olsun, çok teşekkürler. Sürekli mavi çıkarıyorum, insanlara şans olayım, kalayım.@slhttnmtl sana kanaldan 1000 TL teselli parası veriyoruz. .bu arada kutu açan olarak devam etmek istiyormusun?
Yanlışlıkla kurtarmıştırDüşmanım olarak mı tanıttı kendini 😱 Hatasını düzeltmese elenecektim, beni elenmekten kurtardı o
Ben 2-1 demiştim reis ilaç gibi geldi
Tamam kaldıkça zaten kutu açma parası da veriyoruzAllah razı olsun, çok teşekkürler. Sürekli mavi çıkarıyorum, insanlara şans olayım, kalayım.