Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 9.Hafta 🍒

Ben şimdi 500.000'lik açacak kadar uçmamışımdır ondan finale başkasını düşünüyorum. :A @denizz19 iyi açabilir dendi, @Mircan Saye benimki kırmızı dedi, Dosi de yarışmada neler oluyor belli değil dedi :A Canınız çorba çektiyse beynimdeki kaynadı isterseniz vereyim :A
Finale başkası derken? Bu 2si var :A belki 500 bin sende ve boşuna düşünüyorsun. Veya değil :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Ben şimdi 500.000'lik açacak kadar uçmamışımdır ondan finale başkasını düşünüyorum. :A @denizz19 iyi açabilir dendi, @Mircan Saye benimki kırmızı dedi, Dosi de yarışmada neler oluyor belli değil dedi :A Canınız çorba çektiyse beynimdeki kaynadı isterseniz vereyim :A
Ben iyi açmam 50.000 hissediyorum

• Güldürdün
  • İlginç
Reactions: slhttnmtl and Dosi

Hislerine güvenerek söyle bu saatten sonra mantık arama :A
Bu koyu kavruk böyle işte insan bir everemedik ki :A anca Cevahir (yani bana yükseliyor) dişileri görünce kaçıyor.

Yastıkla bir çeşit yazı tura yaptım, teklifler geldi ve gözümü kapattım biraz da mantık aradım ve hepsi de bana @denizz19 dedi, denizz19'u açıyorum son kararım.
O zaman 10'dan geri sayıyoruz. Başlatıyorum...

100000000000000000000000000000000000000

• İlginç
Reactions: slhttnmtl

Forum İstatistikleri

Konular
173,128
Üyeler
8,483
Son Üye
justking