@emreemreu başladı yine şovaCesareti fazla yükledin inşallah patlamam.3 tane 500.000 gelmez diye düşünüyorum zaten ve @MEnes son kararım diyorum
![]()
Teklif öncesi son kutu. Bakalım son 2'ye 500.000 TL ile girecek miyiz?
Mircan mı Deniz mi?
@emreemreu başladı yine şovaCesareti fazla yükledin inşallah patlamam.3 tane 500.000 gelmez diye düşünüyorum zaten ve @MEnes son kararım diyorum
![]()
Bu tamamda. Teklif öncesi son kutu 500.000 ise yandınCesareti fazla yükledin inşallah patlamam.3 tane 500.000 gelmez diye düşünüyorum zaten ve @MEnes son kararım diyorum
![]()
Neler yapmadım kiNeler yaptın![]()
Eveeett şimdi Deniz'i sona saklıyordum, kişi yanılabilir ama @pompy'nin esprisi ve @emreemreu'nun dediğini birleştirdiğimde 500 onda çıktı bakalım ne diyeceğim@emreemreu başladı yine şova100 TL vardı Menes'te
Teklif öncesi son kutu. Bakalım son 2'ye 500.000 TL ile girecek miyiz?
Mircan mı Deniz mi?
Düşün bakalım çok kritik bu açacağın kutu çooook.Eveeett şimdi Deniz'i sona saklıyordum, kişi yanılabilir ama @pompy'nin esprisi ve @emreemreu'nun dediğini birleştirdiğimde 500 onda çıktı bakalım ne diyeceğim![]()
Yapma be@slhttnmtl eğer yarışmayı takip etseydin şuan o kalan 2 isimden biri çoktan açılmıştı![]()
@xdragxx Kemal Sunal bende Selim NaşitKendimi şey gibi hissettim. Kemal Sunal'ın filminde bul karayı al parayı oynayan adama Kemal Sunal'a bassana yav kardeşim şuna diyor ya.
Eğer açılan 500 bin olmazsa çok iyi düşün. Mavi ile gitmekte var ama 500.000 almakta. Ayrıca kutu değişme hakkın var ama risklere deyecek mi yada teklif yeterli olacak mı iyi düşünYapma beOf off
![]()
Kutu değişme hakkı derken çoğu şeyi cidden unuttumEğer açılan 500 bin olmazsa çok iyi düşün. Mavi ile gitmekte var ama 500.000 almakta. Ayrıca kutu değişme hakkın var ama risklere deyecek mi yada teklif yeterli olacak mı iyi düşün![]()
Aynen. @12.Adam yarışırken hem Ateşböceği hem de MEnes 500.000 açtıŞimdi geçen sefer @Mircan Saye daha yüksek açmış, Deniz de mavi açmış amaaaa bu yarışmada ne olacağı hiç belli değil.![]()
xdragxx anlatır sana teklif zamanıKutu değişme hakkı derken çoğu şeyi cidden unuttum![]()
Son teklifi reddettiğin an ya kendi kutunu alıp gidiyorsun ya da diğer kutuyuKutu değişme hakkı derken çoğu şeyi cidden unuttum![]()
Yani 2 hafta üst üstte aynı miktar açıldı @slhttnmtlAynen. @12.Adam yarışırken hem Ateşböceği hem de MEnes 500.000 açtımiktar bile aynı
------
xdragxx anlatır sana teklif zamanı
Hislerine güvenerek söyle bu saatten sonra mantık aramaBen şimdi 500.000'lik açacak kadar uçmamışımdır ondan finale başkasını düşünüyorum.@denizz19 iyi açabilir dendi, @Mircan Saye benimki kırmızı dedi, Dosi de yarışmada neler oluyor belli değil dedi
Canınız çorba çektiyse beynimdeki kaynadı isterseniz vereyim
![]()