@slhttnmtl Hamdi Bey bugünkü en yüksek teklifi verip sana kıyak geçmek istiyormuş.
Teklif 2.600 TL var mısın yok musun?
Ozaman artık sus. Belki bulursun onun kutusunda değilseBu kutuda 500 olsaydı bırak öneriyi daha konulara bile girmezdim.![]()
Dur belki sonu iyi biter. Bu tur çok iyi olup 1000 TL alan olduİ
İlkim ben![]()
3 BİN KÜSURA BİLE ÇIKAMAMAK NE ZAMANDAN BERİ EN YÜKSEKMİŞ, BENDEN REZİLİ HAMDİDİR REDDEDİYORUM@slhttnmtl Hamdi Bey bugünkü en yüksek teklifi verip sana kıyak geçmek istiyormuş.
Korkuyorum çok korkuyorumDur belki sonu iyi biter. Bu tur çok iyi olup 1000 TL alan oldu![]()
Ozaman alsaydın teklifi3 BİN KÜSURA BİLE ÇIKAMAMAK NE ZAMANDAN BERİ EN YÜKSEKMİŞ, BENDEN REZİLİ HAMDİDİR REDDEDİYORUM
------
Korkuyorum çok korkuyorum![]()
Yokuuuuuuum diyooooor ve o zaman en kritik tura geçiyoruz3 BİN KÜSURA BİLE ÇIKAMAMAK NE ZAMANDAN BERİ EN YÜKSEKMİŞ, BENDEN REZİLİ HAMDİDİR REDDEDİYORUM![]()
Bu turda da yardım edeyim, sona kalınca etmem daha.Ozaman artık sus. Belki bulursun onun kutusunda değilse![]()
Şerefliyiz şükürOzaman alsaydın teklifiA
3 mavi 1 tane 500.000 bence kaçBu turda da yardım edeyim, sona kalınca etmem daha.![]()
12.Adam'ı ilk açmadım mı benYokuuuuuuum diyooooor ve o zaman en kritik tura geçiyoruz
25, 100, 750 ve 500.000 TL kaldı.
Açmadığın kişiler de 12.Adam, Mircan ve Deniz
Herkesi yakmış ama 3 tane üst üste de olur mu ki bilemedim
Lan pardon 12.adamı açtık Menes açmadık @slhttnmtlYokuuuuuuum diyooooor ve o zaman en kritik tura geçiyoruz
Beni açtı yaYokuuuuuuum diyooooor ve o zaman en kritik tura geçiyoruz
Yav sen aç, daha yakmaz kolay kolay.Herkesi yakmış ama 3 tane üst üste de olur mu ki bilemedimDiğer ihtimallerin yanında 2 dakika düşünmem lazım
![]()
Cesareti fazla yükledin inşallah patlamam.Yav sen aç, daha yakmaz kolay kolay.![]()
Neler yaptın