Neyse umarım o bildiğin kişiyi en son açarımBen sadece bir 500 bin kimde onu biliyorum .başka hakim değilim.
@serhatt yok bugün maalesef...Neyse umarım o bildiğin kişiyi en son açarımÜstlere bakınma zamanı geldi artık çarem kalmadı
serhatt geçiyor aklımdan
![]()
Kısmet artıkNeyse umarım o bildiğin kişiyi en son açarımÜstlere bakınma zamanı geldi artık çarem kalmadı
serhatt geçiyor aklımdan
![]()
Bu saatten sonra kutu sahiplerinin çoğu online değil zaten galiba tek başınasınEee bende de şans yok zatenŞaşırmadım
![]()
Aklımdakini destekler nitelikte fikir de geldiğine göre 2 numara son kararım demek düşer bana@serhatt 2 numara açalım.![]()
Son kararın mı?;Aklımdakini destekler nitelikte fikir de geldiğine göre 2 numara son kararım demek düşer bana![]()
Kendimi dinleyince çok beter oluyor, emreemreu'ya da güveniyorum hala@slhttnmtl artık kimseleri dinleme demiştim ama sen bilirsin![]()
@emreemreu yaptı yine yapacağını...Aklımdakini destekler nitelikte fikir de geldiğine göre 2 numara son kararım demek düşer bana![]()
Listeye beni neden eklemedin?Bu saatten sonra kutu sahiplerinin çoğu online değil zaten galiba tek başınasın![]()
Onu da mı almıyorsunuzSon kararın mı?;
ABBBBBBBBBBOOOOOOOOOOV YANDIM ALLAH YANDIM
Sana boşuna mı başkasını dinleme üstlerden uzak dur dedik. Bile Bile yandınOnu da mı almıyorsunuz
2 numara son kararım
------
ABBBBBBBBBBOOOOOOOOOOV YANDIM ALLAH YANDIM![]()
Teklif öncesi son kutu. Eğer 500.000 TL sendeyse sorun yok ama değilse çok dikkatli olman lazım mayın tarlası gibi olduOnu da mı almıyorsunuz
2 numara son kararım
------
ABBBBBBBBBBOOOOOOOOOOV YANDIM ALLAH YANDIM![]()
Şerlok'un kutusunda 50 TL vardı. Teklife gidiyoruz.Bu sefer direkt gidiyorum artık maviyle gidicem zaten anlaşıldı14 numaralı kutu son kararım.