Son sıralar deniz hariç hepsi açılmış. Erinç 18 numara. O da sonalr sayılır. Hâlâ çok düz gidiyorsunAklımdan geçiyor artık
Ne sonu ne bitmesi, devrelerim yandı![]()
500.000 olmasa da küçük çıkarması sürpriz olur ama yarışma sürprizlerle dolu, aklımın köşesi de dolu2 kere 500.000 oldu ama 3. olur mu acaba![]()
Onu da tavsiye geldi diye saklıyorumSon sıralar deniz hariç hepsi açılmış. Erinç 18 numara. O da sonalr sayılır. Hâlâ çok düz gidiyorsun![]()
Mantık arama. Artık başkalarını dinleme. Herkes kırmızı demiş. Herkeste olacak kadar kırmızı kalmadı500.000 olmasa da küçük çıkarması sürpriz olur ama yarışma sürprizlerle dolu, aklımın köşesi de dolu![]()
O çok orta şeker ne iyi diyebilirim ne de kötü
O zaman takır takır gitmek lazım, 500.000'imizin ikisi duruyor zaten önemli olan oMantık arama. Artık başkalarını dinleme. Herkes kırmızı demiş. Herkeste olacak kadar kırmızı kalmadı![]()
Aklımdan geçen de 5.000'di ama çıkmazsa patlamamak için yazmamıştım.
E bizde orta şeker kalmadı, sürpriz yapsın bana son kararımO çok orta şeker ne iyi diyebilirim ne de kötü![]()
Her türlü mayın tarlasında gibisinO zaman takır takır gitmek lazım, 500.000'imizin ikisi duruyor zaten önemli olan o![]()
Sağı solu belli değilO çok orta şeker ne iyi diyebilirim ne de kötü![]()
Kimi dedin sen 😱E bizde orta şeker kalmadı, sürpriz yapsın bana son kararım![]()
Altıncı hislerin epey kuvvetliymiş, neyse ne sen ne de ben patladım.Aklımdan geçen de 5.000'di ama çıkmazsa patlamamak için yazmamıştım.Sevindim.
![]()
Direkt öyleyim zaten.Her türlü mayın tarlasında gibisin![]()
150.000 TL'yi bulduk maalesef..E bizde orta şeker kalmadı, sürpriz yapsın bana son kararım![]()
Emin değilim ama galiba kırmızı gittiAltıncı hislerin epey kuvvetliymiş, neyse ne sen ne de ben patladım.
Direkt öyleyim zaten.![]()
Boşuna mı diyoruz bahtsızız diye, bakınmam lazım150.000 TL'yi bulduk maalesef..
8 kutu var ve 2 kımızı var 2'si de 500..000
İyi düşün iyi üst üste 3 mavi falan açsan toparlanır tablo biraz..Boşuna mı diyoruz bahtsızız diye, bakınmam lazım![]()
Yoldaşımın Hainliği tüm hızıyla devam ediyor.
Ben sadece bir 500 bin kimde onu biliyorum .başka hakim değilim.Boşuna mı diyoruz bahtsızız diye, bakınmam lazım![]()