Demin @pompy 6 ve 24 diyince onun önerilerini sona saklama kararı almıştım, 2 yorum geldiğine göre bu en sona gitsiiin
Demin @pompy 6 ve 24 diyince onun önerilerini sona saklama kararı almıştım, 2 yorum geldiğine göre bu en sona gitsiiin
Güzeldi reis ama unutmak lazım o uğursuzu@xdragxx esprim nasıldı
Yapma be@slhttnmtl Reis 22 diyor @emreemreu da 22'yi açma demişti
------
O çok yeni 2 kutu ya açtı ya açmadı![]()
Sen bilirsinDemin @pompy 6 ve 24 diyince onun önerilerini sona saklama kararı almıştım, 2 yorum geldiğine göre bu en sona gitsiiin![]()
@emreemreu dediyse durup düşünmek lazım.@slhttnmtl Reis 22 diyor @emreemreu da 22'yi açma demişti
------
O çok yeni 2 kutu ya açtı ya açmadı![]()
Yemek yiyordum @slhttnmtlDemin @pompy 6 ve 24 diyince onun önerilerini sona saklama kararı almıştım, 2 yorum geldiğine göre bu en sona gitsiiin![]()
@Zeyno yaktın adamı 100.000 TL vardı kutusunda. Teklif öncesi son kutuya gidiyoruz..Yapma beHadi 3. kutusunu da bana açsın
Son kararım
Onu sonlara saklamıştım bu da destek oldu zaten
Afiyet olsunYemek yiyordum @slhttnmtl
Ah şom ağzımı niye açtıysam@Zeyno yaktın adamı 100.000 TL vardı kutusunda. Teklif öncesi son kutuya gidiyoruz..
Onu sonlara saklamıştım bu da destek oldu zaten![]()
6 x 4 24 birde 31 esprisi yaptım üçüde espriydi @12.Adam
Ama buna 2 yorum geldi ve 2 yorumdan da büyük olacağını düşünüyorumSen hala sonlar ve başlarda gidiyorsun. Uzaklaş dedik![]()
Ortadan gitmeyi deneAma buna 2 yorum geldi ve 2 yorumdan da büyük olacağını düşünüyorum![]()
@Özgür burda mısın acabaOlsun başka kaynağımız da var
------
9 dedim ya![]()
Burdayım.
Bugün ne hissediyorsun kutunda bakalımBurdayım.![]()
AhududuBu nasıl mantı böyle?Vişneli mi ? Kirazlı mı? @Dosi![]()
İyi hissediyorum.Bugün ne hissediyorsun kutunda bakalım![]()