Naptığım hakkında hiçbir fikrim yok, sadece anı kurtarmaya çalışıyorumÇok fazla ilk ve son numaralara odaklandım. Ortalar boş kalmış tabloda![]()
Naptığım hakkında hiçbir fikrim yok, sadece anı kurtarmaya çalışıyorumÇok fazla ilk ve son numaralara odaklandım. Ortalar boş kalmış tabloda![]()
İlk sayfaya bak. Öyle ilerle birazNaptığım hakkında hiçbir fikrim yok, sadece anı kurtarmaya çalışıyorum![]()
@emreemreu tavsiyesi sayesinde, o zaman bir de 8 demişti gibi geldi ona bakıp kararımı vereyimVay arkadaş sen de bir çok yavaşsın bir çok hızlı
@MasacRE kırmızı hissetmişti ve kutusunda da
1 TL
Teklif öncesi son 3 kutu.
Üzgünüm elimde değil @slhttnmtl bana güven olmaz demiştim yine de bu arada ilk defa 500 bin dışında kırmızı açtım@Gerekli24 tebrikler yine yaktın...
Kutusunda 250.000 TL vardı maalesef. Bu tur pek iyi başlayamadık gibi teklif öncesi son 4 kutu.
Aaa mantıklıİlk sayfaya bak. Öyle ilerle biraz
Kendi kutunda ne hissediyorsun?;
Son kararın mı peki?@emreemreu tavsiyesi sayesinde, o zaman bir de 8 demişti gibi geldi ona bakıp kararımı vereyim![]()
Ne yalanı krdşm gerçekleri söylüyorum ben Didem Arslan sayesinde öğrendim sonrasında ise çok yıkıldımNe zoru be, yalancısın![]()
Sen mi daha çok yakıyorsun batuhan mı hala anlamadımÜzgünüm elimde değil @slhttnmtl bana güven olmaz demiştim yine de bu arada ilk defa 500 bin dışında kırmızı açtım
Aman son kararımSon kararın mı peki?
Didem Arslan'la küsüm benNe yalanı krdşm gerçekleri söylüyorum ben Didem Arslan sayesinde öğrendim sonrasında ise çok yıkıldım![]()
@emreemreu sen bize düşman mısın geldin yine 2 tane mavi açtırdın sjklgjldklgjklAman son kararım
Didem Arslan'la küsüm ben![]()
Benim en sevdiğim Hadise şarkısı ve sözler benim kullandığım tarz@Dosi bu arada attığın müzüğü sana hediye ediyorum güzel müzük ve sözleri![]()
Şimdilik kaçtım. 30 dkya yarışma bitmezse yine öneri veririm.@emreemreu sen bize düşman mısın geldin yine 2 tane mavi açtırdın sjklgjldklgjkl
@bazinga kutusunda 1.000 TL vardı sadeceGerçi sarıymış ama mavi gibi sarı..
Tamam işte ne diyorBenim en sevdiğim Hadise şarkısı ve sözler benim kullandığım tarz
Yok yok bitmez görüşürüzŞimdilik kaçtım. 30 dkya yarışma bitmezse yine öneri veririm.![]()
Mavi sanmam dışında sorun yok@emreemreu sen bize düşman mısın geldin yine 2 tane mavi açtırdın sjklgjldklgjkl
@bazinga kutusunda 1.000 TL vardı sadeceGerçi sarıymış ama mavi gibi sarı..
Aynen. Herkes sınırını bilsinTamam işte ne diyor
Bizim de bir sınırımız, sabrımız var.
------
Yok yok bitmez görüşürüz![]()
Yani sen de bil ben de bu yüzden...Aynen. Herkes sınırını bilsin
6 diyorum ama yorumunu bekliyorum rüyanın @xdragxxBoşver şimdi rüyayı da kutu öner reis![]()