Bazinga, masacre ve ErinçAa benim dışımda kırmızı hisseden de mi varmış😱😱😱🥺
------
Doğan yakmaz mı skljjsfklBahtım kapalı13 son kararım
Doğan yakmaz
![]()
En çok yakan adam Doğan ama bugün seni yakmayacağı tutmuş kutusunda sadece 2 TL vardı
Bazinga, masacre ve ErinçAa benim dışımda kırmızı hisseden de mi varmış😱😱😱🥺
Doğan yakmaz mı skljjsfklBahtım kapalı13 son kararım
Doğan yakmaz
![]()
Ne iftirası be gerçekleri duyurmak istemiyorum bunlar hep içime attıklarımSana kim inanır pis iftiracı
Vay be şansa gel, çok teşekkürler @Doğan mükemmelsin vallaBazinga, masacre ve Erinç
------
Doğan yakmaz mı skljjsfkl
En çok yakan adam Doğan ama bugün seni yakmayacağı tutmuş kutusunda sadece 2 TL vardı![]()
Onu da kaçırdık 5 dakkayla hep burda olurdu normaldeVay be şansa gel, çok teşekkürler @Doğan mükemmelsin vallaEee @Emre Ozansoy beni yakmaya pek bi meraklı da adettendir diye bir soralım, ne hissediyormuş
![]()
Şu anda geldim
Neyse ona da ulaşmaya çalışalım o haldeOnu da kaçırdık 5 dakkayla hep burda olurdu normalde![]()
Neler neler hissediyorsunŞu anda geldim
İyi hissediyorum ama güven olmaz banaBugün ne açacaksın bakalım bize![]()
Hadi oradan:
Ne iftirası be gerçekleri duyurmak istemiyorum bunlar hep içime attıklarım![]()
Kırmızı olmasını umuyorum, ama mavi var gibi.Vay be şansa gel, çok teşekkürler @Doğan mükemmelsin vallaEee @Emre Ozansoy beni yakmaya pek bi meraklı da adettendir diye bir soralım, ne hissediyormuş
![]()
Hayırdır genelde gelir 2-3 kutu söyler mavi açtırır giderdinBugün hiç modumda değilim ama @slhttnmtl isterse birkaç öneri verebilirim ilerleyen dakikalarda.![]()
Çoktan notumu aldım onu geçelimAmasını da verdi @slhttnmtl karar senin![]()
O da 2 gündür yok maalesef
Sen biliyorsun aslında, o olay geçen de değil dün oldu.Kutu sahipleri tek tek yazmaya başladı bakalım
------
Hayırdır genelde gelir 2-3 kutu söyler mavi açtırır giderdin![]()
Anladım hacı sağlık olsunSen biliyorsun aslında, o olay geçen de değil dün oldu.![]()
Aman uyduruyorsun bana mavi çıkmasını istiyorsunKırmızı olmasını umuyorum, ama mavi var gibi.![]()
Gitmeden kendi kutunla ilgili bir öneri bari alsak o zaman.Bugün hiç modumda değilim ama @slhttnmtl isterse birkaç öneri verebilirim ilerleyen dakikalarda.![]()
Ne zoru be, yalancısınGerçekler zoruna mı gitti![]()
500.000'i aldı ve kutusunu da alıp gitti EmreAman uyduruyorsun bana mavi çıkmasını istiyorsun
Gitmeden kendi kutunla ilgili bir öneri bari alsak o zaman.![]()