@bazinga admin sağolsun çok teşekkürlerimi iletiyorum ona bu torpili içinBenim oy 7 oya bedel ama. Öyle anket sonucu oldu
@bazinga admin sağolsun çok teşekkürlerimi iletiyorum ona bu torpili içinBenim oy 7 oya bedel ama. Öyle anket sonucu oldu
Seninde adresin telefon numaran fotoların elimde melek hanım sizde ayağınızı denk alın @slhttnmtl @Tolstoyevski @Dosi @eskici @xdragxx sıra sizlere de gelicek😉
İflas ediceksin @slhttnmtlGörecez bakalım batırabiliyor mu
Dalga geçiyorum be Varıp TC'mi falan mı döktü ortaya 3 tane mesaj altı üstüRapor et önce ve başta hiç kızmışa benzemedin
Gözüm korktu sorma Bakınıcam ona daSen yeni şarkını hazırla çok iyi şarkılar var bu hafta
Yokuuuuuuuuuum diyoooooooooooor.Bu adama tüm hakaretleri etmeyi çok istiyordum da yuh Havalı kendisi, haspama bak REDDEDİYORUM ŞUNUN TEKLİFİNİ
Sen değil miydin beni ifşala ne olur diyen Bende kıramadım aa ne yapim işte vicdanlı insanın hali bir bşka oluyorBu mesajlar içinde benim rızam yok, banlayın!
Eveet forumda yok galiba da @serhatt ne alemde, elalemi yakığ yıkıyor muYokuuuuuuuuuum diyoooooooooooor.
O zaman ilk turun ilk kutusuyla başlayalım bakalım
Seni pis iftiracı, basarım raporu heSen değil miydin beni ifşala ne olur diyen Bende kıramadım aa ne yapim işte vicdanlı insanın hali bir bşka oluyor
Genelde önerilerinin tutma oranı çok yüksek ama kutuları git gelliEveet forumda yok galiba da @serhatt ne alemde, elalemi yakığ yıkıyor mu
Sıfır toleransı kullan artık benceDalga geçiyorum be Varıp TC'mi falan mı döktü ortaya 3 tane mesaj altı üstü
Gözüm korktu sorma Bakınıcam ona da
Rapor bas bende üzerine 50 tane hikaye uydurayımSeni pis iftiracı, basarım raporu he
Senin de kutunu soralım o zaman yarışmacı açacaktı seni yoktun
Ne diyorsun kutu hakkında
Dikkat etmedim, özel sayıları söylüyorum işte gerisi uydurmaGenelde önerilerinin tutma oranı çok yüksek ama kutuları git gelli
Bu arada niye hep alttan gidiyorsun 3-4-5-6- 7-8'i de söyledin sahipleri açma dedi
@Angelica da böyle gitmiştiNe diyorsun kutu hakkında
Dikkat etmedim, özel sayıları söylüyorum işte gerisi uydurma
İkili elemelereydi o yaSıfır toleransı kullan artık bence
Sana kim inanır pis iftiracıRapor bas bende üzerine 50 tane hikaye uydurayım
O zaman 14 diyeliö@Angelica da böyle gitmişti
@Sherlock da yok galiba fikir alamayacağızİkili elemelereydi o ya
Sana kim inanır pis iftiracı
------
O zaman 14 diyeliö
Aa benim dışımda kırmızı hisseden de mi varmış😱😱😱🥺Bugün kutusu hakkında kırmızı hissetmeyeni dövüyorlar galiba
------
@Sherlock da yok galiba fikir alamayacağız
Bahtım kapalı 13 son kararım Doğan yakmazBugün kutusu hakkında kırmızı hissetmeyeni dövüyorlar galiba
------
@Sherlock da yok galiba fikir alamayacağız