İyi kafayı yormak kötü ondan direkt son kararım deyip açayım @eskici'nin kutusunuMavi vardır diye düşünüyorum![]()
Doğrudur doğrudur@slhttnmtl eskici'nin görüşü doğru mudur sence![]()
Benden mi bahsediyorsunO zaman yüksek çıkar da dün söylediğine göre yüksek vermiş galiba![]()
Acaba doğru mu?İyi kafayı yormak kötü ondan direkt son kararım deyip açayım @eskici'nin kutusunu
------
Doğrudur doğrudur![]()
Yok sunma havamda değilim. İşlerim vardı. Bi 10-15 dakikaya konsantre olurum seyirci olarak.Bu arada belli bir süre sonra al istiyorsan sunumu. Ben sunucuyken tavrın devam edecek gibi duruyor da dışlamamış olursun kendini.
------
B
Bakalım söz artık @eskici'de
Peki kolay gelsin.Yok sunma havamda değilim. İşlerim vardı. Bi 10-15 dakikaya konsantre olurum seyirci olarak.
Doğru tabi ne sandın@slhttnmtl eskici'nin görüşü doğru mudur sence![]()
Maalesef 1.5 saattir forumda değil
Her yerden de ifşalandık@Dosi @Tolstoyevski @xdragxx @eskici @bazinga @slhttnmtl
Ekli dosyayı görüntüle 108250
Bende diyorum bu ne diyor![]()
Tuttuğunu koparan bir yarışmacı demek@Dosi @Tolstoyevski @xdragxx @eskici @bazinga @slhttnmtl
Ekli dosyayı görüntüle 108250
Bende diyorum bu ne diyor![]()
Tam puan verdim dedim ya inanmadın mı
24. kutu olsa istemsizce güvenirdim ama yokmuşMaalesef 1.5 saattir forumda değil
Evet tek bir fireyle gidiyoruz şu ana kadar bakalım![]()
Bir dahakine telegram ve snapchatime de yazHer yerden de ifşalandıkCevap twitter'dan geldi onu bari söyleyeydin
![]()
Eeeehhh üzmeyecek bir değeri vardı 25.000 TL vardı kutusunda.24. kutu olsa istemsizce güvenirdim ama yokmuşO zaman 24. kutuyu açalım, @BARON男爵 da benimkini aç gitsin gibi bir şey söylemişti
![]()
Tam puan dediğini görmedim sadece puanlara bakmıyor musun falan demiştimTam puan verdim dedim ya inanmadın mı![]()