Dur dur bir yerden şükür cevap verdi, fikir alıyorum şu andaO da yok evet![]()
Dur dur bir yerden şükür cevap verdi, fikir alıyorum şu andaO da yok evet![]()
Bu da bir ilk oldu hadi bakalımDur dur bir yerden şükür cevap verdi, fikir alıyorum şu anda![]()
Bir sonrakine artık@slhttnmtl beni aç gitsin![]()
Yani parlak gibi çok yaktığını hatırlamıyorum
NeyseYani parlak gibi çok yaktığını hatırlamıyorum![]()
@EmreCan haklı çıktı ve kutusunda sadece 300 TL vardı.NeyseBu arada hiç ümit etmediğim yerden geldi mesaj, hayat sürprizlerle dolu
Onu açalım o zaman, son kararım
![]()
Yok bugün seyirciyimSen sunucu değil misin artık![]()
Çok sessizsin bugün özür mü bekliyorsun?Yok bugün seyirciyim
Altıncı hisleri kuvvetliymiş, 5 son kararım@EmreCan haklı çıktı ve kutusunda sadece 300 TL vardı.
Teklif öncesi son 4 kutuya gidiyoruuuz.
@Tolstoyevski beni aç dedi ve 500...'ü buldun....Altıncı hisleri kuvvetliymiş, 5 son kararım![]()
Hayır. Boş anlamsız bir kelime ile değişmem benÇok sessizsin bugün özür mü bekliyorsun?
Ve işte buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Yapacağım bir şey yok o zaman çok da küstürecek bir şey demedim sonuçtaHayır. Boş anlamsız bir kelime ile değişmem ben
Bakalım @eskici de fikirleri sağlam bir yarışmacımızVe işte buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuÇok teşekkürler @Tolstoyevski
@eskici de gelmiş, fikrin nedir kutun hakkında
![]()
Aynen.Yapacağım bir şey yok o zaman çok da küstürecek bir şey demedim sonuçta![]()
Bu hafta bakmadım hala ama umarım Hadise'ye verdiği puanın tam tersi olur kutusuYapacağım bir şey yok o zaman çok da küstürecek bir şey demedim sonuçta
------
Bakalım @eskici de fikirleri sağlam bir yarışmacımız![]()
Hadise'ye düşük veriyorsa burada da yüksek mi çıkar kutusunda düşük mü meselaBu hafta bakmadım hala ama umarım Hadise'ye verdiği puanın tam tersi olur kutusu![]()
O zaman yüksek çıkar da dün söylediğine göre yüksek vermiş galibaHadise'ye düşük veriyorsa burada da yüksek mi çıkar kutusunda düşük mü mesela![]()
Bu arada belli bir süre sonra al istiyorsan sunumu. Ben sunucuyken tavrın devam edecek gibi duruyor da dışlamamış olursun kendini.Aynen.
Bakalım söz artık @eskici'deO zaman yüksek çıkar da dün söylediğine göre yüksek vermiş galiba![]()
Ve işte buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuÇok teşekkürler @Tolstoyevski
@eskici de gelmiş, fikrin nedir kutun hakkında
![]()
Mavi vardır diye düşünüyorumYapacağım bir şey yok o zaman çok da küstürecek bir şey demedim sonuçta
------
Bakalım @eskici de fikirleri sağlam bir yarışmacımız![]()