Allah seni kahretmesinAhududu
@Özgür fena bir para açmadıBaşka şansım mı varMecbur güvenip son kararım 9 diyorum
![]()
Haspan Hamdi Bey senin gidişatını hiç beğenmiyor ve 2.000 TL ile geliyor şaka gibi cidden bence de
Umarım ya, başta fena değildik ama...Hiç sarı kalmamış. O sarılara muhtaç olmazsın umarım @slhttnmtl
SÖDSÖLAVÖALFDVSERKGSTRK ilk teklifi daha iyiydi, tabi ki de RETHaspan Hamdi Bey senin gidişatını hiç beğenmiyor ve 2.000 TL ile geliyor şaka gibi cidden bence de
Var mısın yok musun?
İlk sayfaya bak ve biraz yönünü değiştir. Çok mavi kalmışUmarım ya, başta fena değildik ama...
Yokuuuuuuum diyoooooooooooor.Umarım ya, başta fena değildik ama...
------
SÖDSÖLAVÖALFDVSERKGSTRK ilk teklifi daha iyiydi, tabi ki de RET![]()
Oradan bakınıyorum halbuki.İlk sayfaya bak ve biraz yönünü değiştir. Çok mavi kalmış
@The_Erinch sarının kırmızısına benzer bir şey söylemişti ama sarı kalmadı, onu mu açsam napsam bilemedimYokuuuuuuum diyoooooooooooor.
O zaman şimdi sırada 3 kutu açacağız. İlk kutuyla başlayalım.
O da çok yeni kutu açma konusundaOradan bakınıyorum halbuki.
@The_Erinch sarının kırmızısına benzer bir şey söylemişti ama sarı kalmadı, onu mu açsam napsam bilemedim@MEnes'in dizilerde şansı yok diye biliyorum burada var mı
![]()
Yani hâlâ sonlara odaklanmaya devam. İlla bitsin diyorsunOradan bakınıyorum halbuki.
@The_Erinch sarının kırmızısına benzer bir şey söylemişti ama sarı kalmadı, onu mu açsam napsam bilemedim@MEnes'in dizilerde şansı yok diye biliyorum burada var mı
![]()
Aboo tövbe, kaç onu sonlara saklayalımO da çok yeni kutu açma konusunda2 kez üst üste 500.000 TL açmıştı galiba yanlışım yoksa.
Kırmızı demiştiAboo tövbe, kaç onu sonlara saklayalım@Mircan Saye gitmeden bize fikrini belirtmiş miydi?
Aklımdan geçiyor artıkArtık benim açılma vaktim gelmiş 😊😊😊 @slhttnmtl
Ne sonu ne bitmesi, devrelerim yandıYani hâlâ sonlara odaklanmaya devam. İlla bitsin diyorsun![]()
2 kere 500.000 oldu ama 3. olur mu acabaAboo tövbe, kaç onu sonlara saklayalım@Mircan Saye gitmeden bize fikrini belirtmiş miydi?
Önemli değil 😊Büyük diye korkmuştum ama korktuğum gibi çıkmadı ve harika bir başlangıç yaptık, thanks @12.Adam![]()