Kafam çok karışık, şu kafası patlayan emoji benim resmenTeklif öncesi son kutu. Eğer 500.000 TL sendeyse sorun yok ama değilse çok dikkatli olman lazım mayın tarlası gibi oldu![]()
Kafam çok karışık, şu kafası patlayan emoji benim resmenTeklif öncesi son kutu. Eğer 500.000 TL sendeyse sorun yok ama değilse çok dikkatli olman lazım mayın tarlası gibi oldu![]()
Nihayet ortalardan seçtinBu sefer direkt gidiyorum artık maviyle gidicem zaten anlaşıldı14 numaralı kutu son kararım.
Oh iyi kurtardık kendimiziŞerlok'un kutusunda 50 TL vardı. Teklife gidiyoruz.
Hamdi Bey 2.200 TL'yi alsın da bari bir şeyler kazanarak gitsin diyor. Var mısın yok musun?Oh iyi kurtardık kendimizi![]()
1 TL kazanayım bari diyeceğim onu da açtık yaHamdi Bey 2.200 TL'yi alsın da bari bir şeyler kazanarak gitsin diyor. Var mısın yok musun?
Yokuuum diyooor.1 TL kazanayım bari diyeceğim onu da açtık yaPinti Hami 2 küsurun yukarısına çıkmadı, yokum
![]()
@xdragxx ulvi bak sana diyor1 TL kazanayım bari diyeceğim onu da açtık yaPinti Hami 2 küsurun yukarısına çıkmadı, yokum
![]()
Kesin yakıcam kendimi de aman neyse 18 son kararınYokuuum diyooor.
6 kutunun 4'ü mavi vallaha tablo baya kötü ama şu turda 2 mavi açarsan bir şeyler değişir belki.
Hangi kutuyla başlayalım![]()
Son sarıyı da açtık bu kötü oldu...Kesin yakıcam kendimi de aman neyse 18 son kararın![]()
Güvenmeli miyim onu tam olarak bilemiyorum, durum riskliNumber one.![]()
Korkma yav aç gitsin.Güvenmeli miyim onu tam olarak bilemiyorum, durum riskli![]()
Erinç'i açmaman için sana kaç yorum yazdım. Neyse artık başının çaresine bakKesin yakıcam kendimi de aman neyse 18 son kararın![]()
Tek mantıklı o görünüyor zatenKorkma yav aç gitsin.![]()
Ölüyorum anlasana... Başka çarem yoktuu yoktuErinç'i açmaman için sana kaç yorum yazdım. Neyse artık başının çaresine bak![]()
Rezil olacağım
@emreemreu yooook artıııııııık...Tek mantıklı o görünüyor zaten
Ölüyorum anlasana... Başka çarem yoktuu yoktu
Rezil olacağım1 son kararım
![]()
İşin zorTek mantıklı o görünüyor zaten
Ölüyorum anlasana... Başka çarem yoktuu yoktu
Rezil olacağım1 son kararım
![]()
Oh, rahat nefes loading...@emremreu yoooooooooook artıııııııııııııııııık
400 TL
Teklife gidiyoruz.
Hemde çokİşin zor![]()
Bu kutuda 500 olsaydı bırak öneriyi daha konulara bile girmezdim.@emremreu yoooooooooook artıııııııııııııııııık
400 TL
Teklife gidiyoruz.
Senin kadar kötü yarışan olmadı bu turdaOh, rahat nefes loading...
Hemde çokRezil olmasak bari
![]()