Yok aslında çok fazla yer Ankara'daDaha bir kaç sene önce Ankara Hamamönü'nü görmek nasip oldu. Görmediğim bilmediğim çok yer var![]()
Yok aslında çok fazla yer Ankara'daDaha bir kaç sene önce Ankara Hamamönü'nü görmek nasip oldu. Görmediğim bilmediğim çok yer var![]()
MuhakkakYok aslında çok fazla yer Ankara'da![]()
Limon severimMutlaka bir ara bir diş sarımsak ye, iyi gelecektir
Limon da yemedim deme? 😱
![]()
Bu haftaki içeceğimiz limonata olacak o haldeMuhakkakbakalım. Bu virüs daha devam ederse yine benzer yerlere gidilir
------
Limon severim
AyneBu haftaki içeceğimiz limonata olacak o haldeAma hakiki süzme limonata, suyunu çıkaracağız az su ve şeker ekleyeceğiz biraz, ki hiç yapmamışsındır hayatında öyle şeyler
![]()
Kabuğun dışarı çıkararak kemirerek yemek çok zevkli, portakal da keza öyleAyneben direk çorbaya sıkıp kalan kısmı yemeyi seviyorum
![]()
Yok fiyatı iyi. 10-15 Kr oluyor indirimde oluncaKabuğun dışarı çıkararak kemirerek yemek çok zevkli, portakal da keza öylePortakal sizin orada pek bulunmaz sanırım ya da çok pahalıdır Akdeniz meyvesi sonuçta
![]()
O ağaçların sahipleri var mı peki kızmasınlar elma, kiraz vbYok fiyatı iyi. 10-15 Kr oluyor indirimde olunca![]()
Elma bi 20 Kr altına düşmedi bu aragerçi mahallede gizli bir yerde elma ağacı keşfettik abim ile. Büyüsün toplarız
![]()
Hayır, ormanO ağaçların sahipleri var mı peki kızmasınlar elma, kiraz vb![]()
Ona denk gelmedimDut ağacı var mı peki?@12.Adam
Daha önce konuştuk bunu diye hatırlıyorumHayatında hiç yememişsindir o halde
![]()
Takip edemiyorum ki.@Özgür artık hiç oralı olmuyorsun. Kızıyorum![]()
Sıra sana gelince 2-3 saat bırakmam seni haberin olsun
Çektim aldım valla 😁😁🤭🤭 @Dosi
Önceden haber ver de o günüme herhangi bir iş koymayayım full konuda olayım.Sıra sana gelince 2-3 saat bırakmam seni haberin olsun
Erinç'ten sonra zaten sadece 1 bölüm oldu![]()